hits

bikini allerede i mars

Hey! Og happy Tuesday! Åh, jeg er skikkelig glad og full av energi om dagen. Det slår seriøst aldri feil; hver gang våren og det fine været kommer, blir jeg full av treningsmotivasjon. Det virker som om trening bare ikke ER min greie om vinteren. Uansett, jeg hoppet på bussen til Bislett i går med et stort smil, og kjørte en økt hvor jeg klatret og trente mage + armer. Mine favoritter å trene. Etterpå dro jeg til Fabian og laget en sen middag. Taco slår virkelig ikke feil etter en intensiv treningsøkt, spesielt ikke når "På tur med Dag Otto" ruller på skjermen. HAR DERE SETT DET??? Herregud, jeg blir så sinnsykt glad av Dag Otto Lauritzen. FOR en solstråle. Alt jeg tenker på når jeg ser den serien er hvor sinnsykt heldige de som har han i livet sitt er. Jeg craver mennesker med god energi.

Nå har jeg nettopp vært innom Idol Looks på Frogner for å ta bikini polaroids, det var seriøst altfor digg å ta frem bikiniene. Det er nok ikke helt sommer enda selv om jeg liker å tro det, men dere vet jo meg... jeg ligger alltid 10 steg fremfor alle andre. "NÅ ER DET SOMMER FOLKENS!!" er så typisk meg å si på denne tiden av året. Hehe. Nå skal jeg jobbe med mailen, og så går resten av dagen til møter og opptak med God Kveld Norge. Her går dagene unna! Jeg elsker at jeg har mye å gjøre, jeg elsker at det er sol ute og jeg elsker at livet bare SMILER akkurat nå!!!

HA EN NYDELIG DAG

27 kommentarer

Anonym

Har du noen tips for hvordan man skal bli en bedre modell? Jeg er allerede i et byrå, men føler ikke at jeg får den oppfølgningen jeg trenger for å bli bedre...

Sophie

Hahaha ja hvorfor ikke!

Superfint halsband! Hvor er det i fra?

Kristine Ullebø

Sophie: Det er fra H&M :D Litt dårlig kvalitet så må ofte kjøpe nytt, men det koster 50 kr såååå det er helt cool

Selina Svensson

EEEELSKER ENERGIEN DIN! Må bare spørre, tar du bilder med kamera eller mobil? de var i god kvalitet :)

Kristine Ullebø

Selina Svensson: Disse bildene er tatt med kamera! Tuuusen takk, kjære deg :) Nydelig tirsdag til deg!

Anonym

hvor er bikinien fra?

Kristine Ullebø

Anonym: den er supergammel, måtte bruke den fordi den ikke har innlegg og er hvit. beklager <3

Alexandra

Kjempefin bikini!! Elsker stilen din :))

Kristine Ullebø

Alexandra: tusen takk <3 så hyggelig!!

Hege Kristin

så fin <3

A

Hei Kristine :) Ser utrolog opp til deg, og hadde satt veldig stor pris på det om du kunne ha satt av fem minutter til å besvare et par spørsmål ang utseendepress og kosmetiske inngrep over epost/facebook. For ordens skyld er dette kun til en journalistisk innleveringsoppgave, og ingenting skal publiseres på noe offentlig medie.

Takk på forhånd! Stå på <3

xxx

Nora Piscopo

Jeg digger stilen din, og deg! Hadde jeg bare hatt selvtillit til å gå slik det passer meg og uten sminke, og fortsatt føle meg fin!

odaflogum

Hahah, jeg elsker også "på tur med Dag Otto"!!

Ha en super tirsdag 😍

Julie

Hvor er resten av smykkene fra? :)

Julianne

hei!! må bare si at jeg elsker stilen din, du er kul. første gang jeg kommenterer på bloggen din, men har fulgt deg i et par år nå. jeg digger bilderedigeringen! så jeg lurte bare på hvilket redigeringsprogram du bruker?❤❤❤

Anonym

Hey Krisssy!! Hvilken str bruker du i runwaydreamz bukser??

Anonym

Hvor er bikinien fra?! Digger deg og deg

Anonym

https://no.linkedin.com/pulse/tre-teser-om-destruktive-tendenser-i-dagens-samfunn-sinding

tror denne artikkelen hadde interessert deg!

<3

Hvor er øreringene dine fra?:)

Jenny

Hei Kristine!

Jeg har aldri vært veldig opptatt av å lese blogger og har egentlig aldri laget meg et eget ordentlig inntrykk av bloggere og følt at det hele er litt overfladisk.

Jeg må si til deg at etter at jeg har sett deg på bloggerne så har fått et utrolig godt inntrykk av deg. Du er så ærlig og autentisk. Utrolig bra. Verdiene du nevner også! Har ikke noe bra beskrivelse av det jeg opplevde, men respekten og hvordan jeg ser på deg har endret seg totalt!

Fortsett med å være deg og gjør det du gjør!

Jeg heier på deg.

Long distance hug

Rikke

helt enig med det du sier om Dag Otto! Makan til flott fyr, han gir meg så mye energi og får meg til å trekke på smilebåndet sinnsykt mye!

ELSKER forresten måten du har begynt å redigere bildene dine på! Det er så kult og unikt og ulikt andre bloggere og det digger jeg!

Ha en fortsatt fin uke fineste deg!

Ida

Og jeg som trodde jeg var den eneste 20 år gamle jenta som er sykt fan av (og nesten litt glad i) Dag Otto <3 godt å høre at jeg ikke er alene.

Ser ofte på videoer av han når jeg er i dårlig humør og det hjelper alltid!!

Anonym

hvor tok du silikon?

Marthe

Jeg blir så GLAD av å lese bloggen din! Du har virkelig blomstret det siste året, og det er så morsomt å følge hverdagen din. Keep up the good work :D

Anonym: hos p-piller.no Hihi xDddppp

Anonym

Har du tatt silikon? omg

Anonym

Nice boobs!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no