hits

ingen fortalte meg at kjærlighet var så fantastiskHjertet ditt danser, ikke sant? Det er fantastisk. Fallhøyden er større enn aldri før men den er så verdt det. Aldri trodde jeg at jeg at en armkrok skulle redde meg fra alt, at en armkrok var den plassen som skulle være min favoritt, av dem alle. Hvor hadde jeg vært, om jeg ikke dro på lanseringsfesten den kvelden? Jeg hatet jo eventer. Hah. Jeg og Erica satt på trikken på vei dit og hadde egentlig tenkt å snu. Dra hjem og sove etter en altfor lang flytur fra Dubai. Av og til tar jeg meg i å synes det er den beste avgjørelsen i hele mitt liv. At jeg dro. Og jeg som trodde at mennesker ikke var min greie. At jeg ikke kunne ha en dyp relasjon til et menneske. Det var feil, og det å føle på nettopp det, å ha en connection så dyp... er det aller fineste jeg har opplevd. Jeg unner alle å oppleve det, å våkne i en varm armkroken om morgenen, å smile for seg selv på trikken fordi du vet at det er et menneske om tenker på deg, å kjenne huden hans mot din. Ingen fortalte meg at kjærlighet var så fantastisk.

34 kommentarer

Hege Kristin

<3

Anonym

repost. du har skrevet akkurat det samme innlegget 2 ganger før. cool

Kjærlighet er fantastisk fram til du møter veggen

Anonym

fint innlegg, bortsett fra at det handler om fabian... han er så ufyselig, og det ble bare enda tydeligere på bloggerne

Anonym

Hvorfor ser du ikke selv at temaene på denne bloggen er så sykt repetitive og kleine ?

Du snakker jo bare om samme tema om og om igjen og bruker til og med de samme utrykkene på repeat.

" Åh , hjertet mitt danser og danser inn i kjærligheten..."

" Ansiktet hennes glødet"

Du fremstår som du har mistet identiteten din totalt. Ditt eneste "achievement" som du tror er noe å gjenta om og om igjen på bloggen er at du danser på roser i kjærligheten mens du resirkulerer bilder og utrykk.

Bra du er stolt av å danse på roser i kjærligheten med en 24 år gammer gutt som ser ut som han 14 i fremtreden sin og har null respekt for deg.

Han poster bilder av at han binder deg fast i segen på snapchat ca. som en mannshowinistisk 14 åring gutt ville gjort???

. Du virker ikke som en selvstendig respektabel person lenger med noe å komme med.

Men again, jeg kjenner deg ikke så jeg kan ikke vite helt sikkert hvordan du egentlig er som person.

Jeg ser bare hvordan du vil fremstå på bloggen. .

Som personen over her skriver: det er fantastisk helt til den slår deg i trynet, BAAAAAM; livet er helt hævlig og man tror man skal dø

Hva er snappen til fabian?

Sophie

Fint skrevet!

Anonym

Jeg tror ikke mange skjønner det du beskriver før de har vært der selv. Jeg kjenner meg så ekstremt igjen i det du skriver, jeg ser på relasjon i kjærlighet på akkurat samme måte - og det føles så spesielt og unikt. Ikke minst nært. Jeg unner deg det Kristine, det er en nydelig egenskap å kunne føle på en så sterk relasjon på den måten.

Man blir blind av kjærlighet.

Therese

Kristine, du er ren inspirasjon, du! Du er et så flott og modent menneske. Jeg ville tipse deg om en sang: Cassette - Stumbleine. Jeg pleier å sette på denne sangen de kveldene jeg ligger på den varme badegulvet, danser i regnet eller lager frokost tidlig på morningen. Elsker den! Det er en sang man føler ting av, man trenger nødvendigvis ikke lytte, men bare føle rytmen og lydbølgene. Fortsett slik du gjør, du fortjener alt godt❤️

VA

Du er fantastisk tvers igjennom Kristine! Drømmer om å bli bedre kjent med deg, og sitte på en kafe på Grunerløkka og prate om alt mellom himmel og jord.

Helena

Sitter her å gråter, du er så flink! Håper jeg åsså får oppleve kjærligheten for atm er det ingen som gir meg noe som helst

Julie

så herlig og se hvor glad du er for tiden, smitter virkelig over! Og jeg liker veldig godt den "nye" siden din!

Kjenner meg så godt igjen, eneste stedet jeg alltid ønsker å være - er i armkroken til kjæresten. Jeg skulle ønske jeg også tenkte at fallhøyden er verdt det.. jeg er konstant småredd for at noe skal skje, eller at han en dag går sin vei - selv om vi igrunn har det perfekt. Bekymrer meg alt for mye! Uten grunn.. Er helt håpløst og småpatetisk, men jeg klarer ikke gjøre noe med de negative tankene som dukker opp når jeg ikke er med han.. Noen tips til slike tanker? Haha uff, kjærligheten får meg så tullete, men den er virkelig så fantastisk. Ingen følelse som kan sammenliknes!

Anonym

Din første kjærligheten ender som regel ALDRI bra. Dette er din første kjæreste, du er blind. Ikke bli for knytta

Wow har du sett alle jodelene i @kjendisgossip om deg

Kristine Ullebø

Anonym: Haha hvor? :')

Barbora

It really makes me sad how negative a alot of these comments are.. Yes, one sees everything in a brigther light when is in love but I think your posts got more creative and I love your way of wiritng :)) keep it up Kristine♥

Marte

Også er den så forferdelig, nesten uutholdelig vond når du ikke får den samme kjærligheten tilbake.

Men ikke misforstå meg nå, jeg er så utrolig glad på dine vegne! Er veldig fint å se at du har det så bra og er så glad, Kristine <3

Uff jeg synes det er skikkelig lavmål å snakke så stygt om andre menensker til dere over. Det er et karakteristikka som virkelig reflekterer tilbake på dere!

Uff jeg synes det er skikkelig lavmål å snakke så stygt om andre menensker til dere over. Det er et karakteristikka som virkelig reflekterer tilbake på dere!

http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/damer-og-demokrati-1.931286

Du kan ha godt av å lese denne:)

Anonym

kjærligheten er den beste følelsen! hadde den beste kjæresten for mange år siden og de beste følelsene for han som jeg leter enda i en annen gutt i min framtid. Du vet ikke hva du har før du mister det, trust me. det har jeg erfart! <3 lykketil kristine :-)

rinesa

flott skrevet kristine:) hva heter appen du bruker som gir sånn "støv" effekt på bildene dine?

Kristine Ullebø

rinesa: Jeg bruker Dust i Afterlight :)

Anonym

Så fint skrevet!

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen takk <3

Anonym

Hvor er toppen fra!!!! så fin

Kristine Ullebø

Anonym: Kjøpte den nettopp på H&M <3

Kjærlighet er fint når det faktisk er fint.... men når det går til helvete.. da er det et regnet helvete... og hjertesorg er verre..

Cathrine

Hvor er skjørtet fra? :D

<3

Anonym

ELSKER ELSKER ELSKER bloggen din. Du er helt fantastisk. Overgår alle andre bloggere gjør du og<3 stor klem

Sanna

Hvor er skjørtet fra?<3

Anonym

Dette var veldig fint

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no