hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

kjærestefellen?

Føler du at du har gått litt i "kjærestefellen"? Hater egentlig det ordet, men aner jo ikke hvilket annet ord jeg skal bruke. Ser du har vært endel sammen med F i det siste, er det noe du har tenkt over?

Dette var en av kommentarene som tikket inn i går, og jeg synes egentlig det er et litt interessant spørsmål. Vet du? Jeg har alltid vært den i jentegjengen som har snakket høyest når dette har vært et tema rundt lunsjbordet i kantina. Var det én ting jeg var klar på, så var det at jeg ikke skulle bli den jenta som bare var med kjæresten sin. Jeg hadde kanskje litt rett, men jeg var dessverre veldig uvitende. Akkurat dette om hvor mye tid man tilbringer med kjæresten sin handler om timing i livet, mener jeg. Hadde jeg hatt kjæreste 3. klasse i videregående hadde jeg ikke droppet å være med ut i helgene. Jeg hadde sikkert hengt omtrent like mye vennene mine som jeg gjorde da jeg gikk siste året, og jeg hadde garantert ikke vært noe mindre ute i russetiden. Vel, nå? Jeg er ferdig på videregående, og jeg lever et helt annet liv. Det aller viktigste i livet mitt akkurat nå er jobben min, den tar jeg seriøst mer enn noen gang. Tid for meg er veldig kostbart og derfor må det brukes med omhu. Jeg henger veldig mye med F ja, det er noe jeg selv er bevisst på. Men vet du? Akkurat nå føles det rett. Jeg tilbringer mest tid med de menneskene som gjør meg kreativ, som utfordrer meg og som jeg kan gjøre mye gøy med. Jeg og F er kreative sammen, tar bilder sammen, trener sammen, oppsøker kunnskap sammen, er sosiale med andre mennesker sammen, ja... Det gir meg bare veldig mye å tilbringe tid med han. Hadde vi bare sittet og sett på Netflix sammen dagen lang hadde jeg ikke kunne tilbragt i nærheten så mye tid med han. Han er like morgenfugl som meg og elsker å få mye ut av dagene, og det er noe av det jeg digger mest med han.

Bruk tiden din med omhu, det er mitt beste tips til deg, uansett om du er i et forhold eller ikke. Jeg bruker mye tid på de menneskene som fyller meg med god energi, kreativitet og utfordringer, uavhengig om det er en kjæreste eller en bestevenninne. Og så er det så klart viktig å ikke basere livet sitt på én person, for plutselig står man alene og har ingenting igjen.

Gjør det som føles riktig, og tenk langsiktig. Sistenevnte er jeg blitt veldig var på. Jeg sørger for å gjøre ting som har betydning for fremtiden, ting jeg vil takke meg selv for om 5 år. Og akkurat nå føles det som om jeg er i riktig retning.Se så søt hestehalen min blir etter at jeg klipte meg, forresten!! Iiiih!!

15 kommentarer

28.02.2017 KL. 20:15

Okei storyen din! Hvorfor i all verden reklamerer du for at dine lesere i alle aldre fra 12/13 sikkert å sende en melding som faktisk er svært dyr for å finne ut ting om seg selg som faktisk bare er bullshit! Det er ikke værre enn å søke opp navnet sitt og selvsagt finne hvilke klær du liker og går i! Dette er helt latterlig Kristine!

Anna

28.02.2017 KL. 20:25

Hm ser hva du sier, men føler kanskje du sier litt imot deg selv.. Før snakket du jo mye om venninnene dine og hvor mye de beriket livet ditt, at du hadde funnet folk som passet deg osv, likevel kan du jo umulig være like mye med dem som du kunne ha vært, med tanke på hvor mye du er med fabian? Utenfra virker det som du har prioritert han veldig mye, kanskje over venninnene dine, men det er jo du som har fasiten, er ikke ment som kritikk, men som du sa; interessant spørmål

28.02.2017 KL. 20:28

Vær så snill, lær deg "Fabian og jeg".... Ikke "jeg" først pls

isabelle

28.02.2017 KL. 20:48

Håret ditt ser så sykt fint og sunt ut nå! Så jo ganske slitt og trist ut før :/ godt å ikke tviholde på det lange håret når det bare ser trist ut.

28.02.2017 KL. 21:04

Du skjønner at alle føler det du beskriver her når de får seg kjæreste sant? Det er derfor alle går i "kjærestefella", haha

Nn

28.02.2017 KL. 22:16

Okei, helt irrelevant til dette innlegget, MEN: det greiene du driver med på snapchat, at du reklamerer (her om dagen for skincare og nå for en sms-theneste du ikke engang nevner at koster penger ((!!)) for ting, for så å skrive #ad på siste snap - er det lovlig?? Jeg spør virkelig kun fordi jeg er nysgjerrig, ikke for å "kjefte" eller komme med noe moralpreken (lol), men jeg bare skjønner ikke at det ikke bryter med alle disse andre lovene og reglene det virker som dere må forholde dere til på blogger, insta osv? Eller er det annerledes/ikke gitt faste lover ang. markedsføring på snapchat? Slik jeg har forstått det - og correct me if I'm wrong - SÅ må dere jo f.eks merke innlegget i starten når det inneholder reklame, mens på snapchat "merker" du jo da altså på slutten. Og nevner heller ikke at sånn som den sms-greia koster penger (men det må man kanskje ikke?).

Håper virkelig du kan svare på det, for er som sagt bare veldig nysgjerrig (og kanskje over gjennomsnittet interessert i markedsføring på sosiale medier lol).

Barbora

28.02.2017 KL. 22:23

I love your hair, it still seems very long to me!♥ Great post, I agree!

Ren poesi

28.02.2017 KL. 22:27

Jeg har nettopp publisert et innlegg som betyr ekstremt mye for meg. Det hadde vært stort om du hadde lest det. Tror kanskje du kommer til å kjenne deg igjen. Tusen takk <3

www.renpoesi.blogg

Edward

28.02.2017 KL. 22:38

Herregud, endelig noen som føler det samme som meg! Jeg pleier ikke å kommentere bloggen din, og ja jeg er en 18 år gammel gutt som leser bloggen din fordi jeg får så sjukt mye inspirasjon. Det er så sjukt mange av mine kompiser som har fått dame og er med de hele tiden, og jeg er ikke keen på å få meg kjæreste fordi det er russetid og jeg har utrolig mange venner jeg vil heller bruke tiden min på. Men mine nærmeste kompiser bor nesten med dama liksom, det er så sjukt irriterendes. jeg tar initiativ til å henge med de hele tida, men de er opptatt med dama hele tida. Når det blir slutt har de seriøst ingen venner igjen, og jeg gidder ikke å ta initiativ hvis de ikke gjør det. De bør ha den samme tankegangen som deg. Takk for at du skrev dette innlegget! <3

Juliane

28.02.2017 KL. 23:22

Hei. Jeg kommenterer egentlig aldri bloggen din, men siden jeg følger deg på snapchat fikk jeg med meg at du klipte håret ditt. Og jeg ville bare at du skal vite at jeg synes det ble helt sykt fint, hahah. Du hadde veldig fint hår før altså, misforstå meg rett - men synes bare den lengden var så fin på deg at jeg hadde lyst til å dele det. Takk for meg, ha en fin dag

28.02.2017 KL. 23:37

hvordan følger jeg deg på snapchat?

Anonym

01.03.2017 KL. 11:59

Hvor gamle er dere? Barnslig!.... De er ny forelsket! Da er det normalt at man vil se partneren sin 27/7... det dør ut etterhvert. Du virker lykkelig Kristine, er det som er viktigst her.

Sofie

01.03.2017 KL. 12:59

Heilt greitt at du vil henge med typen 24/7, men ikkje kom her og lat som at det er så mykje meir innafor berre fordi du er ferdig på vgs. For det første så føler også vgs elevar at kjæresten deira inspirerar dei, dei trenar saman dei også, oppsøker kunnskap, og gjer generelt sett mykje gøy ilag. Derfor synest eg det er underlig når du framstiller forholdet ditt som heilt anneleis enn forholdet til alle vgs elevar berre fordi du tilfeldigvis er eitt år eldre. Og det er heilt greit å sjå på netflix ein gang i blant. Det er viktig både på vgs og iløpet av friåret etter vgs å tilbringe tid både med kjærasten og med vennar - det er ikkje slik at siste året på vgs berre er forbehaldt vennar og friåret berre er forbehaldt kjærasten.

Så hopp ned frå den høge hesten din, kjære deg

Ano

01.03.2017 KL. 14:52

Synd.. Din blog og dig selv var jo blevet kendt for "den tynde jente med langt hår". Selvom du har sagt i et indlæg for lang tid siden, at du også ønsker at blive kendt for noget andet.

-Savner lidt din gamle blog. Din blog er ved at blive almindelig og lidt ligesom alle andres. Hvordan har du det med, at du har mistet mange follows på insta?

Yvonne Lie

02.03.2017 KL. 09:08

Du er på vei til å bli voksen. Derfor føler du ting annerledes nå! :) "Kjærestefellen" er ingen felle. Men en naturlig overgang i livet. For en dag vil du kanskje få barn. Og sinnet ditt gjør seg klart. Klart til å faktisk være en kvinne som tilbringer mest tid med familien din. Og også da mannen din. Du blir voksen :)

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: