hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

svar på et par kommentarer

Hello og Happy Valentines Day, people! Jeg håper dere har hatt en fin dag så langt. Her kommer svar på noen kommentarer som har tikket inn på bloggen min den siste tiden. Ettersom ingen utenom 1 av dem har etterlatt seg navn legger jeg ved IP-adressen slik at alle kan se 😃 Om du er datanerd er det bare å spore opp! Ikke glem å maile meg fullt navn + adresse isåfall :)

Fra: Kate
Postet: 10.02.2017 23:51
Innlegg: 2AM by the window

IP: 84.211.145.186
Selv om det jeg skal si nå er sinnsykt kynisk og dust, så gleder jeg meg til Fabian føkker opp mellom dere. Du har blitt en person basert på en annens persons preferanser. Jeg gleder meg til å få den ekte Kristine tilbake. Ikke den tilgjorte "jeg elsker alt du elsker" - Kristine
Ut ifra denne kommentaren virker det som om du liker meg som person, så er det ikke ganske sykt av deg å glede deg til at hjertet til en 20 år gammel jente blir knust?
 

Fra: Anonym
Innlegg: jeg er forelska
Postet: 04.02.2017 06:49
IP: 85.165.194.51

Jeg får desverre følelsen av at du prøver å tillegge deg interesser for å imponere denne gutten. Plutselig er det å dra på kunstutstilling en av dine favoritt-kveldsaktiviteter, se på film, meditere, spise annerledes.
Er ikke noe av det fineste som finnes å møte mennesker som kan lære deg nye ting? Det er en grunn til at jeg aldri hadde ordentlig kjæreste i Førde, fordi jeg synes det er kjedelig når man kommer fra samme miljø og man ikke har nye impulser å kunne introdusere hverandre for. Jeg elsker å gjøre ting jeg aldri har gjort før. Det siste halvåret har jeg spist mat jeg aldri har smakt før, jeg har utforsket nye restauranter, jeg har tillagt meg nye hobbyer, jeg har truffet mennesker jeg aldri har pratet med, jeg har hørt på musikk jeg aldri visste fantes, jeg har sett filmer jeg lurer på hvorfor i ALL verden jeg ikke har sett før. Jeg har rett og slett utvidet livshorisonten min ved å være open minded og sulten på å lære. Hvordan ellers skal jeg kunne utvikle meg? 
PS; jeg mediterer ikke. Og Fabian spiser kjøtt, i motsetning til meg. Det er nok heller jeg som inspirerer han til å spise mer vegetar isåfall :)
 

Fra: Anonym
Innlegg: jeg kommer alltid til å være ...
Postet: 13:53
IP: 46.212.11.96

Ang. Fabian. Han ser på en måte så... skitten ut. Altså møkkete. Også blir det ikke noe bedre med alle ryktene han har på seg...
Han er den mest renslige og hygienske personen jeg har møtt i hele mitt liv, faktisk. Og ekstremt ryddig er han! Han har mer system i t-skjortene og bokserene sine enn hva jeg har system i mitt eget klesskap, og jeg er ganske system-freak av meg. Hvis du synes han er så "skitten" og har så fæle rykter på seg så er det bra det ikke er du som er sammen med han, da? 😃 Haaaaappy Valentines kjære Anonym, håper du har en strålende dag fylt av masse kjærlighet!
 

Fra: Hemmelig
Innlegg: å drikke vin og lese poesi fo...
Postet: 20.12.2016 20:19
IP: 83.243.197.18

Syns det er veldig kult å tenke på at jeg har hatt sex med en fyr du henger med og sikkert har hatt sex med, vaginasøstre <3
Kult at du synes det er kult frøken Hemmelig, jeg tar det som et tegn på at du ser opp til meg? 😃 Hihi! Ingen synes det er gøy å tenke på fortiden til den du liker, men jeg kan ikke forvente at alle gutter jeg møter er jomfru... Så det går fint.

73 kommentarer

14.02.2017 KL. 15:18

hei kristine <3 jeg syns det er utrolig trist at du får slike kommentarer.. det er veldig ufortjent! jeg er veldig glad for at du har funnet deg en kjæreste, en litt mer riktig vei(?) for deg i livet, og en måte for deg å leve på som føles bra. det er jo ingenting bedre enn det!! og at folk ønsker å ødelegge det, og poengtere at de har vært med kjæresten din, altså det er jo en grunn for at de ikke er med han nå, og at han er med deg. du er et stort forbilde og en jeg ser opp til veldig mye, såå jeg har også her et spørsmål litt relatert til det du skriver;

hvordan takler du alle som kommenterer nettopp slik, om at de har vært med kjæresten din før osv? jeg har selv kjæreste, og har selv vært med andre tidligere slik som han, men finner det likevel svært kjipt å tenke på han og hans tidligere.. hvordan skal en takle det?

Fan

14.02.2017 KL. 15:19

Hei! Kan du plis si hva du fikk på skritflige eksamenen dine? Tenker spesielt på engelsken, og norsk bokmål?

14.02.2017 KL. 15:28

Den siste kommentaren var jo ikke ondhjertet i det hele tatt, og var postet lenge før du annonserte at dere var sammen. Ikke helt innafor å poste ipadressen hennes as. Helt for å ansvarliggjøring av hetsere, men ipadresser skal ikke offentliggjøres i hytt og pine.

Lotte

14.02.2017 KL. 15:32

Hei.

Jeg ser at du IGJEN hermer etter andre bloggere sine innlegg. Denne gangen ikke helt likt, riktignok, men faen LIKEVEL samme konsept, idè. Du er så jævla uoriginal. Du sier at leserne dine skal finne ut hvem det er osv ut ifra IP-adresse? AKKURAT det samme som Sophie Elise sitt innlegg om facebook kommentarer. Viste hvem de var med fullt navn og klagde på slemme kommentarer. Vel, du skjønner sikkert mitt poeng nå :)

Kan ikke du komme opp med noe som er ditt eget? Blir bare mer og mer fristet til å aldri klikke inn på bloggen din igjen, når det går i en slik retning. Og NEI, ikke kom med et typisk svar som " da er det bare å ikke klikke seg inn på bloggen min da" eller " det er ikke du som er sammen med kjæresten min" Mest patetiske ever. Lei av slike svar. Gir faktisk lite mening.

Sara

14.02.2017 KL. 15:34

Den kommentaren om at det virker som at du prøver å imponere typen var jo ikke en drøy eller stygg kommentar? Det var jo bare en helt vanlig observasjon. Virket som han/hun var mer bekymret, og ikke prøvde å være noe slem. Syns det er ganske dårlig gjort av deg å legge ut ip adressen..

Kristine

14.02.2017 KL. 15:35

Off, det er bare folk som er misunnelige på at du har gått egne veier å blitt en person som ikke er typisk norsk me pj uggs å merkeveske. Vær stolt av deg selv! Jeg blir inspirert av deg

Madeleine

14.02.2017 KL. 15:50

Er fast leser, men har aldri kommentert bloggen din før, så jeg har heller ikke lest i kommentarfeltet. Jeg har bare én ting å si; WOW. Folk er jo gale! . Altså, man må jo ha det skikkelig dårlig med seg selv om man skriver slike ting til en person man ikke kjenner. Og de som skal liksom komme med "velmente råd", bitch please.

Du er en utrolig bra blogger, jeg digger bloggen din og jeg synes den har blitt betydelig bedre etter at du flyttet til Oslo. Det handler jo ikke om at du prøver å være noe du ikke er, men heller det at du har blitt introdusert for ting du aldri har blitt introdusert for før. Og hva er galt med det, liksom? Man vil jo alltid lære nye ting her i livet, hvis ikke så blir det jo fryktelig kjedelig. Jeg er forresten sikker på at du har like mye å lære Fabian, som han har å lære deg, for du er ei så kul jente! Synes det er superkoselig at du har fått deg kjæreste, det finnes ikke noe mer fantastisk enn følelsen av å være nyforelsket. Og jeg håper både du og Fabian LER av alle de kommentarene fra de som prøver å ødelegge mellom dere, for jeg har mine tvil om at noe av det som står der er sant.

Ha en fin Valentine - håper dere koser dere litt ekstra idag!

Hilsen Madeleine <3

Anonym

14.02.2017 KL. 15:57

Hei!

jeg pleier ikke kommentere på blogger, nå greide jeg alså ikke lavere. Noen av de kommentarene var skikkelig motbydelige og det er rett og slett trist at de føler seg bedre ved å skrive så sånne ting til deg. Du er en fantastisk jente, har alltid følgt med på bloggen din, å elsker virkelig den person du har vokst fram til å bli! og digger virkelig måten du takler disse "anonyme" på. Håper du og kjæresten din har ett flott forhold sammen med hverandre.

Julie

14.02.2017 KL. 16:05

Alle disse kommentaren kritiserer oppførselen din, kjæresten din eller livet ditt, og til felles har de at de egentlig bare er skikkelig misunnelige. DU tør å gjøre noe med livet ditt, DU tør å kaste deg ut i noe ukjent hvor det er risiko for å miste bakkekontakten. Du vet at du er verdt noe, og tør å vise at du er fornøyd med livet ditt akkurat slik det er. Stå på videre og fortsett og spre inspirasjon, Kristine!

14.02.2017 KL. 16:19

Jeg syns det er lite kult å vite om de andre jentene typen har vært med, derfor må det å være en offentlig person/blogger helt grusomt når disse jentene kommenterer det!! Men tenk på at det er en grunn til at han er med akkurat deg nå, og ikke alle de andre <3 Håper dere har det helt fantastisk!

Mathilde

14.02.2017 KL. 16:22

Hei, Kristine! Lurer på om du kan si litt om dine meninger rundt pelsindustrien? Selv er jeg 100% mot, og jeg synes det å gå med pels på sett og vis promoterer industrien. Hva er dine tanker rundt temaet?

Stine

14.02.2017 KL. 16:35

Æsj for noen ekle kommentarer. Hva feiler det folk

Ella

14.02.2017 KL. 16:43

Kommenterer aldri på bloggen, men har vært fast leser i maange år! Skjønner ikke hva som er så gærnt med folk? Kan man ikke bare få leve livet sitt, oppleve nye ting og oppføre seg akkurat slik man vil uten at folk skal blande seg inn?? Yezuz, people, la nå jenta få leve litt😝

Julie

14.02.2017 KL. 16:54

Du fortjener ikke all denne dritten slengt mot deg! Jeg elsker å lese bloggen din, og spesielt nå i den siste tiden når du har fått deg kjæreste. Når du fortalte det på bloggen ble jeg ordentlig glad på dine vegne. Jeg tenkte endelig er det din tur til å bli elsket. For det fortjener du! Så lenge du er glad og lykkelig med det livet og de personene du lever med er det det som teller. Ikke ta til deg de andre drittkommentarene andre jenter, som sitter hjemme og er dødsmisunnelig på livet ditt skriver. U rock girl

ribecka

14.02.2017 KL. 16:56

slay queen

C

14.02.2017 KL. 16:57

Synes alle disse kommentarene var skikkelig unødvendige og ekle. Herregud, hvor folk må ha det ille med sitt eget hode. Jeg synes det er dødskult at du har fått deg type, Kriss, og enda kulere at dere passer så sinnsykt bra sammen!! Rått, rett og slett :-)

Helene

14.02.2017 KL. 17:00

Har lest så mange av de kommentarene du har fått av folk som påstår at de har vært sammen med kjæresten din osv, og jeg får så vondt inni meg. Noen folk er bare så sinnsykt fæle.

Bra det finnes folk som deg i denne verden også, du er så rååå! Sitter her med vinglasset mitt med max og heier på deg!

Birgitte

14.02.2017 KL. 17:02

Bra du svarer saklig tilbake! Stå på Kristine :-)

Charlotte

14.02.2017 KL. 17:16

Jeg har nettopp begynt å følge deg på Snapchat. Jeg fikk helt sjokk da jeg så at du stolt forklarer at måten å få gratis soyamelk er å be om den etter du har betalt. I tillegg kjøper du tydeligvis ikke billett på trikken. Hvorfor tenker du at det er greit?

Yasmin

14.02.2017 KL. 17:25

Hei Kristine. Jeg leser bloggen din i ny og ne, og synes den er flott akkurat som den er. Jeg vil ikke si at jeg er like fanatisk som andre i blogg-norge, som ser opp til bloggere og idoliserer de, for det synes jeg blir litt dumt. Vi lever i et nokså lite land og en relativt liten by her i Oslo. Jeg vil da ikke kalle meg for en fan eller noe av den slags. Men, det må sies du er reflektert, utforskende og virker easy-going. Bloggen din er interessant og DU virker interessant og! Kjør på med å utforske nye ting. Jeg er selv 18 år gammel og bor alene i Oslo, flyttet fra Sør-europa hvor jeg bodde et par år med mine foreldre og kastet meg ut i en ny hverdag som 16 åring alene i Oslo. Jeg kan fortelle deg at jeg fant ut av mye nytt om meg selv som mine tidligere venner sa var ulikt meg. Sannheten er at man forandrer seg! Og det er utrolig bra. Man må møte nye mennesker og oppleve nye ting for å utvikle sin personlighet og preferanser i livet. Selv skal jeg studere til høsten, har samboer og katt. Jeg hadde aldri tenkt dette før jeg flyttet og jeg er rimelig sikker på at de menneskene som kjente meg før hadde rynket i nesa av disse tingene, for det var ikke "likt meg".

Ta det kommentarene med en klype salt. Blogglesere ser bare det du legger ut, og er ikke med deg i hverdagen. Mange i Norge generelt er negative til at mennesker byr mer på seg selv, og har interesserer og hobbyer som er "utenom det vanlige". Har du noensinne lyst til å slå en prat, så si gjerne i fra. :)

Anonym

14.02.2017 KL. 17:30

du er ikke litt butthurt da? de to første var ikke ille

Anonym123

14.02.2017 KL. 17:40

Må bare spørre, hva rykter er det Fabian har? Syntes du er blitt så utrolig mer voksen og flinkere til å blogge i det siste, så noen dårlig påvirkning har du hvertfall ikke hatt!! Stå på<3

Anna E

14.02.2017 KL. 17:47

Hei! Har lest bloggen din i så mange år nå, og har aldri kommenterer før, men må bare spørre jeg (litt usikker på om du har svart før, men): hvor i alle dager traff du på en så skjønn gutt? Jeg sliter veldig med å treffe fine, snille gutter som faktisk har egne meninger og bryr seg om ting. Møter bare blærete, usjarmerende gutter som bare vil ligge med en.... Hadde vært så koselig om du svarte!

Elena

14.02.2017 KL. 17:56

DETTE er hvorfor mange bloggere ikke deler noe om kjæresten eller kjærlighetslivet deres. Det er bestandig mennesker som på død og liv skal prøve å hevde seg selv ved å dra andre ned. Jobb med selvfølelsen og deres egen usikkerhet, jenter, før dere skal gjøre livet kjipt for andre. Kristine, det er råbra at du tar opp det her og viser at dette er langt i fra greit. Ikke la mennesker som disse ødelegge humøret ditt eller få deg til å tvile på noe.

Helene

14.02.2017 KL. 18:05

Hei, sjekk ut denne linken: http://geobytes.com/iplocator/

Ser ut som alle mobberene dine holder til i Oslo/Molde/Trondheim området. Hvis jeg forsto dette rett. Kanskje litt kjekt å vite at det ikke er folk fra gamle-plassen din, som driver å irriterer.

Ønsker deg det beste <3

Oda

14.02.2017 KL. 18:13

Hei, Kristine! Eg diggar deg!

Eg har lese bloggen din i maange år! Heilt sidan du bretta opp paljettkjolar, og brukte dei som topp (syntes det var veldig kult btw;)) Etter at du fløtte til Oslo har du utvikla deg veldig mykje, positivt vel og merke! Det at du har vorte så openminded, finn nye hobbyar du elskar og likar å møte nye menneske, ser eg veldig opp til deg for. Eg kjem sjølv frå ein veldig liten plass som heiter Skjåk (ca.2600 innbyggjarar). Eg går no i 3. vgs og klarar ikkje å vente med å kome meg ut! Eg er så lei av å omgås med dei same menneska eg har vore med i 13 år. No skal eg sjå verda.

Kristine, du er rett og slett eit forbilde og eg ser veldig opp til deg! Gleder med til å følgje deg vidare på ferda!

Klem Oda

Helene

14.02.2017 KL. 18:16

Denne siden her var jo faktisk enda mer nøyaktig: https://db-ip.com/ - står til og med postadressen til personene.

Anonym

14.02.2017 KL. 18:24

Da jeg leste dette innlegget ble jeg rett og slett lei meg på dine vegne. Synes det er ufattelig trist at noen mennesker virkelig mener at du prøver å være noe annet enn deg selv. Jeg synes du er veldig dyktig og jeg synes det er ufattelig gøy å følge med på deg og hva du gjør i Oslo. Du har fått meg til å ikke være så stresset for fremtiden og tenke at det hele kommer til å gå bra. Stå på videre, Kristine!!

Sara

14.02.2017 KL. 18:37

Uff, så utrolig trist at visse folk bruker tiden sin på å skrive sånt, på å være så dømmende.

Jeg syntes det er utrolig kult at du har funnet nye interesser og utforsker nye ting! Er også helt enig i at det med at alt blir mye mer spennende når man kan lære av hverandre, prøve noe nytt og utvikle seg enda mer. Koselig at du har det så bra, Kristine. Keep doing u xoxo

Anonym

14.02.2017 KL. 18:39

Du er rå, Kristine! HAr lest bloggen din i noen år og har aldri tenkt sånne tanker om deg og/eller kjæresten din. Kjempe flott at dere inspirerer hverandre, flott at du gjør ting du ikke har gjort før, flott at du vokser som person! Jeg digger deg, du får ikke lov til å bli påvirket av disse dumme kommentarene åå :/

Anna

14.02.2017 KL. 18:42

Hei, vil egentlig bare si at du er dritkul. Hvem bryr seg vel om hva andre mener? Man kan være hvem faen man vil. Hele moroa med livet er å bli kjent med seg selv gjennom nye mennesker og opplevelser, for hvor sykt kjedelig hadde det ikke vært å gjøre det samme resten av livet? Digger at du tenker likt som meg på det her, det hadde vært dødskult å blitt kjent med deg haha

E

14.02.2017 KL. 19:17

Det er helt urolig hva folk får seg til å kommentere når de sitter bak en skjerm! Det er helt skremmende. Du må huske at 99,9% av de som kommenterer stygge ting på denne måten er sjalu, og må rakke ned på andre for å føle seg bedre selv, syyykt trist å tenke på igrunn! Man kan jo begynne å lure på hvor folkeskikken er blitt av i dagens samfunn? Blir flau. Håper du heller synes synd i desse usikre (sjalue) menneskene, og ikke tar til deg driten de slenger . Du er så inspierende og flink!! Tenk heller på de titusner av jenter som lar seg inspirere av deg hver eneste dag. Stå på videre!

Amalie

14.02.2017 KL. 19:55

Hei! Vil bare legge igjen en kommentar for å vise at jeg er enda en som støtter deg :D Én hyggelig kommentar ekstra, så de negative blir outnumbered ;) Husk at du er rå som har oppnådd det du har; fulltidsjobb som blogger! Det er det ikke mange som får til, noe som betyr at du er unik :D Stå på videre, og elsk akkurat den du vil. Prøv å ikke la disse fæle kommentarene komme imellom dere. En liten klem på kjærlighetens dag <3

Martha

14.02.2017 KL. 20:24

Helt rått, Kristine! Kjør på

maya :)

14.02.2017 KL. 20:25

Støtter deg fullt her, men du må passe litt på. Å publisere andre sin IP adresser kan smelle tilbake på deg da dette kan bli sett på som uthenging av privat informasjon. Rart at de skal kunne si alt om deg men ikke omvendt men hadde noen av de bestemt aeg for å ta dette videre så er det du som deler sensitiv info, ikke de :(.

Vil ikke at de skal få $$$$ av deg...

Melissa v

14.02.2017 KL. 20:35

Haha, stå på! Utrolig at så mange kan klare å henge seg sånn opp i livet til andre. Det viktigste her i det store lange livsløpet man får, er å se på livet som en sirkel- og ikke firkantet. Man må gjøre det man vil, og det vil alltid finnes idioter som de over som ikke klarer å unne andre mennesker lykke. De har det tydeligvis ikke godt med selv selv, og må rakke ned på deg som skiller seg ut litt, for å få seg selv opp. Hvem er det virkelig som har det vondt her? Det er de. Fortsett å fokuser på positiv energi og drit i alle små folk og kommentarene deres! xxx

Johanna

14.02.2017 KL. 20:43

Helt innafor å legge ut IP

Stå for det du sier, på nett som i virkeligheten

Jessica Waldorf

14.02.2017 KL. 21:15

Hei Kristine!

For noen utrolig stygge kommentarer du får fra folk. Hva som feiler disse menneskene er ikke godt å vite, men jeg holder en knapp på misunnelse kombinert med såpass lav selvtillit at den eneste måten de klarer å 'heve' seg selv på, er å sitte med lupe og lete opp feil hos andre gjennom en dataskjerm. Triste, meningsløse, bortkastede liv.

Jeg har egentlig ikke lyst til å rette på deg, da jeg synes disse menneskene fortjener å sitte der med 'skrekken', men føler dessverre at jeg må gjøre det likevel;

Man kan ikke finne ut hvem disse menneskene er basert på IP-adressen. Man kan finne ut i hvilket område et menneske holder til, og hvilket nettverk de er tilknyttet, men det er dessverre også alt. En ip-adresse endrer seg nemlig. Dette kan du selv teste ut ved å logge deg på mobildata på telefonen din, skrive en kommentar på egen blogg, logge av, logge på igjen, og skrive enda en kommentar. Disse to kommentarene vil da mest sannsynlig ha to forskjellige ip-adresser. Søker du dem opp, vil du antagelig også få to forskjellige områder, for eksempel at den ene er fra Oslo og den andre fks Finnmark.

Det finnes riktignok et slikt nummer man kan bruke til å søke opp adresse og navn på eier av en pc, men det er ikke ip-nummeret :)

Hanna

14.02.2017 KL. 21:22

For noen brae svar! Jeg må bare si at jeg digger deg, Kristine, og kjenner meg mye igjen i det du skriver. Jeg ser alltid fram til å lese et nytt innlegg av deg, er aldri noe kjedelig!

Bare lurte på en ting - vet du om bloggerne legges ut et sted på nett? Jeg bor i Spania og har ikke norsk tv, men har så lyst til å se deg på bloggerne!

Stå på videre, du er rå :)

14.02.2017 KL. 21:28

Jeg tror du vet hva som er riktig for deg, og jeg håper du og fabian holder ut disse spekulasjonene. Det kan umulig være enkelt. Happy valentines til dere!

Barbora

14.02.2017 KL. 21:31

Shit it's getting hot in here!

I wish happy V-Day to you and Fab☼ haha as I mentioned before I love his style :) and it is wonderful to see you guys inspire each other! That's how it should be

Julie

14.02.2017 KL. 21:33

Utrolig bra svart!

Helt utrolig hva folk kan lire ut av seg når d sitter bak et tastatur...

Kos deg videre på valentines :-) <3

14.02.2017 KL. 21:55

Nå har det tydeligvis blitt veldig populært for offentlige personer (flest bloggere) å henge ut folk på nett (dem som kommenterer negativt/frekt). Det dere viser er jo at ja det er greit å henge andre ut, sålenge de har skrevet noe du ikke liker. Da kan hele norge og verden få lese navn og ip adresse. Disse kommentarene var ikke direkte hatkommentarer spør du meg, og selvom ddt er veldig unødvendig av dem å skrive slike teite ting, så burde du være den større personen og vise at ironiske svar med smiley på slutten ikke er veien å gå. Spesielt ikke å legge ut ip og alt for alle å se. Dette var faktisk veldig skuff. Jeg skjønner ikke behovet for å "forsvare" forholdet til deg og kjæresten din, om dere har det bra så driter du vel i disse kommentarene? Hvorfor waste tiden din liksom. Det jeg merker nå er at jeg er redd for å engang skrive denne kommentaren, i frykt for at du henger meg ut også

Nadja

14.02.2017 KL. 21:59

Synes det er helt innafor av deg å legge ut dette offtentlig - det har dem jo strengt talt gjort selv. Og jeg som er flittig leser av både bloggen og kommentarfeltet ditt har vel egentlig også sett mye verre og mer ufine ting enn det du har plukket ut her, men det er jo opp til deg :) Fint å se du klarer å komme med saklige svar (etter min mening). Og til hun som kommenterte at kommentar nummer 2 ikke var frekk og at den var unødvendig å ta med; Kristine var jo heller ikke frekk tilbake der? Hun svarte jo bare for seg hva hun mente om saken.

UANSETT - jeg har et spørsmål ang. bloggerne! Litt off-topic, men det får vel værra greit. Kan ikke du ha en sånn "dagens kommentar/oppsummering" eller lignende etter hver Bloggerne-episode hvor du er med hvertfall?? Mye har jo sikkert endret seg siden dere begynte å filme, pluss at man/ting kanskje kan bli fremstilt/formulert litt feil i slike settinger, så hadde vært så kult å lese litt om hva du tenker om det nå :) Bare et forslag, tror det hadde vært kult!

14.02.2017 KL. 22:08

Du er klar over at noen IP adresser endrer seg opptil flere ganger daglig? Så du kan "henge" ut totalt feil personer?

14.02.2017 KL. 22:46

Hei. Jeg har de siste månedene fått sinnsykt vondt i magen av å spise kjøtt, så jeg har fått lov av mamma til å bli veganer (mulig jeg spiser litt animalske produkter, men målet er veganer). Siden du har vært i samme situasjon, kunne du laget et innlegg om det med tips til hva man kan spise osv?❤

Maria

14.02.2017 KL. 23:02

Uansett hva du gjør eller hvem du er sammen med, så er det alltid noen som finner noe stygt å si.

Om du har det bra så kan man garantere at noen vil prøve å sette en stopper for det, om du har det fælt så kan man garantere at noen kommer til å trykke deg enda mer ned.

Vær sterk når du er en offentlig profil.

Ser ut som du har fått deg en støttende kjæreste, ingenting som gjør mer godt enn nettopp det.

Keep it up, du når langt når du bestemmer deg for det!

BB

14.02.2017 KL. 23:32

I LOVE YOU hahahha. Elsker svarene dine!!!!

Lea

14.02.2017 KL. 23:37

Uff, blir helt målløs av disse idiotene av noen nett-troll. Synes det er kjempe bra du har utviklet deg og fått opp øynene for andre ting, ser opp til akkurat det du gjør der. Man lever bare en gang, så hvorfor skal man være et jævla vanedyr hele livet og ikke utforske en dritt? ugh.

klem fra ei på samme alder og i samme fase som du<3

Hege Kristin

15.02.2017 KL. 00:19

uff, teit folk ikke har bedre ting å finne på!

Marte

15.02.2017 KL. 00:27

Fyfader, at folk kan være så slemme!!!! Jeg vet det kanskje er lettere sagt en gjort, men prøøøøv å ikke bry deg.. Nyt dagene med forelskelse og nye impulser <3 Du og fabian virker veldig fine sammen!

Hadde satt pris på et innlegg om gode filmer du/dere har sett forresten!! :)

m

15.02.2017 KL. 01:39

Håper ikke du tar feil folk nå. Det er ganske spesielt å henge ut noen offentlig! Selv om folk har vært stygg mot deg trenger du ikke være stygg tilbake og legge deg på deres nivå. Bare en tanke :)

:)

15.02.2017 KL. 01:43

Råder deg veldig til å holde kjæresten din og forholdet deres langt unna bloggen så godt det lar ser gjøre ( forstår han er en utrolig stor del av hverdagen og det; men det kan gjøre så utrolig stor skade ..) -som du ser er det så mange som vil ødelegge ( om du har lest Sophie Elise sin blogg så skjedde dette med henne)

Ofte tenker man at man er forbedret, men plutselig kommer det en kommentar som stikker veldig, du blir usikker og stiller kanskje spørsmålstegn ved han , noe som selvfølgelig kan skje hvem som helst uavhengig av om de er en offentlig person eller ei, men det er som sagt lettere for folk å ødelegge for deg siden du er en kjent blogger :(

Vil bare at dere skal ha det så fint som overhodet mulig!

15.02.2017 KL. 07:25

Som en annen skrev over her, så kan IP endre seg. Så du kan henge ut helt uskyldige mennesker akkurat nå.

Ida

15.02.2017 KL. 08:33

Hei! Håper du hever deg over de stygge komnentarene. Disse folkene er jo tydeligvis inne å leser bloggen din, og det får meg til å tro at de mest bare er sjalu. Synes det er helt rettferdig at du poster ip-adressene, og jeg håper noen finner navnene deres slik at de får konsekvenser for sin nettmobbing. I tillegg sinnsjukt feigt at de ikke poster navn og epost, sier vel litt om dems sosiale nivå. Stå på, du er flink :) Mvh Ida

15.02.2017 KL. 09:21

I tillegg til dynamisk ip som rullerer blant flere tusen abonnementer, så er det ulovlig å offentliggjøre ip-adresser ifølge personopplysningsloven. Du kan faktisk bli anmeldt for dette.

Forstår at du ønsker å være tøff i trøya og ta en Sophie Elise, men her har du ikke noe sikkert bevis på personen (i motsetning til det SE har) og kommentarer som at noen håper du får kjærlighetssorg, at typen din ser møkkete ut og at noen har ligget med samme fyren er vel strengt talt ikke så ille som mange andre blogger opplever.

Anonym

15.02.2017 KL. 11:07

Forstår godt at du ønsker å svare tilbake på disse frekke kommentarene, men måten du gjør det på i dette innlegget er faktisk ulovlig...

Julie

15.02.2017 KL. 11:26

Sjalusi.

Dere er drømmeparet! Passer kjempegodt sammen, både du og raw virker som skikkelig oppegående, sosiale og kreative sjeler

Anonym

15.02.2017 KL. 13:20

Trist at man får så mye hat for kjærligheten!

Men jeg skal helt ærlig innrømme at det er litt skummelt med det du har gjort . Det er ingen regelverk mot å offentliggjøre deler av ip adressen, men å publisere hele må man ha godkjennelse fra den det gjelder. Dermed vil dette tilsier at det er ulovelig å poste det uten videre for alle.

Et problem er òg at ip-nummeret du ser på alle kommentarene er som oftest deler av ip-nummeret til det nettselskapet du bruker.

Lykke til videre, og stå på!

15.02.2017 KL. 15:10

Hahhah Hææ, er jo kun du som gjør noe ulovlig her. Alle andre bruker ytringsfriheten sin. Ingen ting i de kommentarene du legger ved er brudd på ytringsfriheten. I tillegg er det jo ikke ille å si at det virker som du forandrer deg for en gutt. Jeg er ikke fra Oslo, aldri sett fabian før på bloggen din så jeg vet jo ikke hvordan han er (og skal dermed ikke dømme), men hadde jeg vært deg ville jeg satt pris på at du faktisk har lesere som bryr seg.

Johanne

15.02.2017 KL. 16:09

hahah drit bra Kristine! Drit i alle haters som kommenterer at du hermer og bla bla bla! Folk som skjuler seg bak en pc-skjerm og kommenterer masse dritt er bare tapere som gjør d e g kjent! Du er rå, stå på! <3

Mari

15.02.2017 KL. 20:32

Bare vær litt obs på at man enkelt kan kamuflere egen IP ved bruk av proxy; man kan tildeles en vilkårlig adresse, eller selv bruke en man har lagret som eks. tilhører en bekjent.

En "venn" av meg i statene brukte eks. IPen til ei venninne i Frankrike hver gang han besøkte bloggen min, og den eneste grunnen til at jeg ble klar over dette var at hun slett ikke hadde hatt mulighet til å være online på de aktuelle tidspunktene i loggen.

Det finnes så mange softwares for personer som ønsker å holde seg under radaren online at jeg personlig ikke stoler et sekund på at en IP faktisk forteller hvor en person befinner seg, eller hvem det kan være. Synd at det skal være så vanskelig å identifisere noen når man møter på ugrei oppførsel. De som virkelig går inn for å skjule identiteten sin, vil nok dessverre ikke kunne bli tatt.

Et annet poeng er imidlertid at om man først har en selvkontroll som svikter såpass at det å legge igjen hets på en blogg er greit jf. eget moralsk standpunkt, så er man kanskje heller ikke påpasselig nok til å faktisk ta ekstra steg for å skjule en IP. Folkeskikk og intelligens går ofte hånd i hånd.

Ønsker deg fortsatt god blogging!

Mari

Pia

16.02.2017 KL. 00:18

Haters gonna hate <3 Alle dere tøffinger som har skrevet inn fake navn, hvorfor gidder dere? Tydeligvis har dere ikke bedre ting å bruke fritiden deres på enn å hate/være sjalu på en suksessfull blogger... Uffuff :)

S

16.02.2017 KL. 09:52

Skjønner ikke hvorfor folk er i mot "avsløringen" av IP-adresser til de som skriver stygt om andre. Hvis jeg skriver dritt til en blogger så må jeg stå for det. Håper folk tenker før de skriver.

camilla

16.02.2017 KL. 14:04

shit, så mye dritt folk skriver.... heier på deg (og fabian) x

Anonym

16.02.2017 KL. 20:06

Hvorfor har du plutselig sånn behov for å svare på hatkommentarer? Hvorfor gi dem som hater på deg og forholdet ditt mer oppmerksomhet? Hvis dere er trygge på hverandre så er det da bare å gi faen i alle de jentene som påpeker ryktet til Fabian, dette får deg bare til å framstå veldig usikker på deg selv. Keep your head up, og gi heller faen som du sa at var din beste egenskap på P3morgen, må si at det ikke virker heeelt sånn, med alle disse innleggene.

r

17.02.2017 KL. 00:32

Skjønner det godt, synes det er bra med en påminnelse til folk som tror de kan være anonyme drittslengere. At de føler seg "hengt ut" fordi du gir en pekepinn på hvem de faktisk er, er helt latterlig. Da betyr det tydeligvis at de ikke kan stå inne for det de skriver, og da må de lære seg å holde kjeft. At dette skaper såpass sterke reaksjoner betyr bare at det er en viktig påminnelse for mange.

Marta

17.02.2017 KL. 10:48

Hei!

Jeg er by no means en stor fan men jeg synes det er utrolig kjipt å se at du får så mange stygge kommentarer! Jeg skjønner ikke helt hvorfor folk føler at det er greit å skrive sånt gjemt bak en anonymitet. Det er rett og slett skikkelig dårlig oppførsel, umodent og jeg tviler på at de ville ha sakt disse tingene til deg irl. Hvis man mener noe ikke er greit å si face to face så skal man ikke si det i kommentarfeltet heller. Folk bør tenke seg om to ganger. Får de ikke dårlig samvittighet? Jeg regner med at mange av disse er unge jenter, gjerne i tenårene og de er rett og slett ikke voksne i hodet. Uansett, jeg synes du skal fortsette å være deg akkurat slik du vil være, post det du vil og gjør det du vil! Jeg leser ikke bloggen din fast men jeg er 100% for å være seg selv uansett hva andre mener! Du må ikke høre på disse nett-trollene! Ha en strålende dag!

Maren

17.02.2017 KL. 20:33

HERRREEEEGUUUUUD SÅ SLEMME FOLK ER!!!!!!!!!!!!!!!! Hva faen liksom. Folk eier ikke grenser, jeg ble rett og slett kvalm!!!!! Fysøren altså. ÆSJ!!!!! til idioter. maaaaakan......

Stå på Kristine <3

Christina Rindal

18.02.2017 KL. 06:14

Æsj, blir flau av slike mennesker! You slay girl! Annerledes enn mange på topplista, I love it❤ Tenk hvor kjedelig det hadde vært om alle var like .. tøff er du som tør å prøve nye ting, det er lov å oppdage nye ting her i verden. Dumt at noen bare må hakke ned på andre hele tiden.

v

20.02.2017 KL. 00:54

wow! blir helt sjokkert over hvor fæle og ekle folk er! galskap! haters gonna hate, ikke la dem knekke deg!

Vilde

20.02.2017 KL. 23:36

I fucking love you !!!!!

Ulrikke

21.02.2017 KL. 00:38

You go guuurl!!!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: