hits

colmar pt. 2

ELSKER denne jakken!! Og skoene... Som forresten er håndsydd i Italia.

24 kommentarer

Edward

Hvor kan man kjøpe sånne jakker?

Hege Kristin

kjempefin :D

Den buksa var fin på deg!

Du hadde kledd slengbukser, du bør prøve det!

Sophie

Fantastiske bilder på deg!

Hei ser etter den hvite toppen du har lagt bilde av litt lengre ned med glidelås i halsen. Du har ikke noe link eller noe? Finner den ikke i butikken.

Ida

Wooow blir helt stum av beundring når jeg ser utseende ditt (og litt misunnelig må jeg innrømme). For ikke å snakke om hun andre modellen! For noen vakre øyne! <3

Anonym

Må du ikke merke innlegget med reklame? Siden du merket det første innlegget?

S

Bilde Nr 2 var kjempe fint, på det øverst burde de ha klippet deg vekk, for det ble for svakt fra din side

Irene

Den var utrolig fin :D

Ellers så elsker jeg bildene av deg :D

Hva tenker du om at det står så mye dritt om deg og Fabian på jodel?

Hei, er det ikke litt rart at du var på Lukas Graham sin soundcheck/meet and greet men ikke på selve konserten?

Silje Mari

Dette har ingenting med denne posten å gjøre, men jeg må bare si at jeg synes det var utrolig kult av deg å "innrømme" på bloggerne at du hadde stalket Fabian og eksen hans på instagram fordi det er noe ALLE gjør men som ingen tør å innrømme - haha! Sjukt funny og kleint, men jeg har vært der selv og det viser bare at du ikke er redd for å vise dine menneskelige "feil" og gjør at man ikke føler seg helt taper når man gjør sånne ting selv!

casss

Det nederste bildet var kjempe fint. :D

Blir helt sjokka av fabian på bloggerne, du burde ikke finne deg i alt sånt. Er ikke ment som kritikk mot deg eller hat, for kjenner han ikke. Men jeg vet jo at en person er mer enn bare et par videoklipp men som ble visst på TV nå var jo rett og slett helt usmakelig av han. Ingen person, jente eller gutt burde få slengt i trynet "hu sendte meg melding for å spørre om jeg kunne ligge med hun"( ikke helt ordrett). Men igjen, han er mer enn bare et par videoklipp og du kjenner han bedre enn oss!

Henriette

DU E SÅ KUUUUUUUUUL KIRSTINE!!!

HENRIETTE

E meina de....stå på! E blir heilt imponert e...at du tørr å vær de sjøl såpass og stå for alt du meina under alt det presset du går gjennom daglig....E HEIA PÅ DE GIRL! Du e døsrå! STOR klem <3

Kjærlighet gjør blind sier bare eg...:( VÅKN OPP!!!

Laurie Deline

ELSKET KVELDENS EPISODE AV BLOGGERNE. Du er så real gurl. Føler at vi er såååå like, jeg blir helt letta jeg. Føler meg ikke like gal etter at jeg ser at en så rå jente som deg også er sånn som ''gærne meg'' hahaahaha. Keep it up!! Ærlighet er så viktig i dagens samfunn.

Digger bildene :))

Anna

Får vondt av deg slik Fabian framstår på bloggerne.. og på snap legger han ut hender som er bundet fast, får håpe det er deg da og ikke noen andre

Anonym

Ser ut som du har snart mono bryn

Tror du og fabian er det kleineste paret jeg har sett. Uff, pinlig.. er han 25 eller 16?? Og er du like slitsom hele tiden eller bare foran kamera?

sofie

Den engelsksnakkinga er forferdelig klein å høre på!

Sofie: haha you thiiiink? Oh my gaaaad, really? Hahaha I TOTALLY agree!! Oh Yeah. Lol ass. Blir pinlig berørt

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no