hits

kunsten å nyte øyeblikket

Er det noe jeg har innsett med tiden, så er det at lykken gjemmer seg i de små øyeblikkene. Du har sikkert hørt det hele livet, men har du noensinne tenkt ordentlig over det? I går var en skikkelig bra dag, en dag jeg ser tilbake på med smil om munnen. De få minuttene med solskinn i ansiktet før sola forsvinner bak horisonten en kjølig dag i mars, som plutselig ikke er så kjølig lenger fordi du har favoritt-personen din ved siden av deg og solstråler som varmer deg i ansiktet. Kunsten å nyte øyeblikket, heter det. I går var jeg i byen med Fabian omtrent hele dagen, og vet dere hva? Jeg brukte så vidt mobilen. Jeg la den i veska, og fokuserte på å være tilstede i øyeblikket. Her og nå. Jeg har alltid sagt til mennesker jeg henger med at dersom du bruker mobilen mens du er med meg, så synes du enkelt og greit at det som er på mobilen er mer interessant enn meg. Noe å tenke på. Eller så er det bare av ren avhengighet at du konstant har øynene klistret på skjermen. Vel, prøv å slutte med det. Ha mobilen på lydløs for en gangs skyld, og vær et sted av gangen.

Etter å ha fullført dagens ærender satt vi oss ned på Tjuvholmen og så sola som gikk ned bak bygningene. Ah. Så sykt deilig å tenke på at dette bare er starten på sommer-eventyret.

Processed with VSCO with f2 preset

Det har nesten blitt en slags lørdags-tradisjon å spise fries til lunch. Denne gangen ble det jomfrutur på Burger Joint som ligger på Aker Brygge! Altså, fries med parmesan og hvitløks-dressing? Halleluuuujah. Neste gang må jeg prøve burgeren også, spottet den på nabobordet og den så farlig god ut.

Seeee den nye ringen min med svart stein! Den er fra Tom Wood og jeg har sett på den i et par måneder nå... I går slo jeg til og jeg er så utrolig fornøyd. Det var Fabian som viste meg ringene fra Tom Wood faktisk, det er et norsk merke som selger helt sinnsykt fete ringer i unisex og minimalistisk stil. Du får tak i dem på Høyer :-) Jeg kom jo inn i butikken med ring på pekefingeren min fra før av som satt FAST så klart, men jeg hadde så sinnsykt lyst å prøve denne ringen fra Tom Wood (og kjøpe den), så jeg ble stående på kundetoalettet i et kvarter med varmt vann og såpe før jeg klarte å få den av. Haha, heeeelt tragikomisk. Vel, gjett om det var en fornøyd Kristine som gikk ut av butikken med ny ring på hånden! Jeg klarer ikke å la være å se på hånden min nå, hihi!

10 kommentarer

Emilie

Stilig ring!

B.

Synes du er blitt en herlig blogger altså! Den mest spennende, arbeidsomme og kreative :)

Sara

Du ser nydelig ut for tiden, Kristine! Det "korte" håret kler deg virkelig så bra. Og har du gått opp i vekt (positivt ment!!!)? For du ser godt ut <3

Anonym

dette kler deg vennen<3

men når kommer spørsmålsrunden ut? begynner å bli lei av å vente... men vil heller ikke mase

Kristine Ullebø

Anonym: holder på å laste videoen opp nå <3

Anonym

hahah tom wood er loooove, men velkommen fire år etter haha:)

du ser så bra ut for tiden!

Anonym

åå gleder meg<33 takk for svar

Hege Kristin

så herlig <3

russ i år!!

Kan du snakke om russetiden din og komme med tips osv? og kanskje fortelle om hvor mye peng det gikk til mat og drikke? :D Er selv russ i år, så ej veldig nyskjerrig og vil være godt forberedt!!

Anonym

måten du skulle legge ut videoen for tre timer siden, kun bloggere as...

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no