hits

en stykk stressa kristine

Hei dere! Da var jeg landet i hotellsenga etter en laaaang mandag. Jeg har vært skikkelig sliten i dag, blandet med at jeg er en smule nervøs for morgendagen. Folkene jeg er her med kjenner jeg godt fra før av, men jeg vet ikke, jeg setter alltid høye krav til meg selv så jeg klarer liksom ikke å puste ordentlig ut før jeg vet at jeg har gjort en bra jobb. Slik er det alltid, uansett hvor mange ganger jeg gjør dette. Da jeg satt i taxien gjennom Stockholm by tidligere i dag fikk jeg plutselig flashback til min første tur til hit. Det var 1. klasse videregående og jeg skulle shoote en kolleksjon for Bubbleroom sammen med Caroline Roxy og Janni Delér. Kanskje dere husker det? Det var en av mine første shoots, og SELVFØLGELIG fikk jeg betennelse i tannkjøttet på den ene siden på grunn av visdomstannen min, akkurat den dagen, så jeg så ut som et marsvin i ansiktet. Det endte med at vi måtte ta nesten alle bildene i profil... haha. Løsningsorientert, si! Bildene ble sykt fete, da!

I morgen skal jeg ha mitt andre store modelloppdrag. Altså, stort i den forstand at jeg får betalt. Jeg skal være modell for Colmar, et italiensk sportsmerke som dere sikkert har hørt om før. (Det at merket er såpass stort er nettopp det som gjør meg litt nervøs) Bildene skal tas på en tennisbane så vidt jeg har fått med meg, og at makeup skal være naturlig. Colmar har overlatt alt til oss, så vi skal gjøre sminke og styling selv. Og akkurat DET stresser meg litt... Jeg har jo null peiling på profesjonell sminke?! Det hjelper ikke spesielt mye at jeg er her med Johanna Herrstedt som er the queen of makeup. Og så kommer jeg, haha. NEPPE kan jeg møte opp der i eyeliner og fjortis-mascara, så da tenker jeg at jeg bare må kjøre noe sånn her:

Mascara og litt foundation. Eller huuur? Jeg KAN jo ikke stå der i vindjakker og treningstøy med contour og "highlighter on fleek".

Jeg innså i det jeg skrev dette innlegget at jeg er 20 år og har enda ikke lært meg sminke. Skrev nettopp ned på to-do-listen min at jeg må bestille meg et sminkekurs.

21 kommentarer

Anonym

du ser helt smashing ut uten sminke uansett, men et tips er brun eyeliner og litt highlighter. Da ser du veldig naturlig ut samtidig som du fremhever trekkene dine på en fin måte, bare et lite tips ;) Masse lykke til, dette nailer du <3

Kristine Ullebø

Anonym: tusen takk for tips!! :) <3

Fantastisk fin!!

Kristine Ullebø

Anonym: <3<3

Hege Kristin

så spennende! fin uansett du <3

Kristine Ullebø

Hege Kristin: tusen takk<3

Du e nydelig med lite sminke :D Hvor er de solbrillene fra?? Skikkelig kule!! Men jeg synes du alltid har fin sminke! Du går jo som regel med en del sminke, og den ser jo bra ut :)

Kristine Ullebø

Anonym: De er fra Ray-Ban :D Tuusen takk du!

Du er jo så jævla nydelig at de bildene blir helt smashing uansett. Naturlig skjønnhet på alle mulige måter.

Nora

Dritpeeeen!!! Er 21 og kan NULLLL om sminke haha

Anonym

Hvor er bukserne dine fra?

Marie

Hele huden din (armene, halsen, brystet) gløder så fint på disse bildene! Har du gjort noe spesielt for å få huden så fin, har du eventuelt noen tips?

Du er et godt eksempel på en naturlig skjønnhet og trenger ikke så mye annet enn det du allerede har gjort; som å stusse litt av håret, og ellers det du spiser av næring og tilskudd av hudtablettene du har skrevet om som gir deg så fin glød. Du stråler :)

Lykke til i morgen! Random, men kom over FLETCHER på spotify og herregud så like dere er! Prettyy

Rebekka

For meg funker det sykt bra å se på sminkekanaler på youtube. Der er der mange kule, morsomme og ikke minst dyktige makeup artister! Laura Lee, Manny MUA, Jeffree Star og Chloe Morello er mine favoritter.

ingagilberg.blogg.no

Du er kjempefin! Likte sminkelooken veldig godt på disse bildene. Kjør på :-D Lykke til <3

kan du lage et innlegg om hvordan sminke du bruker?

Anonym

Kjempfin!

Du er så sykt fin!

Lotte

Kaller du dette et stort modelloppdrag? Haha, det er tydelig at denne kunden kun er ute etter å øke følgerne sine siden de ikke bruker ekte modeller, men bloggere med mange lesere. Du kan ikke være signet med et modellbyrå i tillegg til å gjøre oppdrag gjennom Instagrammen din, så da ble du sikkert ikke signet allikevel? Kall en spade for en spade, Kristine!

Anonym

Du er så pen!! Og den kroppen, herreguuud, kunne dødd for å se ut sånn :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no