hits

dette visste du ikke om meg!

- Hadde jeg tatt mamma sitt etternavn hadde jeg het Kristine Arntsen. Mamma byttet nemlig til Ullebø da hun giftet seg med pappa. Jeg er veldig glad i Ullebø-navnet, så den dagen jeg gifter meg kommer jeg ikke til å ta det bort. Jeg får heller eventuelt ha 2 etternavn :)

- Jeg mister skikkelig mye respekt om et menneske kommer til meg for å prate dritt om en person, for å så henge med vedkommende dagen etterpå som om ingenting har skjedd. AHHH, jeg det gjør meg så skuffa og provosert på samme tid. Helt greit å komme til meg og lufte tanker om en person, det gjør vi jo alle, men å snakke nedlatende om en person man er bestevenn med rett etterpå? Gjør opp en mening, og stå for den.

- Jeg er for abort, og jeg klarer ikke helt å forstå hvorfor det som et alternativ skal være et problem. Har stor respekt for de som velger å ta vare å barnet (bestevenninna mi gjorde det, blant annet), men jeg har også ekstremt stor forståelse for de som velger å fjerne det med valid grunn. Hadde jeg blitt gravid nå hadde jeg med 95% sikkerhet tatt abort... Enkelt og greit fordi jeg ikke er klar for det.

- Da jeg gikk på barneskolen var jeg litt sånn bossy bitch og til tider ganske grusom, haha. Jeg husker bestevenninna mi som jeg hang med hele tiden før, hun var to år eldre enn meg og ene gangen vi kranglet så BET jeg av nesen på Bratz'en hennes i skjul, fordi hun hadde glemt den igjen hos meg og jeg var sur på henne. FY søren, shame on me... Jeg er IKKE slik lenger, haha.

- Det er kun 2 personer som vet hvor tidlig jeg mistet jomfrudommen min. Jeg debuterte litt tidligere enn normalt, men til gjengjeld ventet jeg til at jeg var 17 år igjen.

- Om jeg har en krangel/stor diskusjon med noen, så begynner jeg i 95% av tilfellene å gråte. DET.ER.SÅ.IRRITERENDE. Jeg har fundert litt og funnet ut av grunnen trolig er en blanding av at jeg blir så sur at jeg gråter, og at jeg hater å krangle så tårene bare kommer automatisk. Det er kun med mennesker jeg er glad i at jeg begynner å gråte under en krangel. Jeg blir LIKE irritert på meg selv hver gang det skjer, fordi det ødelegger hele argumentasjonen min at jeg plutselig står der med tårer i hele ansiktet.

- Jeg smisket veldig mye med lærerne da jeg gikk på skole. Haha, myyye... Enkelte av dem digget jeg genuint så da ble det ikke spesielt påtatt, men noen bare var jeg skikkelig cool med for å få gode karakterer. Og folk som klager på andre som smisker? HVA er problemet? Jeg vil ha gode karakterer på vitnemålet mitt. Hva du vil vet ikke jeg, ass.

- Da jeg var yngre og gikk i barnehagen hang jeg omtrent bare med gutter, fordi jeg kom skikkelig godt overens med dem. Selv om jeg var utrolig glad i dukker og Barbie! (Jeg ELSKET det...)

- Jeg klager veldig sjeldent til mennesker rundt meg og tar som oftest vare på meg selv. Om jeg klager, så tar jeg i det minste til meg alle råd jeg får, og jeg sørger for å være positiv på slutten, om dere skjønner? For eksempel: "Jeg synes livet suger litt for tiden. MEN, det er nok bare en periode, ting blir bedre". Jeg synes det er kjempeslitsomt med mennesker som kommer til meg og legger alle problemene sine på meg, som om at det er mitt ansvar og min byrde. Jeg har følt det sånn sååå lenge, men nå har jeg sluttet å ta all tyngden på mine skuldre. Jeg høres kanskje kald ut nå, men jeg sier dette til deg som leser dette, først som sist: INGEN av dine problem er noen andre sine. Det er lettere å legge problemene dine over på de rundt deg, men du gjør deg selv en tjeneste om du omstiller deg og heller tar grep selv. (Med drahjelp fra de rundt deg, så klart!) Jeg er veldig hjelpsom og ønsker de rundt meg det beste, men HØR på rådene mine og ta de til deg, da. Ellers kaster jeg bort tiden min.

.... og ja, som dere skjønner så er det mye med mennesker som irriterer meg for tiden. Det er godt å få det ut her på bloggen, haha. Håper dere synes det er cool å lese, og ikke utmattende.

36 kommentarer

Hege Kristin

fint innlegg! gøy å bli bedre kjent med deg <3

Kristine Ullebø

Hege Kristin: Hihi <3

Kan hende folk sier noe om problemene sine fordi dem trenger en person og kunne snakke med. Alltid fint og ha noen å kunne snakke med når man har en dårlig dag. Snakker alltid med venninda mi eller samboeren min om jeg har det vondt eller noe sånt men gjør det aldri til dem sitt problem :) Morsomt å lese ting vi ikke vet du burde ha sånne type innlegh oftere. Ha en fin søndag !

Kristine Ullebø

Anonym: Så klart, alle mennesker har behov for å snakke med noen. Jeg også. Det jeg mente her var at enkelte har en veldig utmattende innstilling når de skal rådføre seg med andre. F.eks om noen kommer til meg og jeg prøver å være positiv/komme med råd, og personen BARE er negativ. Det synes jeg er slitsomt :/

Ha en fin søndag du også! Så fint at du likte innlegget <3

Herregud, det første bildet av deg var såå fint! 😍

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen takk!! <3

Jeg har også respekt for de som velger å ta abort, men jeg har INGEN respekt for de som velger å ta abort etter å ha blitt gravid uten å beskytte seg. Da burde man ta ansvar for sine handlinger. Alle vet at sex kan føre til graviditet :)

Kristine Ullebø

Anonym: Det er jeg enig i. Absolutt :) Man skal IKKE bruke abort som prevensjon!

Jeg mente forstålse for de som velger å ta abort, ikke respekt. My bad

åhhh det punktet om folk som klager..

Bestevenninna mi er akkurat som du beskriver - ei som klager til meg om absolutt ALT og det gjør meg så syykt utslitt! Ikke vil hun lytte til rådene mine heller, liksom haha.. Ikke misforstå meg, jeg elsker henne MEN hun har fått klar beskjed om å slutte å legge alle problemene sine over på meg. Det der gidder jeg rett og slett ikke å bruke energi på lenger (så lenge hun er negativ og ikke vil ta til seg rådene mine bare fordi hun ikke gidder å gjøre noen endringer). Det har heldigvis blitt litt bedre nå etter at jeg sa ifra :-)

Kan også legge til at jeg elsker slike innlegg som dette - så keep em coming!!!

Så du løy i videoen hvor du fortalte at du mistet jomfrudommen da du var 17 år og det var med en du var glad i osv osv? Shit...

S

Heisann fine!

Usikker på om du har fått med deg dette, men såg nå at Nelly har fått inn "fishnet" strømpebukser! <3 https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/undertøy/strømpebukser-stay-ups/pamela-mann-200953/fishnet-tights-134094-14/

Emily

Hei Kristine,

Det siste året har jeg fått sånn tidenes "relate"-følelse når det kommer til deg! Kjenner meg så ofte igjen i ting du skriver at det nesten er litt skummelt 😛 Du virker så herlig, fortsett med alt du gjør fine deg!

Anonym

Det ligger jo et lite barn i magen da så..? Hadde aldri klart å ta abort med tanke på at jeg hadde fjernet et gryende liv inni meg

Lise

Hei! så fint innlegg, Kristine! Kan du skrive et innlegg om barndommen din? Har SÅ lyst å vite mer om hvordan den var :-)

Anonym

HVA som er problemet med å smiske? Du høres jo helt idiot ut... Smisking og vurderingen/karakteren har INGEN sammenheng. Slik skal det iallefall ikke være.

Anonym

litt tidligere enn normalt? :S Gjennomsnittet er jo 17 år.. håper det gikk bra og at det ikke er noe du angrer på! Var vel på ungdomsskolen da? Vet at du hadde få venner på den tiden og det er trist, men da hadde du tydeligvis noen guttevenner da? :D

V

Mener du sa i en video at du var 17 når du tok jomfrudommen med noen du var trygg på..

Ly

Tilfeldig at Sophie Elise skrev et likt innlegg i går? tviler på det hahha, kan du ikke for en gangs skyld komme opp med noe eget :):)

Lotte

Jeg begynner også å gråte når jeg blir sur!

Skjønner ikke problemet med smisking??? Karakterer skal gjenspeile din kunnskap i faget, ikke hvor god du er til å smiske!!

Mira

Siste punkt. JEG ER SÅ ENIG. Ååå Kristine jeg vil møte deg bare for å snakke om hvor plagsomme sånne mennesker er. Ta.ansvar.for.deg.selv.!!! Jeg elsker å hjelpe folk, men når de bare kverulerer, hva er vitsen? Man vrenger sjela si for råd og de fortsetter å være negative. Før de har prøvd noen av dem. For de gidder ikke prøve. For faen, ikke kom til meg om du ikke vil hjelpe deg selv! Kunne skrevet en bok om dette. Og hvor deilig det er å lese at noen er enig.

Kristine Ullebø

Mira: AAHHHH WORDS. Så godt å lese dette ??????????

Angelina

Elsker at du er så ærlig!!! Jeg er ny i dette bloggmiljøet og jeg har ett mål om å tørre å være 100% på godt og vondt. Så da er det fint å se innlegg som dette! Håper du vil ta en tur innom min:) ha en god søndag. Du er tøff!

Irene

Du skal være stolt av etternavnet ditt :)

Syns Ullebø er veldig kult navn :)

Ellers så syns jeg det er gøy å følge med deg på bloggerne :)

Julie

Karakterer skal gjenspeile kunnskap, ikke smisking. Skjønner godt at folk reagerer

S

Hva synes Fabian om at du fyller leppene ?

justme0

hei, digger bloggen din, du er sykt inspirende.

hadde vært sykt gøy om du sjekka bloggen min!

Frøken Ribsskog

Gjør som Forsvaret. Les johncons-blogg.

Kathrine

Hei Kristine!

Ville bare legge igjen en liten kommentar for å si hvor mye jeg liker bloggen din, og deg som person <3 Har lest bloggen din i kanskje 2 år nå, men har vært det siste året jeg begynte å lese den hver dag. Du har en fascinerende hjerne og utviklingen du har gått igjennom som person de siste månedene gjenspeiles i skrivingen din. Elsker at du skriver på en så personlig, men også relaterende måte. Du virker som en kjempeflott jente jeg gjerne håper en dag på å treffe! Og på det overfladiske nivået er du også pen jente, med et liv en bare kunne drømme om haha. Men ja, det er du som person som når ut til leserne dine med den livlige og beundringsverdige skrivemåten din <3

Håper du får en fin dag

S

Bra du hadde tatt abort, Fabian er jo ingen å få barn med 😂

Anonym

Bryna dine var så fine på dette bildet og forresten, tenkte bare å si det haha

Lege Johnsen

Vi bør slappe av litt nå

Karina

What is the song on your story on Snapchat?😍 Can't fucking find it..

Til neste ukens spørsmål eller et eget innlegg: hva synes du om russelåter? Og da mener jeg de som får oppmerksomhet for tiden på grunn av det seksuelle innholdet rettet mot barn ned i 13-års alderen osv. Mener du at det et noe vi må ta med en klype salt, eller mener du at det er dumt at overgrep blir bagatellisert på denne måten? Er interessert i å høre hva du tenker rundt dette temaet:-)

Anonym

^Kan godt hende hun hadde sex på den alderen selv, hadde vært interessant å høre.. noen er jo klar for sånt, men den russelåten går for langt, blir jo et overgrep..

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no