hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

å være sårbar

Processed with VSCO with f2 preset

Har du noen gang vært så glad i noen at det gjør vondt? Jeg har kjent mye på det i det siste...  Og det er så skummelt, fordi det gjør deg helt sinnsykt sårbar. Tro meg når jeg sier at jeg har vært en selvstendig pike de siste årene. Aldri vært forelsket på ordentlig, aldri "trengt" noen, alltid klart meg fint på egenhånd. Plutselig er en annen person like viktig i livet mitt som meg selv. Jeg har aldri kjent hjertet mitt banke så mye før, aldri følt meg så hjemme i en annen sin armkrok, aldri følt meg så verdsatt og forstått. Det er det fineste i hele verden. Men prisen? Den er at man blir sårbar som pokker. Skal man leve på ordentlig, så må man bare risikere det. Jeg har vært for trygg for lenge nå.

Håper fredagen deres er nydelig! Jeg kom nettopp hjem fra en fantastisk skitur i marka med puddersnø og sol i ansiktet. Nå er jeg på vei ut døra for å spise middag og drikke rødvin med en fin gjeng!

14 kommentarer

Laila Monica Nikolaisen

24.02.2017 KL. 20:18

JEG ER IKKE SINNSYK!!!

A

24.02.2017 KL. 20:39

Følt det samme en stund og ble nesten litt redd, men tro meg, uansett hva som skjer så klarer du deg fint selvom du føler deg veldig sårbar akkuratt nå.

Hege Kristin

24.02.2017 KL. 22:00

sant det <3

Anno

24.02.2017 KL. 22:01

Jeg matcha med Fabian på Tinder for en stund siden og ut av det blå fikk jeg snapper av han igjen i går.. jeg svarte ikke fordi jeg vet han er sammen med deg og fordi jeg avviste han så fort jeg skjønte hvordan han er. Trist at den første kjæresten din er en sånn fyr :(

24.02.2017 KL. 22:38

Du skrev i et innlegg at du ikke helt klarer å slappe av i andres selskap, ikke engang gode venner. Er det sånn med Fabian også? Jeg er nemlig helt lik, men med min kjære klarer jeg utrolig nok å slappe av. Håper du også føler det sånn<3

Til deg over: Du er et dårlig menneske. Tenk å synke så lavt at du finner på falske rykter for å såre en annen person! Wow!! Du må virkelig være usikker og slite med deg selv.

Kristine Ullebø

24.02.2017 KL. 23:42

Anonym: Jeg slapper av med Fabian :) Men han er en av få

24.02.2017 KL. 22:43

Ikke bry deg med kommentaren til Anno over, sykt unødvendig..

Jeg hadde det sånn med min nåværende (og første) kjæreste, men det var som regel pga sjalusi tbh.. Det var det første halvåret jeg ofte var sårbar pga at jeg ikke likte tanken på at andre single jenter chattet med han dagen lang og var "venner". Men etter 2 år med å lære hverandre å kjenne, er jeg ikke på laaangt nær så sårbar. Når jeg spurte om han hadde likt om det var omvendt, ble han stum. Blir bare bedre og bedre så lenge man kommunikaserer til en hver tid

Emilie

24.02.2017 KL. 23:00

Nyyyt forelskelsen, Kristine! Du fortjener det.

Men btw; hva er greia med hun der "jeg er ikke sinnsyk"-dama som kommenterer alle innleggene dine? Lol.

V

25.02.2017 KL. 06:04

Jeg har det akkurat sånn selv!!

Ligger i skrivende øyeblikk på hotell (hvem faen skulle tro det) med en som egentlig er forelsket i venninna mi men som jeg har fått helt insane følelser for. Og han snakker om at det kan utvikle seg til noe mer!!

Jeg kan ikke tro mine egne ører. Ligger her i mørket og beundrer han og er livredd for å miste han.

stylebyfrm

25.02.2017 KL. 07:39

Sjekk ut mitt innlegg om modeller og undervekt på stylebyfrm.blogg.no.

stylebyfrm

25.02.2017 KL. 08:40

Hei, fint om du kunne slette kommentarer ovenfor. Jeg er ny her på blogg.no og visste ikke at det var ulovlig. Takk på forhånd.

Freshsister

25.02.2017 KL. 09:18

Så innmari koselig<3 Er selv veldig forelsket om dagen. Bare husk innimellom at du også hadde det fint alene og om det skulle skjære seg mellom dere at du kommer til å ha det fint igjen. Det hjelper litt på den ubehagelige følelsen av sårbarhet. Lykke til dere to<3

25.02.2017 KL. 09:34

Hvor kan man se Bloggerne?

A

26.02.2017 KL. 15:45

Sårbar ja, det er både vakkert og grusomt! I mitt tilfelle; grusomt... Jeg åpnet meg til min aller første nå i høst akkurat som deg, i en alder av 20. I motsetning til deg, fungerte det ikke, og det ble til at det var han som hadde kontrollen, og bestemte hvordan fremtiden vår skulle se ut. Det var en helt jævlig følelse, og jeg har aldri før følt meg så liten. Jeg har egentlig en veldig god selvtillit og god selvfølelse, men når er person du har delt så mye vender deg ryggen føler du deg utrolig liten, tro meg. Uansett hva jeg gjorde nyttet det ikke. Nå etter to måneder med et sant helvete, og følelser mer uforutsigbare enn vinteren på vestlandet, har jeg forstått at det ikke er han jeg trenger, men et forhold. Eller, jeg trenger ingenting, jeg er faktisk selvstendig som få, men smaken på et forhold gjorde meg helt oppslukt av det. Jeg misunner deg veldig for det du nå har fått, og misforstå meg rett, dette er ingen advarsel, men en oppvekker på å vise deg hvor heldig du faktisk er! Jeg unner deg alt godt, lev livet, det er det jeg har begynt å gjøre igjen !!!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: