hits

nå shipper Jofama til Norge!

reklame for egen kolleksjon

Wearing Kristine 1 in black

Helt siden jeg startet å designe for Jofama har det vært mye spørsmål om hvor man kan få kjøpt jakkene mine på nett. Jofama Fashion shipper endelig til Norge nå, folkens! Her har de Kristine 1 og Kristine 3 i alle farger, Kristine 2 er høst- og vinterkolleksjon så den er ikke i butikk akkurat nå. Jeg har nettopp tatt frem jakkene og er klar for å kunne kle meg i lette skinnjakker fremover. Favoritten er og forblir Kristine 1 i svart, den jeg har på meg over her, for den gjenspeiler kjernen i stilen min: rocka og edgy. Denne jakken er lett å tone ned med svarte jeans og en enkel topp, på samme måte som man kan kombinere den med skinnbukse eller skinnskjørt og et belte i sølv - baaaam, plutselig er man blikkfanget på fest! Haha. Alt etter hvilket uttrykk man ønsker å gå for :) Jeg tror egentlig at uansett hvor gammel jeg blir, så kommer jeg til å ha den edgy lille biten i klesstilen min. Jeg har jo allerede blitt ganske mer "classy" i stilen min føler jeg, det er ikke like vulgært som den kanskje var før, men jeg kommer alltid til å ha et ønske om å skille meg ut. Målet mitt er å ha en elegant high fashion-stil, med en edgy twist. I'm on my way! I dag får jeg faktisk besøk for å gå gjennom hele garderoben min og se hva som er keep og hva som er throw.

Uansett... Jofama Fashion! Nå vet dere i alle fall at de shipper til Norge.

ps: til dere som spør hvilke butikker som selger jakkene mine, så går dere inn HER og skriver inn by og postnummer, så får dere opp alle butikkene i nærheten som selger Jofama.

9 kommentarer

Kan du selge klærne du har tenkt til å kvitte deg med?

Anonym

Hvor er toppen din fra?

Anonym

Det beltet der er så lite fint da :/

Anonym

Digger du deg selv? Du virker ganske selvopptatt...

therese

hei, den toppen/blusen du har på er utrolig fin! jeg lurer veldig på på hvor du har kjøpt den? og den andre toppen/blusen du har brukt veldig mye i det siste? den er utrolig fin og kler deg veldig!

Kristine Ullebø

therese: Hey! Den er fra H&M <3 Blusen/toppen jeg har brukt mye i det siste er gammel, jeg vet ikke hvor den er fra :(

Anonym

toppen er fra HM :) men hvor er skjørtet fra?? så fin!

Kristine Ullebø

Anonym: Det er fra Topshop <3

Anonym

Hey Kristine! Shipper de også til Danmark nu?

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no