hits

en person som aldri forlater meg


PRIMEBOOTS HER (adlink), SKJØRT VERGE GIRL, JAKKE ZARA, GENSER WEEKDAY, SOLBRILLER BIK BOK

Fuck regler. I dag kombinerte jeg rosa og rødt. Jeg bare visste da jeg våknet i dag morges at dette skulle bli antrekket mitt. Bootsene hadde jeg helt glemt at jeg hadde, men nå som det er blitt vår og litt mildere temperatur ute er jo de helt perfekte sammen med en strømpebukse under.

Mitt eneste ærend ute av huset i dag var å dra på butikken for å handle mat, men på vei ut av døren ble jeg helt blown away av det fine været og jeg fikk en akutt trang for å sette meg ute på en kafé og sippe kaffe. Så jeg ringte Håkon, og plutselig satt i solsteiken på Frogner. "Nå koser vi oss, hæ?!". Jeg elsker kafé-kulturen i Norge, å møtes for en kaffe er så utrolig hyggelig og det er virkelig lengtet etter da jeg bodde i Førde. Håkon er en person jeg genuint digger å være med, vi har en unik dynamikk som gjør at vi bare passer så utrolig bra sammen. Mennesker kommer og mennesker går, og jeg har funnet ut at den eneste du egentlig kan stole på er deg selv og ingen andre. Men vet dere hva? Broren min er der alltid for meg og det er så innmari fint. Jeg kan kanskje være veldig ekstra inni mellom (hahahaha....), og Håkon er kanskje den som har fått oppleve dette på mest av alle, men likevel så forlater han meg aldri og det er jeg evig takknemlig for. Nå er vi jo bundet sammen til en viss grad ettersom vi er søsken, men det er ikke gitt at man har kontakt selv om man er av samme kjøtt og blod. Så jeg tror han synes jeg er ganske alright når alt kommer til alt.

He-he.

Takk til deg som skrev til meg her om dagen at jeg burde henge mer med broren min. Det var en cool reminder som jeg trengte.<3

18 kommentarer

Marie

Når kommer svar på spørsmålsrunden? :-)

Anonym

<3 for ein hot bror du har! i tillegg til at han virker så jordnær!

Laila Monica Nikolaisen Ribsskog

Bør jeg søke uføretrygd? Og vil da advokaten fra Codex stille opp? Eller mine kolleger og ledere i NAV?

ANONYM

Jeg digger deg, jeg digger broren din. Kombinasjonen av dere to sammen, LOVE IT!! Blir så glad av å se hvor godt du har det om dagen, heier på deg!!

Du er inspirerende, Kristine!

Lisa

Such a BOMB outfit!!! X

Andrea

<3

synne

kan du lage videoblogg med Håkon igjen? er så gøy å se dere to sammen<3

Kristine Ullebø

synne: Så klart!! :) Skal få han med!

H

Vet du hva, du må seriøst være en av de beste bloggene jeg vet om. Vet ikke hvordan jeg skal forklare hvorfor, men det du skriver uansett om det er "overfladiske ting", meninger, mote osv så bare treffer du meg! Du er en den som jeg vil lese HELE teksten og bruke god tid på å lese hvert innlegg. Ville bare du skulle vite det, har lest bloggen din i flere år men aldri lagt igjen kommentarer fordi jeg ellers ikke gidder bruke tid på det. Men værsågod, du fortjener det og du burde høre det <3

God helg<3

Kristine Ullebø

H: <3 <3 <3 TUSEN takk!!!! Tusen klemmer!! God helg snupp <3

Kristine

Du er virkelig heldig som har en så bra bror! :)

Skulle ønske jeg også hadde en sånn bror som deg

Hege Kristin

er så koselig å sitte på kafe <3

Elin fra Sukhi

Så fint antrekk! Og så koselig det må være å bo i samme by som Håkon! :-)

Nastya Deutsch

It's great that you support your family ties. I have two younger brothers, and I hope that when they grow up we can maintain a close relationship.

Helene

Så fint skrevet! Er jo ganske riktig. Er så glad jeg har det bra forhold til mine søstre og.

Forresten; rosa og rød sammen er in som bare det for tiden ;-) ikke at du bryr deg om det, men syntes det er utrolig kult.

C

Broren din er et fint menneske!! Skulle ønske jeg hadde så godt forhold til min bror <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no