hits

en viktig påminnelse til deg

There are stars you haven't seen and loves you haven't loved. There's light you haven't felt and sunrises yet to dawn. There are dreams you haven't dreamt and days you haven't lived and nights you won't forget and flowers yet to grow. There is more to you that you have yet to know.

- Gaby Comprés

♥ ♥ ♥

God torsdag! Jeg har vært våken i mange timer allerede, faktisk jeg har rukket å være på et møte allerede. Så nå er jeg back in my apartment og klar for å gå ut av døren igjen for neste møte. Slik går dagene! I går var sinnsykt koselig forresten, jeg viser dere bilder fra kvelden min. Nå må jeg komme meg avgårde, verden venter på meg der ute.

19 kommentarer

Anonym

Jeg digger at du har blitt mer åpen om følelsene dine, og tankene dine ellers!! You goooo girl <3

Kristine Ullebø

Anonym: <3 <3 <3 Tusen takk. Virkelig

Henriette

Kos deg i dag da! :D Håper du får til det du jobber med for tiden :)

Eg er einig med kommentaren over, diggar deg meir og meir, Kristine. Det er eit ekte lyspunkt i kvardagen å gå innom bloggen din! Vegen mot lykke er lang, men blir mykje lettare når ein har lært seg kunsten å nyte. Ha ein strålande fin dag! <3

Hege Kristin

<3

Anonym

Sorry en leser mindre!! Takkler ikke mer av disse bildene #omogomogomigjen

Stine

Har du begynt å ruse deg sammen med Fabian? Håper virkelig ikke at han tar deg med ned i dragsuget. Det er ikke verdt det.

Statera Marit Ebeltoft

Håper du får en fin dag :)

Lise

Tid kommer videobloggen med du og Fabian ? :)

Hypocrite Eller

Synes det er litt morsomt at du klagde sykt over at noen snikfilmet deg når du tok outfitbilder med selvutløser i gata, men på snap så er det tydelig at både du og Fabian synes det er helt okay å snikfotografere andre og dele det...

S

Du virket så diva på shootene i Dubai, spesielt mot de svenske jentene

Nora

Fytirakkern du blir bare vakrere og vakrere for hver dag som går, virkelig!!! Hårklippen er det beste du har gjort as, og pliss smink deg sånn som det der, du blir sååå nydelig.

Anonym

Fabian kommer til å knuse hjertet ditt veldig snart, pass på

Hege

Fiiiin bukse! Hvor er den fra?

Miranda

Hva synes du om at folk dere kjenner outer ditt og Fabians narkotikamisbruk på Kvinneguiden? Det ser ut som at mange er urolige for livsstilen din. Jeg har vært fast leser i mange år og bryr meg om deg, håper du finner ut av dette og at du får det bra <3

http://forum.kvinneguiden.no/topic/1091815-kristine-ulleb%C3%B8-og-fabian-raw/?do=findComment&comment=19472747

Shecity

Den der trengte jeg i dag, virkelig<3

Ser ellers at folk skriver mye tull i kommentarfeltet ditt nå, men det er vel sånn misunnelsen ser ut. Huff, stakkars dem!

Fly videre, vakre du.

Jente fra bergen (18)

Heei Kristine,

Dette høres veldig rart ut, men jeg bare vet at vi to burde bli venninner. Sånn seriøst, jeg vet ikke hvorfor men jeg føler på en måte at du trenger meg? Jeg har så lyst til å hjelpe deg, trøste deg og være der for deg, fordi du virker som verdens fineste menneske. Takk for at du er så åpen. <3 Klem

Lucie

Saw this quote on your instagram this morning and I love it so much! So inspiring!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Elise

Håper du har det bra innvendig Kristine ... det er noe med øynene dine igjen som virker litt....nedfor. Selv om du sier at du har det helt topp! Men jeg er så glad for at du har funnet deg til rettet så fort i en så stor by. Flyttet til Trondheim ca. samme tid som deg til Oslo, er ikke i nærheten av en så komfortabel liv som du har.

Hvordan er det egentlig å være så sosial som du er? Jeg har prøvd å være sånn, men det går liksom ikke for meg. Eller så er jeg blandt feil folk....kunne du ha skrevet litt om det kanskje?

Ha en fin dag videre :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no