Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

dette burde du ha i tacoen din!

Tacooooo! Jeg er jo kanskje en liten taco-dronning, vil jeg tørre å påstå. Husker dere i sånn 2014 da jeg og vennene mine spiste taco seriøst HELE tiden? Det var intet unntak. Da var tacoen ganske standard, jeg spiste kjøttdeig og hadde ganske "basic" ingredienser i. Nå som jeg kutter ut kjøtt har jeg fått øynene opp for litt flere ingredienser - det er nemlig ganske fascinerende hvordan det å tre inn i vegetar-verdenen åpner opp øynene for SÅ mye deilig mat. Det gjør meg kreativ på en helt annen måte enn før! Nå tenkte jeg i alle fall å gi dere et par tips til hva dere kan putte i tacoen. Så klart må man ha mais, salat og løk som base! (Etter min mening)

i stedet for kjøttdeig: kidneybønner og kikerter
fetaost
mango
crème fraîche (mye bedre enn rømme og kesam spør du meg?!)
stekt champignon
ananas
ruccola (blandet med vanlig salat er det nydelig - gir en litt spissere smak!)
jalapeños
mozzarella
chilimarinerte scampi (om man spiser fisk)





Man trenger ikke å ha alle disse tingene i på en gang, da. Litt av slengen, maybe? Jeg har forresten hørt at mange har banan i tacoen sin, HVA er greia med det? Er det godt?? Jeg ble veldig nysgjerrig, så kanskje jeg burde teste det jeg også.

Gjerne tips meg om gode ingredienser å ha i taco-skjellet mitt 😃

32 kommentarer

18.02.2017 KL. 10:22

Du må prøve druer i tacoen!!! Det er seriøst himmelsk

18.02.2017 KL. 10:39

min "kjedelige" (men beste!!) taco består av: lefse med rømme og guacamole først, kjøttdeig over, salat - agurk - mais - druer (det må du teste) og knust tortillachips til slutt 😍

18.02.2017 KL. 10:43

Er såå godt med oppskjæret røde epler!! :)

18.02.2017 KL. 10:44

Når kommer q&a del 2? Blir det video av den også?

Anonym

18.02.2017 KL. 10:57

Du bare må prøve rødt eple kuttet opp i terninger, det er så utrolig godt og friskt. Første gang jeg testet det ut for ca. 3 år siden var jeg litt skeptisk, men etter det ut så har jeg aldri laget og spist taco uten

Rakel

18.02.2017 KL. 11:17

Hei! Hva syns du om innlegget som Anna skrev om premierefesten deres? Ser at både Joakim Kleven og Anne-Brith har svart henne på det.

18.02.2017 KL. 11:24

Guacamole! Bruker det på pizza også, sammen med pizzaolje. Nam

Anonym

18.02.2017 KL. 12:13

jeg vet om noken som bruker SPAGETTI i taco

Anonym

18.02.2017 KL. 12:38

Hei!

Jeg skal til Oslo på mandag og lurer på om du har noen ikke alt for dyre lunch spots å anbefale? Jeg reagerer på både gluten, laktose og løk, så å spise ute er ikke akkurat det letteste, haha. Håper du har noen gode steder å anbefale :) Gjerne også steder hvor man bare setter seg ned og tar en kopp kaffe eller te også :)

Liker skikkelig hvordan bloggen din har utviklet seg i det siste btw <3

Ida

18.02.2017 KL. 12:39

Persimon (tidenes diggeste frukt, NAM) er veldig godt i taco. Den er dessverre ute av sesong, finner den ingen steder :(

Synes også at tunfisk, bønnespirer og potetgull smaker godt i tacoen.

Oliven er kanskje godt det også, men har aldri testet det selv.

Victoria Larsen

18.02.2017 KL. 12:42

Ser nydelig ut! :)

Anonym

18.02.2017 KL. 12:44

AVOCADO <3 Også bruker jeg en veldig god hjemmelaget salsa hvor alt er lav FODMAP stoffer som er godt for magen :) Den består av: 10 cherry tomater, 1/2 frisk rød chilli, 2-3 stilker vårløk (grønn del), 1 håndfull frisk koriander, 1 ss limesaft, salt og pepper. Det holder til 3-4 porsjoner. Den salsaen gir tacoen en helt annen piff og gir fantastisk smak :)

18.02.2017 KL. 12:57

JAAA prøv banan i taco. Prøvde det for sånn 5 år siden fordi en venninne spiste det. Har ikke spist taco uten banan siden da. Mange av vennene mine spiser også banan i tacoen,og digger det!

emilie

18.02.2017 KL. 13:47

i tillegg til det du skriver: hjemmelaget guacamole og salsa!!! også cherrytomater og laks, da. oooog rapidsalat istedenfor isbergsalat ;)

Sara

18.02.2017 KL. 14:42

Både jordbær og sylteagurk er godt! :-) Spiser av og til oliven eller valnøtter også, anbefaler å prøve det!

Hanna

18.02.2017 KL. 15:24

Jeg synes ananas i taco er godt! Det gjør tacoen enda saftigere <3

Hanna

18.02.2017 KL. 15:27

Hehe oja, hadde ikke sett at du hadde skrevet ananas.. <3 Godt er det hvertfall!

Stine

18.02.2017 KL. 16:13

Raspa gulrøtter er et must! :)

Anonym

18.02.2017 KL. 16:21

tror mange kødder med ingrediensene de anbefaler, men idk

Klara

18.02.2017 KL. 17:30

From one Pepsi Max lovin' sister to another; 109kr for 8pk på rema 1000 heyhey (har ikke nettopp kjøpt to 8pk og sitter ikke med 16 flasker helt mutters alene. Eller jo, det gjør jeg. Slik kan det gå) 🤙🏻

TJ

18.02.2017 KL. 17:52

Eple i tacoen <3 og neste gang må jeg prøve banan etter å ha lest i kommentarene!

Anna

18.02.2017 KL. 19:34

PS: de har fått glutenfrie lefser fra Santa Maria/old el paso nå! Se i allergihylla på meny ;) fantes mange fra allergimerkene også, men disse nye er veldig gode! Ellers er jo avocado midt!!

Elin fra Sukhi

18.02.2017 KL. 20:02

Så utrolig deilig! Jeg elsker at du deler litt av maten du spiser! Spesielt med fokus på vegetar :-) Men, er du vegetarianer på dyrenes vegne også? Eller bare for deg selv og miljøet?

Vårin

18.02.2017 KL. 20:26

Syltet rødløk! Og pico de gallo, nam :)

18.02.2017 KL. 21:32

Banan och JORDNÖTTER!!!!

18.02.2017 KL. 23:34

Avokado!

19.02.2017 KL. 00:08

Eple er veldig godt!!

Andrine

19.02.2017 KL. 00:13

Når du har bønner i tacoen din, hvordan tilbereder du de først?

19.02.2017 KL. 01:39

Elsker ananas!!! Må ha det haha, tror jeg alltid har spist taco med ananas i..🍍

19.02.2017 KL. 11:31

Har ikke banan på tacoen, men har banan-youghurt på tacoen i stedet for rømme. Super godt!

Eline

20.02.2017 KL. 13:00

Koriander og lime!! Det beste i taco

Annbjørg

20.02.2017 KL. 14:30

Noe som faktisk er ennå bedre enn banan, er eple! Det gir både tekstur og en litt søt smak til tacoen;) Virkelig verdt å å prøve:))

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
hits