hits

derfor skal du ikke strebe etter bikinibilder 

Rett lys, rett vinkel.

Bilde tatt rett etterpå, med annet lys og annen vinkel.

Bikinitruse med skjell HER (adlink)

Jeg tror ikke den riktige veien er å be folk slutte å poste bikinibilder, skal jeg være ærlig. Det kommer alltid til å være bikinibilder på nett. Det florerer på Instagram, og jeg blir selv eksponert for de hver eneste dag. Vi må bare lære oss at det er bilder og ikke realitet. Det finnes fine kropper, men det finnes også fine vinkler, fint lys og Photoshop. Jeg ser ikke lenger på et bikinibilde og tenker at dæven, jeg skulle gjort alt for å se slik ut. Jeg har sluttet å sluke alt rått. Og det har hjulpet meg så ufattelig mye. Jeg kan finne inspirasjon i et bilde - men det er noe helt annet.

Fokuser på din egen kropp og din egen helse. Jeg LOVER deg at du aldri vil kunne bli 100% lykkelig om du sammenligner deg med andre.

Jeg gleder meg forresten til å innta stranden i sommer med denne bikinitrusen!! Den er SÅ fin!! Og jeg elsker å ha den høyt oppe på hoftene, hehe <3 Damn, for første gang på lenge føler jeg meg supersexy!

33 kommentarer

Lisa x

You ARE super sexy my dear. Lord! You look absolutely S-T-U-N-N-I-N-G. When looking back your older bikini pictures from years ago, you looked very skinny, it was still sexy af I find, but now you have achieved real curves and it is amazing. Keep going, you are absolutely gorgeous! X

Jeg tror ikke du er den rette personen til å skrive om sånt, ikke for å være kvass ellerno men du er kjempetynn og det vet du jo selv også. Så uansett hvilken vinkel du tar bilder i så ser og er du tynn. Det hjelper ikke å overdrevent blåse ut magen for å få fram poenget ditt når de fleste av oss ikke trenger å blåse ut magen for å se "større" ut slik som deg.

Marte

Fantastisk, Kristine!! :) fine du. Elsker bloggen din, du har blitt sååå flink!

Hva synes du om videobloggen til Annijor?

Hvor er bikinitrusa fra?

Anonym

hva synes du om at anniken jørgensen uttalte seg om kjæresten din og kalte han "noe spesiell type han der" ??

S

Har blitt så utrolig glad i kroppen min etter at jeg sluttet å bry meg. Utrolig glad for at jeg har parkert det stresset allerede nå som attenåring, damn. Sykt befriende å ikke tenke på.

du er gull, keep on shining!!🌟

Anonym

for noen usmakelige bilder

Anonym

hva syntes du om det Annijor sa i sin nyeste videoblogg om kjæresten din?

Nora

Nå ble jeg nysjerrig på hva Anjioor sa om kjæresten hennes men siden videoen hennes er såpass lang, kunne noen sagt hvor hun snakker om det?

Birgitte

Du er kjempeflink!! Stå på, Kristine :-)

Uff

Ser ut som du har fått kronisk duckface.

Og folkens - at Fabian er ganske "spesiell" er ikke nytt haha, det er bare en finere måte å si at han er narsissist og mindre intelligent :P

Sigrid

Shit, folk er opphengt i alt nå for tiden! Kristine du ser amazing ut, keep on going.

Anonym

Godt poeng!

Men kjære deg du strekker deg på de to øverste bildene og på det nederste bildet daffer du nærmest.

Hvorfor ikke ta alle bildene i samme posisjon hvis det er noe du prøver å poengtere. Blir litt dumt slik du holder på med.

Synne

Jeg er helt med på hva du sier og at man ikke burde la seg påvirke av bilder på nett, men det er ikke så enkelt. Synes du ikke at du dermed bidrar til et økende utseendepress eller kroppsfokus?

Og da mener jeg ikke med tanke på at du er tynn eller noe slikt, men det blir jo et fokus på kropp om man legger ut bilder av bare mager eller bikinier. Burde man ikke heller legge ut bilder av andre ting, og da bort fokuset på kroppen og utseende?

Hennie

Enig i kommentarene over! Hvis du velger å ikke støtte kroppspresset, hvorfor i det hele tatt legge ut bilder av deg selv mens du poserer i bikinitrusa og holder inne magen?

Hjelper ikke å blåse opp magen, for å så si at det er riktig. Ikke alle trenger å blåse opp magen for å se sånn ut.

YES

<3333

andrea

Sjokk at noen skulle kommentere usakligheter som vanlig.... Selvom Kristine er tynn betyr det ikke at hun ikke kan uttale seg om kroppspress. Kristine får like mye, hvis ikke mer, dritt fordi hun er tynn. Selvom en person er tynn betyr det ikke at man bare kan slenge så mye dritt man vil. Hun skal faen meg få lov til å poste så mange bilder av kroppen sin som en som er større. Pleier nesten aldri å kommentere, men nå kjente jeg at jeg fikk nok av dritt kommentarene hver gang hun legger ut bilde av kroppen sin. I det ene øyeblikket sier man at alle skal være fornøyd med kroppen sin og i det andre rakker man ned på Kristine fordi hun er tynn. Dette er så dobbeltmoral.

