hits

pizza n' wine

... ♥

Jeg har en veldig vond følelse inni meg for tiden, og jeg håper at den forsvinner.

13 kommentarer

Håper alt går bra med deg!

Ingrid

Det har jeg også. Skikkelig irriterende og unødvendig når man ikke forstår hvorfor man må gå rundt sånn her, men ville bare si at du er ikke alene<3

Ting kommer til å ordne seg <3

Anonym

https://www.psychopathfree.com/test/ <---ta den og bli kvitt mennesker som ikke er bra for deg!

annielistic

Håper det ordner seg Kristine <3

Du virker som en hærlig jente som fortjener å føle deg bra!

Jeg har følt meg nede i over et år nå, men som du sier/sa: som kommer man alltid ut igjen på andre siden. Feel free til å sende meg et pip hvis du vil prate.

"God bedring" <3

Benedicte Marie Skahjem

Vit at du aldri er alene. <3 Jeg har tatt meg selv i å mene mye forskjellig om deg gjennom din tid som blogger, men den siste tiden har du blitt blant de bloggerne jeg liker aller best. Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig, og jeg blir like glad hver gang jeg ser et nytt innlegg fra deg. Du virker bare tvers gjennom ærlig og ekte, og jeg beundrer deg for at du bestandig fortsetter å være deg selv, uansett hvor mange stygge kommentarer du får. Det ligger en styrke i det, vi ser deg, det må du vite. Du er en fantastisk nydelig jente, og jeg håper at denne vonde følelsen snart forsvinner, du fortjener bare å ha det godt. Varme klemmer. <3

Hege Kristin

jeg har det akkurat sånn også... og jeg vet ikke grunnen heller :/

LL

Kan du være så snill å ikke si a med mindre du har tenkt til å si b, Kristine.. av respekt for leserne dine.

Såpass skylder du de som gir deg til smør på brødskiva. Eller avokadoen på det rista brødet ditt.

En litt mer usaklig ting litt ut av kontekst. Sett på snapene til han typen din, raw eller hva han kaller seg. Er de uttrykkene hans når han feks spiller luftgitar seriøse? Ser ut som noen stimulerer prostataen hans samtidig som han blir kilt med en fjær under føttene. Er dette et talent han ønsker å bli oppdaget for?

Jeg spør siden du har oppfordret dine lesere til å legge til dette mennesket. Vel, jeg gjorde det og sitter igjen som et spørsmålstegn.

Hei

Auda, dette minner meg veldig om da jeg forelsket meg i en ny by og i verdens mest spennende fyr, men ble så konfrontert med at han ikke var fantastisk i det hele tatt. Fortsatte å være sammen med han fordi jeg var overbevist om at det skulle bli bedre, men det ble det så klart ikke. Hvis han ikke er snill mot deg så kom deg VEKK, ikke gi flere sjanser. Det er ikke meningen at du skal føle deg sånn, kvitt deg med det som skaper den dårlige energien og følelsen.

C

Jeg har det helt forferdelig selv. Nå vet jeg ikke hva slags følelse du bærer på, men jeg har i alle fall en player i kikkerten som ikke greier å bestemme seg for om han vil være med meg eller ikke, og han er alt jeg ønsker meg her i livet. Jeg kunne aldri tenke meg å ha sex med noen andre enn han. Og jeg er stuck. Hver dag, hele dagen, går med til å tenke over hvordan jeg kan forbedre meg bare for å være bra nok for han. Jeg elsker han og hater han, men aller mest hater jeg meg selv. Jeg kan ikke kvitte meg med han fordi det er verre for meg enn å fortsette i dette sporet. Å kvitte meg med han er som å ta selvmord, fjerner alt håp... Jeg ser ingen andre enn han, og jeg er villig til å holde relasjonen gående selv om han hooker med "alle" andre.

Livet dere...

Misa

Hva synes du om tråden som ble laget om deg og kjæresten din på kvinneguiden ?

http://forum.kvinneguiden.no/topic/1091815-kristine-ulleb%C3%B8-og-fabian-raw/

Er Fabian alltid rusa? Han ser så fjern ut på omtrent alle bilder. Eller er det "sexy-blikket" hans som feiler totalt hver eneste gang? ..

Anonym

Hehe. Nå var det noen som allerede hadde spurt da men. Jeg lurte også på hvorfor du bare legger ut bilder av kjæresten din der han er midt i et blink? Litt urettferdig for han da, fordi det ser jo særs ufresht ut. Eller har han aldri skikkelig åpne øyne?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no