hits

hva med en video hvor jeg går gjennom topplisten?

Anja og Julia! Første gangen jeg hilser på dem - for noen kule damer!!

Sofie, babe as always. Jeg elsker looked hennes her!

Bloggerevents... Mye snakket om, lite likt. Det kan ofte bli påtatt og kanskje til og med falskt, men jeg synes egentlig bare det handler om hva man gjør det til. Og så klart hvilke events man velger, så klart. På onsdag var jeg på Tjuvholmen med Nelly, og de er det aaaalltid god S med! Sko og bobler på The Thief en normal onsdag sier i alle fall ikke jeg nei til, hehe. Jeg er en veldig åpen person og synes det er cool å treffe mennesker som er i samme bransje som meg, selv om det er en overfladisk bransje som kan føre til at relasjonene til hverandre blir falske. Jeg synes det er feil holdning... Cause hellooo, we're just humans. Bloggere eller ei. Min erfaring i livet er at du finner overfladiske mennesker overalt, ikke bare i blogge-verdenen, men også andre steder. Mange av de aller viktigste personene i livet mitt har jeg faktisk funnet gjennom bloggen min.

Og så er det så klart enkelte jeg kanskje ikke har funnet tonen helt med. Slik er det. Er dere keen på en video hvor jeg og broren min går gjennom topplisten i Norge og sier hva vi mener om hver enkelt? Ser for meg at det kunne blitt veldig interessant, hehehe! Jeg og Håkon har pratet om dette LENGE... hahaha. Virkelig.

61 kommentarer

Jaa!! Det hadde vært kjempeeegøy:-D

Alexandra

Do it!!

M

Stemmer ja for en slik video altså, sålenge dere ikke er direkte ufine! Men det tror jeg heller ikke dere er!

Når kommer videoen du lovet med Fabian? :-)

Rebekka

Jaaa til en slik video!!

Jaaaa

Oda

Jaaaaa

ingagilberg.blogg.no

Ja, kjør på! Det kan bli morsomt :-) Er veldig enig med deg om det du sier i dette innlegget. Alt er hva man gjør det til selv :-)

Hanne

Jaaaaaaaa, så moro!

Anonym

Ja!! Men lov å vær ærlig, sånn at hvis det er noen du virkelig ikke liker- Vær dønn ærlig og si det liksom, da blir det ekstra gøy :))

Jaa, det hadde vært gøy!

Andrine

Jaa!

Jaa! Men vi venter både på videoen med Fabian OG del 2 av spørsmålsrunden.....

Martine

Jaaaaa!!!

Anne

Jaa!!

Hege Kristin

ja, det hadde vært gøy :D

kjempefine bilder <3

T

Jaa til video :)

Nora

Søte!!

Du lover og lover med videoblogger.. hva skjer med spørsmålsrunden som er maaaaange uker siden og Fabian videoen? Hvis du ikke har tenkt å gjøre det bør du heller bare skrive det :-)

Jaa :)

Jaa vil gjerne ha en slik videoblogg. Kommer svar med fabian snart?

JA TIL SLIK VIDEO

Marte

woooow hvem er sofie? drøyt pen

Marte

Men ja til video! Men NEI til håkon er med, bryr meg virkelig ikke om hva han mener om toppbloggere lsm :P haha sorry

Marte

Men ja til video! Men NEI til håkon er med, bryr meg virkelig ikke om hva han mener om toppbloggere lsm :P haha sorry

Anonym

Jaa, gjør det! Og ha med Håkon, han er så morsom!

Når kommer videoen med fabian?:)

Jaaaaa

Anonym

Hva synes du om Annijor sin "homo" kommentar som har tatt helt av på tv2 nyhetene?

Og plager det deg at hun mente at kjæresten din var "en spesiell type"?

Jaaaaa <333

Seriøst, nei. Oppfør deg som en voksen.

Jaaa gjør det!

Jaa!

Anonym

Jaa til sånn video!! hadde vært sykt gøy

Høres ut som et voksent og reflektert innlegg ja:)

Aina

Ja, det hadde vært gøy. Du må da huske på eller kanskje regne med å få igjen med samme mynt og ikke bli overrasket hvis det kommer.

Yes please til video

Kjør på! :) hadde vært gøy

Ida

Det synes jeg du bør holde deg for god for. Du mener sikkert ikke å henge ut noen, men det blir fort til at noen havner i bedre lys enn andre og at ting oppfattes feil osv. Ser uansett ikke interesseverdien i å få vite hva DU mener om andre personer.

Mina

Sånn som du skulle lage videoblogg denne uka eller? Dumt å love sånt når du ikke gjenbo fører det

Ja gjør det please

Personlig driter jeg i videoen med fabian, men hva skjer med del 2 av spørsmålsrunden? Du svarte forrige gang jeg spurte at den kom snart, det er jo leeenge siden nå.. Skuffende at du ikke kommer med det du lover

For et barnslig påfunn.... trodde du var med reflektert enn å skulle henge ut andre

Anonym

Nei. Sånt gjorde man når man var 13.

Lizbeth Osnes

Det hadde vært en fin video, så lenge det holdes konstruktivt og hyggelig, selvfølgelig :-)

Anonym

ja til slik video

Ja, veldig gøy med en sånn video!! Med Håkon også! Og så lurer jeg på når videoen med deg og Fabian kommer? :)

Klem

Anonym

Neineinei, hold deg for god til slikt, Kristine. Du fremstiller deg som en reflektert og ærlig person, ikke driv å lag dårlig stemning med andre bloggere bare for å skape litt oppermerksomhet.

Anonym

Kjempeinteressant hvis dere tør å være ærlige! Om det bare blir "overfladisk" og dere ikke tør å si hvis det er noe dere synes er dårlig, blir det lite underholdende... :)

Charlotte

Synes helt ærlig du burde droppe det. Om de er på topplisten og har mangfoldige med lesere hver dag som digger dem er det egentlig bare frekt/uinteressant å sitte å høre på din mening om hva som gjør de til dårlige bloggere eller om de har dårlige personlighetstrekk. Er uansett kun 1 persons mening, og nekter å tro du kommer positivt ut av å ha en halvtimers videoblogg der du snakker mye negativt om andre mennesker.

Anonym

jaaa det kan bli skikkelig morsomt! :D

Jenny

Ja!! Digger deg og broren din sammen, særlig på bloggerne

Anonym

Ja, ville vært såå gøy med en slik video! Håkon er morsom å :)

Anonym

Hva er vitsen? Ser det er mange over her som kommenterer "ja, ikke hold igjen på noe, da blir det ikke gøy :)" osv, men helt ærlig, enten blir det utrolig uinteressant eller bare uthenging av noen utvalgte. Er det noe du vil? Alle har fått med seg at du har forandret deg siden du flyttet til Oslo, men jeg mener du har blitt nokså selvsentrert og overfladisk, og det virker som om leserne dine heller vil ha svarene på spørsmålsrunden enn en "hun er hyggelig, hun er ikke"-video om de andre bloggerne. Bare til ettertanke, du burde kanskje holde deg for god til det

Anine

Gøøy! Haha 😂

Silje

Ja!! Plis lag video, dette hørtes gøy ut!

Cecilie

JA!

JAA til video! Dere er så morsomme sammen

Line

Enig med flere her, ikke lag en slik video. Ariel gjorde dette med daværende venninne sin Siri, og selv om de passet på hva de sa og var relativt saklige så ble det bare kvalmt. Hvorfor skal man gjøre det?? Ja, det gir deg litt flere klikk, og det kan være "morsomt" å se på, men til hvilken pris? du kommer til å bli sett veldig ned på av de bloggerne du "sier" du ikke liker, for selv om du ikke sier det rett ut, så kommer det til å merkes på attituden (ikke misforstå meg, jeg elsker deg og bloggen, men alle har en attitude). Hold deg for god for slikt, vær så snill.

Anonym

ja, gjør det!

Kristine

Jaaaa!!

A

JA !!!!!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no