hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

mitt beste kjøp så langt i 2017!

Er det én ting jeg er skikkelig glad for at jeg dro og kjøpte på sportsbutikken i januar, så er det skiutstyr. Jeg tenkte at det kanskje var litt for sent i sesongen og at jeg ikke kom til å få bruk for det, men jeg har faktisk kommet meg ut i løypa i marka ganske mange ganger nå og det er så DIGG!! Er det noe jeg er skikkelig glad for, så er det at foreldrene mine har introdusert meg og søskene mine for et aktivt liv fylt av mange forskjellige idretter helt fra barndommen av. Jeg har vært innom både alpint, håndball, friidrett, dans og fotball. Fotballen varte bare i 2 uker, vel og merke, haha. Da jeg var liten var hele familien min aktive på alpint, jeg og broren min deltok faktisk i mange renn og pappa tok oss med ut i bakken hver eneste uke i vintersesongen. En dag knakk Håkon lårbeinet i skiheisen og var skadet en god stund, så det dabbet liksom bare av etter det. Uff, jeg husker den dagen skikkelig godt faktisk, til tross for at jeg sikkert ikke var mer enn 5 år. Håkon lå på en båre og ventet på ambulansen, helt stille og rolig, mens JEG var den mest hysteriske: "Kommer det til å gå bra med han???". Haha, eeeeen stykk bekymret Kristine si. Det var kanskje hakket verre for mamma som satt på jobb i akuttmottaket og måtte sende avgårde ambulanse til sønnen sin, uff. Vel, det ordnet seg. Vi begynte heller med langrenn!

Langrenn forbinder jeg med sol, puddersnø, blå himmel, Kvikk Lunch, appelsin og påske. Selv om jeg kanskje var litt (veldig) sutrete de gangene familien ville ha meg med på tur, ser jeg i etterkant hvor mye det ga meg. Nå drar jeg jo ut i løypa på eget initiativ! Jeg husker påska i 2013 da jeg og broren min var alene hjemme og hadde spist en svær middag PLUSS downet en hel oreokake (seriøst), og vi var så mette at vi ikke ante hvor vi skulle gjøre av oss. Det var vel lørdag og klokka var akkurat bikket midnatt - så vi heiv og i bilen med skiene i baksetet. Akkurat den skituren er en av de fineste minnene jeg har. Jeg husker månen og stjernene krystallklart, og måten de skinte på snøen i løypa. Du vet de øyeblikkene som er så fine at du nesten får litt vondt i deg, fordi du vet hvor dyrebart det er det du har fremfor deg akkurat nå? Slik følte jeg det. Man kan ikke gjøre annet enn å ta innover seg. Inhalere den friske vinterluften, la øynene hvile snøkrystallene rundt deg. Det var seriøst SÅ vakkert... Jeg skal definitivt gjøre det en kveld her i Nordmarka også!

Her er noen bilder fra skituren til meg og Fabian på fredag!Mamma sin genser som hun brukte da hun gikk på folkehøyskole! Hihi, det synes jeg er skikkelig koselig å tenke på. Jeg kommer nok aldri til å gå på folkehøyskole, men jeg kan i det minste gå i genseren hennes ute i Nordmarka :-)Da vi kom frem til Skjennungstua fikk vi med oss den fiiineste solnedgangen. Så utrolig vakkert. Her selger de forresten helt nydelige kanelboller - anbefaler alle Oslo-beboere å ta turen hit, kun for å smake dem, haha. <3

10 kommentarer

28.02.2017 KL. 16:40

Åå så fint! Hvor langt pleier dere å gå?

Henriette

28.02.2017 KL. 16:41

Kristine!! Har du anledning, gå på fhs! Det er det kjekkeste året ever. Jeg gikk på fotografi-linja på Sogndal FHS. Broren min på Motorlinja på en skole på sørlandet. Jeg gikk på en frilynnet skole, noe som for min del er helt greit. Andre skoler er kristne, og man har sånn bønn og sånt om morgenen. Vi hadde morgensamling vi og, men ikke noe med religion å gjøre. Velg reiseliv eller musikk, det hadde jeg gjort om jeg hadde gått om igjen nå!

Hege Kristin

28.02.2017 KL. 17:12

så fine bilder <3

Lisa x

28.02.2017 KL. 18:13

The sweater looks incredibly cute on you! Beautiful pictures! <3

Pernille

28.02.2017 KL. 18:33

Kjempefine bilder, og alltid moro å stå på ski - om man har interesse for det :)

Lucie

28.02.2017 KL. 21:33

Love your sweater so damn much! Wish I could go to the mountain and see some snow!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Tina

01.03.2017 KL. 10:43

Hva heter den genseren :) ? Utroolig nydelig!!

Anonym

01.03.2017 KL. 12:25

Fine bilder! Nå fikk jeg fryktelig lyst til å gå på langrenn!

Kristin

02.03.2017 KL. 12:31

Som spurt om over, hva heter genseren? Veldig veldig fin!

Elin fra Sukhi

02.03.2017 KL. 19:06

Vi er så heldige i Norge som har naturen vi har rundt oss! Og ikke verst at dette finnes rett utenfor Oslo, liksom!

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: