hits

oh happy dayWeeee! Lørdag! Jeg har trent, shoppet, jobbet litt og NÅ skal jeg ut i sola. Som for så vidt er på vei ned, haha. Men det er fortsatt varmt ute, så da går det fint. Jeg eeeeeelsker at våren titter frem - det føles ut som en evighet siden sist. Og det er det jo egentlig. Jeg skal på middag med noen fra russebilen min etterpå (har ikke sett dem siden skoleslutt så det blir dødskoselig), og så skal jeg ha vinkveld med noen venninner. Tror det blir en braaa kveld :-)

Nydelig lørdag til dere! xx

11 kommentarer

Skulle du skrive et innlegg om falske venner/å vokse fra hverandre?:)

Andrine

Hei!! elsker måten du redigerer bildene på. Lurte veldig på hvordan eller hvilke apper du bruker for å få enn sånn retro/gammeldags effekt på bildene dine.

oda

ha en super kveld❤

Elisabeth

Hei Kristine! Du har sagt på bloggen at du er blitt veldig glad i vin og interessert i det. Jeg lurer på hvilke typer vin drikker du, og har du noen gode anbefalinger? Her mener jeg da hvitvin, da jeg ikke har blitt glad i rødvin enda. Har veldig lyst å like mange flere viner, men er veldig usikker på hva som er godt og ikke :)

Smaug

Du ser SÅ godt ut, etter du ble sammen med Fabian! :)

Tydelig at vekten din har øket mye, og det gleder meg!

Stå på, spis, elsk og lev!

Den første sangen på myestoryen din hvor dere sitter i en bil, hva heter den!'??? "I'm in live with the shape of you" antar det er ed sheeran men hvilken remix?

Hege Kristin

god helg <3

amaliekleive

digga deg kristine <3

Sophie

For en perfekt lørdag! Elsker bloggen din:-)

Annie

Hvor er skjørtet ditt i fra? :-)

Lucie

Love this outfit, and the fact that the sun's been out today! It makes me so happy!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no