hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

å innse hvor bra en person erKvelden startet hos Veronika som nettopp har blitt 19 år. Congrats baby! Veronika er kanskje den venninnen jeg har som jeg føler meg mest hjemme hos, jeg kjenner foreldrene veldig godt og det gjør det alltid så koselig å komme innom. Nå har de flyttet til et superfin toppleilighet som jeg om mulig føler meg enda mer hjemme i, haha! Her fikk vi servert bobler og hjemmelaget pizza med hennes nærmeste. Kjempekoselig <3

Og så var det videre. Meeeed hatten på, si! Jeg fikk så mange kompliment forrige gang jeg gikk med det, dessuten har Fabian noen sykt kule hatter, så why not. Mitt beste tips når du skal sette sammen et antrekk før en viktig begivenhet; finn ut hva du skal ha på deg etter et par glass innabords! Hehehehe. Da er du litt mer loose og ut av boksen, reglene faller litt bort. Jeg er den som pusher alle vennene mine til å ta på seg den kjolen eller de skoene de står og nøler ved. HVORFOR skal du ikke ta det på deg, om det er det du egentlig vil? Er du redd for hva folk kommer til å si? Trekke til deg for mye uønsket oppmerksomhet? WHAT ever! Kjør på! Gi faen i hva andre tenker, det spiller jo ingen rolle uansett. For det spiller vel ingen rolle? Spør deg selv om det. Det viktigste er at du går i noe du føler deg fin i. Kunsten å gi faen... It ain't easy, men trening er det eneste som skal til. Trening, trening, trening. Push seg selv utenfor komfortsonen hver dag. Og om en venninne skulle komme med en snappy kommentar så er hun bare sjalu ass, haha. (Sistenevnte er så typisk, jenter som ikke unner andre jenter å gå i et antrekk litt utenom det vanlige)

Birthday boy til venstre!

My man ♥ Har dere merket at det er ofte i relasjon til og i selskap med andre at man innser hvor bra en person er? Jeg kan stå i et rom med 30 andre mennesker og spotte Fabian på andre siden av rommet med noen og bare tenke "damn... that's my man". Og så ser jeg hvor utadvent, morsom og full av energi han er. Bare ved å se han i en samtale med noen andre. Da.. da blir jeg enda mer forelska.

Det samme gjelder venner også. Hvordan et menneske er i en større gjeng blant flere folk sier så utrolig mye om vedkommende.

Girls!

Gårsdagen var gøy, som dere sikkert skjønner! Nå er jeg klar for ny uke!! Woho! På tirsdag skal jeg faktisk innom modellbyrået jeg var hos tidligere denne uken, for å ta polaroid-bilder. Jeg gleder meg skikkelig!

13 kommentarer

Hege Kristin

19.02.2017 KL. 18:14

fine bilder, så koselig ut :D

Anonym

19.02.2017 KL. 18:48

Hva er dine tanker om åpne forhold?

Malene

19.02.2017 KL. 19:10

Norsk musikk er ikke bra? Dette er ikke bra? http://p3.no/musikk/p3s-norske-favoritter-na/

C

19.02.2017 KL. 19:36

Dere er sååå fine sammen :-) Vil du fortelle om hvordan dere møttes/ble kjent? Hvordan det var mellom dere i starten, da du sikkert var redd for å hoppe inn i et hvilken som helst forhold med tanke på at du er en kjent person?

Kristine Ullebø

19.02.2017 KL. 19:58

C: Så klart! Det kommer :)

ingagilberg.blogg.no

19.02.2017 KL. 19:48

Morsomt :-) Kan kjenne meg igjen måten man ser på noen man er glad i på. De skinner, på en måte :-)

Birgitte

19.02.2017 KL. 20:07

Hvor gammel er Fabian? :)

Kristine Ullebø

19.02.2017 KL. 20:52

Birgitte: Han er 25 år :)

Anonym

19.02.2017 KL. 21:02

Kan du skrive noe om planene dine etter at du er ferdig med vgs? Om du liksom skal jobbe med modellkarrieren, blogg eller eventuelt studere? Hadde vært gøy å høre ;)

Miriam

19.02.2017 KL. 21:30

Hahah jeg tenker akkurat det samme når jeg ser kjæresten min på andre siden av rommet osv på fest/sammenkomster!

Må bare si at du er sykt kul og jeg digger deg!

Barbora

19.02.2017 KL. 22:54

Looks like a lot of fun! Great tips wh stepping out of the comfort zone! I should do that more often

Anonym

20.02.2017 KL. 17:43

haha verden er så liten! har gått på skole rett ved der du bor nå med både bursdagsbarnet og august, og så har jeg også gått på skole med mathias (som gaper i hjørnet på det ene bildet)! morsomt.

Anonym

20.02.2017 KL. 19:43

Hvor er den hvite buksa fra? :)

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: