hits

a kid with big plans

WAITIN' ON THE DAY - JOHN MAYER

Denne sangen får meg til å drømme. Drømme om å oppnå alt det jeg vil, drømme om å bli den beste versjonen av meg selv, drømme om å oppdage alle de fine sidene ved livet, drømme om å finne sjelevennene mine. Og akkurat i dag; drømme om å sitte i Olaf Ryes-parken rett ved meg med rosévin og druer. Hiiiiihi - det skal jeg gjøre så FORT det blir bittelitt varmere. Jippi!

Jeg er en jente med store planer. Hele tiden.

Bilde fra en liten gåtur på Frogner for et par uker tilbake siden, med Håkon. Det var en skikkelig bra dag. Og wow, så fort dagene og ukene går? Det er snart 3 måneder siden nyttårsaften. 

Processed with VSCO with f2 preset

LOOK at these boots! Jeg dør innvendig, de er så fine og jeg skulle ønske jeg hadde dem i garderoben min. Føler meg skikkelig powerful i dem, haha!

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg er i gang med å filme "a day in my life"-videoblogg til dere! Tjooohei!Akkurat dette trengte jeg å lese. Fordi det er så sant... Jeg vet at jeg kommer til å se tilbake på disse dagene og savne dem så mye at jeg ville gått tilbake igjen. Så det er bare å nyte. Husk det, folkens.

Processed with VSCO with f2 preset

Smiiiiil! Haha, dette var en skikkelig koselig kveld. Telma hadde vors med jentegjengen sin hos seg, og hun bor jo rett ved meg, så jeg hoppet i finstasen og grabbet til meg en vin fra kjøleskapet. Lenge leve spontane kvelder! Det var kjempekoselig, og jeg merket at det var lenge siden jeg har vært med en hel jentegjeng samlet, faktisk. Sååå moro! Jeg tok selvfølgelig et par glass hjemme i eget selskap, det er lite som topper akkurat det. Det er da jeg er mest inspirert og kreativ.

Johnny Depp and Kate Moss. My favorite love story of all time...

Nå skal jeg på trening, og så skal jeg til byen for å nyte sola, ta en kaffe og kjøpe en SINNSYKT fin genser jeg så på H&M her om dagen. Så klart hadde jeg bare 50 kr på kortet, hvor typisk... Håper den ikke er utsolgt. Haha. Ha en nydelig lørdag!

13 kommentarer

Malin

Ha en fin lørdag!<3

Pepsi-max tips: ta 37-bussen til Harald Hårdrade plass, gå 500 m opp i gata og de selger p-max 1,5 l flasker til 10 kr + pant. Kjøpte akkurat 8 stk til 100 kr. Værsegod. Kos deg!

Kristine Ullebø

Anonym: THANKS!!!! <33

Andrea

leser vanligvis ikke blogg, men når jeg først gjør det så leser jeg nesten utelukkende kun din.

i motsetning til typiske rosabloggere har du alltid noe på hjertet som er av fornuft.

digger kombinasjonen du får til ved å drive en blogg som både er inspirerende, nyttig, reflekterende, ærlig og spennende!

stå på, så når du enda lengre enn du allerede er. du har det i deg:-)

Bettina

Hva heter den røde leppestiften du pleier å bruke? Du ser smashing ut

Anonym

Hvor mye tjener du i månden? :)

Cecilie

Hei! Digger deg Kristine, du gir meg motivasjon av at du er så motivert :)

Hvor er det fine krystallglasset ditt fra?

Er vel ulovlig å drikke eller servere alkohol på gate, torg, vei, i park eller på annen offentlig plass uten bevilgning... men kjør på! Alle andre gjør det jo<33

Du

Bare et tips: det heter ikke Olaf Ryes-parken, det heter Olaf Ryes plass.

ingrid

sinnssykt* :-)

Anonym

hei, hvor er toppen til hu helt til høyre fra? :P

Ulovlig å drikke alkohol på offentlig plass, så med mindre du sitter på restaurant ville jeg droppet den drømmen.

Anonym

Hvor har du fått tak i plakaten med The timeless love story på? :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no