hits

mageøvelsen jeg har gjort i 3 år

Litt treingssnakk! Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å trene mage. Ikke bare er det den gøyeste delen av kroppen å trene, men man ser også resultater fortere der enn andre steder - synes jeg da. I 3 år nå har jeg hatt én go-to øvelse på treningssenteret, dette er den BESTE øvelsen du finner for magen, tror jeg. Hos meg svir det i alle fall som baaaaare det når jeg gjør den. Men det er sinnsykt effektivt - så det er derfor jeg er så hekta 😃

Det er altså øvelse nr. 1 og 2 i denne videoen. Jeg kjører først 10 repetisjoner av nr. 1, og så 10 repetisjoner av nr. 2 rett etterpå. Dette gjør jeg i 3 serier.

(Video fra 2014!! Seeee så liten jeg er!)

Jeg LOVER deg at det kommer til å svi i musklene dine, haha. Men det er såååå deilig! Jeg kom nettopp hjem fra trening og er helt død nå... Nå blir det veggie-nachos til middag! 

21 kommentarer

Ikke bare bra for magen, men kjernemuskulaturen også!

Camilla

Hvor er trusa fra? 😍😍

mja

Bra tips.:)

Plager det deg å være SÅ underbidt?:)

Lise

Fortsett med treningsvideoer!!

Anonym

åh det er så fint at du har lagt på deg litt <3

Anne

Tips hvis du vil gjøre øvelsen enda hardere for magen (når du er i TRX) er å lene henda i bakke istedenfor albuene også skyve deg bakover til akkurat før hvor ryggen knekker. Deretter sparker du bena inn eller løfta rumpa :)

Naima

Kult. Jeg likte de 2 første 😁

Mina

Jeg er også veldig tynn og sliter med at det gjør så sinnsykt vondt i rumpa (halebeinet), ryggraden og skulderbladene når jeg trener styrke! Selv med tynn matte under. Har du noen tips, ser jo ut i videoen som dette ikke plager deg?

Vet at det er pga vekten min, for det var aldri slik da jeg veide 15 kg mer..

Kristian

Alt jeg klarer å tenke på når du legger ut sånne bilder er at du lukter vondt nedentil. ÆSJ!!

Nora

Så episoden der du var på Kjendisgallaen. Da ble jeg kvalm! Fy fader så falsk du var, og så opptatt av den alkoholen. Og den fikk du tydeligvis nok av siden du lå på gulvet og skræva... Da du var sammen med hun venninnen din på slutten av episoden, var du så søt og naturlig. Hvorfor oppfører du deg ikke sånn sammen med "kjendiser"? Mye bedre å være seg selv. Du er litt sånn flak sammen med Fabian Også, men ikke så mye da... og må si meg veldig enig i det venninnen sin sa, at man bør være dritforelsket de første månedene, ikke frusterert og krangle mye. Det er ikke en bra start...

Lea

Hei, har du vært hos psykolog enda? Jeg lurte på om du kanskje kunne dele noen tips for hvordan man kan håndtere krangler uten å se mørkt og ta til tårene? Jeg gjorde ikke bare da jeg var liten, men jeg gjør det også nå i alder av 20år til mine foreldres store frustrasjon:/ Jeg sliter veldig med dette og håper at jeg kan kanskje få noen "coping skills"

Du er en veldig oppriktig og flink blogger forresten!

hanna

Har du sett stranger things? Du er faktisk veldig lik Natalia Dyer som spiller nancy i serien!!!

Ida

Hei, her kommer bare et lite ønske da meg:

Husker du laget outfit videoer noen ganger tidligere, og håper du kan lage dette litt fremover igjen :) synes det var så fint å se antrekket på den måten! Og nå går det jo mot sommer, så sikkert fint å filme.

Du skrev jo at du ønsket å blogge mer om mote siden du har endret og funnet stilen din mer enn før.

Anonym

porno!!!!

Drøye bilder

Hvor er trusa fra?

Den er Såå fin!

A

Vurdert å følge vær varsom plakaten?

Du ser mye bedre ut nå enn på 2014 ;)

Hvorfor skriver du hele tiden om VGs og ungdomsskolen, håndball ? Det blir litt kjedelig å lese om alt det der om og om igjen. Vi er interesserte i hva du gjør med livet ditt nå ;) ;)

Vi ser litt av musa di på det ene bildet....

En som blir påvirket av kroppspress...

Blir litt deppa når jeg ser du legger ut sånne magebilder som er så sykt urealistisk for så mange jenter som leser bloggen din. Du som har så mye makt bruker den til å legge ut bilder av deg selv som så mange unge jenter nesten dreper seg selv for å kunne ta. Og du som sier du er så opptatt av kroppspress...

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no