hits

dette burde du ha i tacoen din!

Tacooooo! Jeg er jo kanskje en liten taco-dronning, vil jeg tørre å påstå. Husker dere i sånn 2014 da jeg og vennene mine spiste taco seriøst HELE tiden? Det var intet unntak. Da var tacoen ganske standard, jeg spiste kjøttdeig og hadde ganske "basic" ingredienser i. Nå som jeg kutter ut kjøtt har jeg fått øynene opp for litt flere ingredienser - det er nemlig ganske fascinerende hvordan det å tre inn i vegetar-verdenen åpner opp øynene for SÅ mye deilig mat. Det gjør meg kreativ på en helt annen måte enn før! Nå tenkte jeg i alle fall å gi dere et par tips til hva dere kan putte i tacoen. Så klart må man ha mais, salat og løk som base! (Etter min mening)

i stedet for kjøttdeig: kidneybønner og kikerter
fetaost
mango
crème fraîche (mye bedre enn rømme og kesam spør du meg?!)
stekt champignon
ananas
ruccola (blandet med vanlig salat er det nydelig - gir en litt spissere smak!)
jalapeños
mozzarella
chilimarinerte scampi (om man spiser fisk)

Man trenger ikke å ha alle disse tingene i på en gang, da. Litt av slengen, maybe? Jeg har forresten hørt at mange har banan i tacoen sin, HVA er greia med det? Er det godt?? Jeg ble veldig nysgjerrig, så kanskje jeg burde teste det jeg også.

Gjerne tips meg om gode ingredienser å ha i taco-skjellet mitt 😃

32 kommentarer

Du må prøve druer i tacoen!!! Det er seriøst himmelsk

min "kjedelige" (men beste!!) taco består av: lefse med rømme og guacamole først, kjøttdeig over, salat - agurk - mais - druer (det må du teste) og knust tortillachips til slutt 😍

Er såå godt med oppskjæret røde epler!! :)

Når kommer q&a del 2? Blir det video av den også?

Anonym

Du bare må prøve rødt eple kuttet opp i terninger, det er så utrolig godt og friskt. Første gang jeg testet det ut for ca. 3 år siden var jeg litt skeptisk, men etter det ut så har jeg aldri laget og spist taco uten

Rakel

Hei! Hva syns du om innlegget som Anna skrev om premierefesten deres? Ser at både Joakim Kleven og Anne-Brith har svart henne på det.

Guacamole! Bruker det på pizza også, sammen med pizzaolje. Nam

Anonym

jeg vet om noken som bruker SPAGETTI i taco

Anonym

Hei!

Jeg skal til Oslo på mandag og lurer på om du har noen ikke alt for dyre lunch spots å anbefale? Jeg reagerer på både gluten, laktose og løk, så å spise ute er ikke akkurat det letteste, haha. Håper du har noen gode steder å anbefale :) Gjerne også steder hvor man bare setter seg ned og tar en kopp kaffe eller te også :)

Liker skikkelig hvordan bloggen din har utviklet seg i det siste btw <3

Ida

Persimon (tidenes diggeste frukt, NAM) er veldig godt i taco. Den er dessverre ute av sesong, finner den ingen steder :(

Synes også at tunfisk, bønnespirer og potetgull smaker godt i tacoen.

Oliven er kanskje godt det også, men har aldri testet det selv.

Victoria Larsen

Ser nydelig ut! :)

Anonym

AVOCADO <3 Også bruker jeg en veldig god hjemmelaget salsa hvor alt er lav FODMAP stoffer som er godt for magen :) Den består av: 10 cherry tomater, 1/2 frisk rød chilli, 2-3 stilker vårløk (grønn del), 1 håndfull frisk koriander, 1 ss limesaft, salt og pepper. Det holder til 3-4 porsjoner. Den salsaen gir tacoen en helt annen piff og gir fantastisk smak :)

JAAA prøv banan i taco. Prøvde det for sånn 5 år siden fordi en venninne spiste det. Har ikke spist taco uten banan siden da. Mange av vennene mine spiser også banan i tacoen,og digger det!

emilie

i tillegg til det du skriver: hjemmelaget guacamole og salsa!!! også cherrytomater og laks, da. oooog rapidsalat istedenfor isbergsalat ;)

Sara

Både jordbær og sylteagurk er godt! :-) Spiser av og til oliven eller valnøtter også, anbefaler å prøve det!

Hanna

Jeg synes ananas i taco er godt! Det gjør tacoen enda saftigere <3

Hanna

Hehe oja, hadde ikke sett at du hadde skrevet ananas.. <3 Godt er det hvertfall!

Stine

Raspa gulrøtter er et must! :)

Anonym

tror mange kødder med ingrediensene de anbefaler, men idk

Klara

From one Pepsi Max lovin' sister to another; 109kr for 8pk på rema 1000 heyhey (har ikke nettopp kjøpt to 8pk og sitter ikke med 16 flasker helt mutters alene. Eller jo, det gjør jeg. Slik kan det gå) 🤙🏻

TJ

Eple i tacoen <3 og neste gang må jeg prøve banan etter å ha lest i kommentarene!

Anna

PS: de har fått glutenfrie lefser fra Santa Maria/old el paso nå! Se i allergihylla på meny ;) fantes mange fra allergimerkene også, men disse nye er veldig gode! Ellers er jo avocado midt!!

Elin fra Sukhi

Så utrolig deilig! Jeg elsker at du deler litt av maten du spiser! Spesielt med fokus på vegetar :-) Men, er du vegetarianer på dyrenes vegne også? Eller bare for deg selv og miljøet?

Vårin

Syltet rødløk! Og pico de gallo, nam :)

Banan och JORDNÖTTER!!!!

Avokado!

Eple er veldig godt!!

Andrine

Når du har bønner i tacoen din, hvordan tilbereder du de først?

Elsker ananas!!! Må ha det haha, tror jeg alltid har spist taco med ananas i..🍍

Har ikke banan på tacoen, men har banan-youghurt på tacoen i stedet for rømme. Super godt!

Eline

Koriander og lime!! Det beste i taco

Annbjørg

Noe som faktisk er ennå bedre enn banan, er eple! Det gir både tekstur og en litt søt smak til tacoen;) Virkelig verdt å å prøve:))

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no