MAKEUP VIX

Hei! Vi ble helt forelsket i bloggen din og du ser ut som å vare utrolig flink! Vi lurer på om du har lyst til å bli medlem hos Makeup Vix. Det er helt gratis og koster ingenting. Vi har nettopp startet og letter etter medlemmer. For mer info. Les bloggen. Hilsen Makeup Vix

Line

Virker ikke som annijor liker deg og typen din så godt egt:-/

Følte du deg truffet når Anniken sa sånn " folk som prøver å være interessert i kunst, vin, poesi osv? Følte hun sikta litt til deg

Anonym

hahah så enig med den kommentaren om da annijor snakket om folk som liksom bryr seg om poesi og vin osv, følte hun snakket om deg

Det er bra at du tar opp slike temaer på bloggen din og at du er et godt forbilde for dine lesere, men føler ikke det ble helt rett å legge ved bilder av deg selv i bikini når du sier at folk ikke skal bry seg om bikinibilder. Det er litt som de sier i kommentarene over; poseringen din er helt forskjellige på de to bildene i tillegg til at du presser ut magen.. Jeg, du og de fleste andre vet at du er en person med en veldig fin kropp med lite fett på som nokså mange andre har. Føler dermed at bildene står litt i mot innlegget's hensikt. Samtidig, det er flott at du har nok selvtillit til å vise fram kroppen din og alle er forskjellig. Selvfølgelig skal du få legge ut et bilde, selv om mange ser på deg som "tynn" og superflott. Men flott at du skriver at bildene avhenger av lys, Photoshop osv. Stå på videre! Du er en flink blogger!

Anonym

Var dette innlegget til for å få folk til å føle seg bedre nå som bikinisessongen starter? Det fikk ikke meg til å føle meg bedre... tvert imot....

Hanne

Dette innlegget fortjener ingen hate! Stå på, du er RÅÅ !!

Anonym

haha , jeg ler av kommentarene :P

Lena

For noen kommentarer. Lurer på hva som foregår oppi hodene til folk som går inn på en blogg for å mobbe.

X

Kristine, om du har lyst til å uttrykke din femininitet og sensuelle side ved det å ha en kvinnekropp som akk er så uendelig vakker, så gjør du det. Med måte såklart. Folk må begynne å forstå at vi jenter eller kvinner ikke kan skjule oss eller stoppe å være den vi er! Vi har sterke feminine og sensuelle energier og for mange er det å ta bilder av kropp så enkelt som en del av personlighet, interesser eller til og med lidenskap (som supermodeller f.eks). Vi er kvinner, vi er (bør være!) stolte og ikke minst fornøyde med den vi er og de kroppene vi har, og det skal ikke skjules! Feilen her er alle dere som sliter med dårlig selvtillit og lav selvfølelse som skylder på enhver jente som legger ut bilder i bikini, skjønner dere ikke sjæl at dere ikke kan skylde på andre jenter for hva slags forhold dere har til dere selv?! Dere må jobbe med den dårlige selvtilliten deres og begynne å forstå inn til hjerterota at dere faen meg er mer enn bra nok akkurat slik dere er! Når dere begynner å tro det selv så skal jeg love dere at dere vil føle dere fri, og ikke minst som noen ordentlig sterke kvinner! Slutt å skyld på andre jenter og la de som elsker den de er gjøre det, for vi trenger det! For det er til syvende og sist de samme kvinnene som klarer å støtte hverandre, støtte deg! Og ikke rakke ned på hverandre. La nå de som føler seg super sexy få lov til det, for det er i bunn og grunn det dere ønsker for dere selv også. Dette klarer dere så fort dere skjønner selv at dere ikke er svake ofre for "kroppspress", så kjemp for dere selv!

Hva tenker du om uttalelsen annijor kom med ang typen din, og folk som prøver for hardt?

Føler det er mange av leserne dine som tenker nøyaktig det samme som annijor sa..

Anonym

Haha "prøver å være interessert" i kunst osv er så sykt deg :P

Erik baron Olsen

En gang, på Svelvik ungdomsskole, hadde jeg så mye luft i magen at jeg begynte å skrike da. Og lærer Aakvåg ba meg om å komme opp til kateteret da. Og så ba han meg om å ta av meg buksa.

Og så ba han Geri og Odd Einar Pettersen (som var mer som en voksen mann), komme opp til kateteret. Og Aakvåg sa det, at de kunne få ut den her lufta ut av magen min.

Og Geri spredte rompeballene mine, mens Odd Einar Pettersen (som var mer som en voksen mann), klemte meg på magen.

Og like etter, begynte jeg å prompe. Og prompa i flere minutter. Og Gry Stenberg og Turid Sand, storma ut av klasserommet da.

For de orka ikke den her stanken.

Noe sånt.

Så sånn var nok det.

Anna

Vær så snill å svar på dette - HVA heter leppestiften du går med på disse bildene?? Syyyykt fin!!

Kristine Ullebø

Anna: Den heter "The Balm Girls Lipstick" og er i fargen Mia Moore <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no