hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

noe som skremmer megtenker du også "hvordan endte jeg her?" noen ganger?

Åh! Valentines var nydelig. Jeg er en person som ikke liker å lage en svær greie ut av merkedager og høytider, det eneste jeg er opptatt av er at jeg koser meg.  Vi vet alle at ValentinesGod mat og godt selskap er egentlig alt jeg trenger for å kose meg glugg ihjel. Jeg forteller dere alt om restaurantbesøket og kvelden min i et eget innlegg., jeg. For dette stedet MÅ dere faktisk teste ut, enten om dere bor i Oslo eller bare her for en weekend. Det slår meg hele tiden hvor tilfeldig alt er. At jeg plutselig sitter i Oslo på en asiatisk restaurant med en gutt jeg ikke visste eksisterte før for et par måneder siden. Er det ikke litt rart å tenke på synes dere - at to mennesker lever to helt separate liv frem til de møtes? Jeg husker jeg tenkte for sånn et år siden: "Jeg lurer på hva min fremtidige kjæreste gjør akkurat nå". Haha. Jeg som gruet meg til å flytte.. Jeg burde jo gledd meg som pokker.

Hva om jeg ikke fortsatte å blogge da jeg gikk på ungdomsskolen? Hvor hadde jeg vært i dag, da? Én liten avgjørelse med en gigantisk betydning. Jeg blir av og til litt redd av nettopp den tanken. En del av meg håper at ting skjer for en grunn, og at vi bærer på en skjebne som vil føre oss dit vi skal i livet. Hvis ikke.. Tenk om jeg gjør noe feil? Tenk om jeg tar ét feil valg som tar meg til fullstendig feil sted?

Vi vet ikke. Og vi vil aldri vite. Vi må bare prøve og feile.

13 kommentarer

Hege Kristin

15.02.2017 KL. 19:05

helt sant! <3

Anette

15.02.2017 KL. 19:44

Visste ikke at du møtte Fabian for to mnd siden. Ei heller at innlegget der du svarer på kommentarer bare inneholder to kommeranter. Plis lær deg hva "et par" betyr. Det er IKKE en betengelse for et vilkårlig tall, det betyr faktisk to. Du sier vel for eksempel at du har et skopar du liker bedre enn et annet skopar. Vel fordi det er to sko i skoparet. Blir irritert over at så mange ikke forstår dette. Ikke for å virke frekk altså, men har sett denne feilen veldig mange ganger på bloggen din nå, og måtte bare si i fra. Du er jo blogger, og da er skrivefeiler viktig å unngå :-)

15.02.2017 KL. 19:53

Hei, Anette! Vil bare informere om at det bøyes en feil - feilen - feil - feilene;)

15.02.2017 KL. 19:59

Du likner på Sara Marie Forsberg (bedre kjent som Saara)! Spesielt på mystorien til Fabian:)

Lucie

15.02.2017 KL. 20:25

That's such a beautiful text your wrote here. I find it scary at times, too, but mostly I think this is just so exciting, that small decisions can totally change your life, it makes life so worth it I think!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

15.02.2017 KL. 21:06

Hvorfor har du blokka meg på snap?

Lisa B

15.02.2017 KL. 22:30

So true! There certainly is something like "fate" every now and then, and some things truly happen for a reason. I strongly believe in the principle of karma, that when people do good and are kind to others, good will come to them in return in all kinds of forms.

Great post <3

... we know that "Anonymous" will receive shit in all kinds of forms for their nasty comments in return. Just saying.

Anonym

16.02.2017 KL. 01:36

Hvilken leppestift har du på bildet her? Fargen er så fin <3

Anonym

16.02.2017 KL. 02:30

https://www.youtube.com/watch?v=G2xFJUSLEv8

Du burde se på denne videon her. The butterfly effect. Det er akkurat det du skrev over <3

Sofie

16.02.2017 KL. 07:46

Du er så inspirerende, stå på videre!

Jeg har gått med ønsket om å starte blogg i flere år uten å tørre.. Jeg er nå 20 år og har utrolig lyst men føler det er for sent. Hva tenker du rundt dette? Tror du det er for sent å starte en blogg som kan vokse når jeg ikke har begynt før? Eventuelt hva er dine tips for å skille seg ut blant anne de bloggene som finnes? :)

Ha en fin dag!

Marlene

16.02.2017 KL. 08:00

Hvilken restaurant er det?:)

Charlotte

16.02.2017 KL. 10:32

Tror alle er innom slike tanker til tider. Jeg er det selv, titt og ofte. Hva om? Det er litt skummelt å tenke på altså, men samtidig er jeg veldig glad for at ting er som de er i dag :-) Ting skjer av en grunn, enkelt og greit :-)

Anonym

17.02.2017 KL. 19:23

Mono bryn

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: