hits

å få noe ut av dagenFor noen vakre mennesker!
 

I love leather jackets too much...

Klein og sliten etter gårdagens festligheter hindret ikke meg og Fabian i å komme oss ut av døren og få noe ut av dagen i går. Jeg husker da jeg hadde skolearbeid opp til ørene 3. klasse videregående, og alt jeg ønsket... alt jeg ønsket var en søndag off, hvor jeg kunne slappe av med Netflix og senkede skuldre hele dagen. Jeg innså fort at de dagene jeg hadde mulighet til å gjøre nettopp dette, så kjedet jeg meg jo ihjel. Ikke misforstå meg, jeg har veldig stor behov for å slappe av, gjerne alene, men ikke en hel dag, bare. Så i går var vi på Boda Skin for å prøve noen jakker. Tross regnet var det digg å komme seg ut i Oslos gater! Boda Skin er i byen i dag og i morgen på Thon Hotel Panorama om dere ønsker å prøve en jakke før dere eventuelt kjøper. Et lite tips til dere! :-)

Nå sitter jeg på Kaffebrenneriet og tar en kaffe mens jeg kikker på Grünerløkka utenfor vinduet mitt. Tenk at det er 1. april i dag, allerede! Neste måned er det MAI???!!! Hallelujaaaaahhhh!

17 kommentarer

hihi aldri apostrof og "s" etter ord i det norske språk. Oslos*

Kristine Ullebø

Anonym: Hehe lurte på det, ja!! Thanks for retting, da vet jeg det til neste gang :)

Mener å huske du hadde bedre karakter i sidemål enn hovedmål på VGs? Ihvertfall, same. Bortsett fra at bokmål er mitt hovedmål og nynorsk er mitt sidemål.. whyyy..

Marte

Synes dere nesten ser reduserte/fyllesjuke ut her :P

Kristine Ullebø

Marte: haha, well... skal ikke nekte :p

Christina

Hvor er toppen fra? Du svarer jo aldri når folk spør lengre :(

Kristine Ullebø

Christina: den er fra H&M <3

Barbora

I can't believe it is April already!! ☼ sunny days ahead! this makes me soo happy

Josefine

Den rødfargen er så stunning på leppene dine, hvor kan jeg få tak i den ?

Lucie

Never thought I could like a white leather jacket butt he one you're wearing is really pretty!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Sjokkert!

For et UFYSELIG innlegg kjæresten din har prestert å skrive! Du er en voksen jente, men håper du snart ser hva slags person du forguder... :(

Anonym

Går det bra med deg? Du ser veldig sliten og syk ut. Savner den gamle Førde-Kristine jeg. Oslo-livet ser ut til å ta knekken på kroppen din skikkelig. Øynene dine er helt ''død''...livsgnisten vises ikke....bare husk at vi ALLE er her for deg! ALLE. De som sier dritt om deg kan bare ryk og reis. Og det at jeg poengtere hvordan du ser ut i bildene er bare fordi det er det JEG ser. Og jeg håper jeg tar veldig feil og har mistet synet mitt eller noe, men du er noen jeg virkelig digger og støtter! Fortsett med din sterke meninger og synspunkter, det er det som gjør det unik!

Anonym

Hvor gammel er Fabian?

Elle

Hei!

Etter å ha sett deg på bloggerne, har jeg plutselig også fått lyst til å dra på kunståpninger- og utstillinger!:-) Men lurte på hvor man kan bli oppdatert på slike happening'er i Oslo, bør man melde seg inn i en kunstforening, eller? Kanskje et dumt spørsmål, men må bare spørre :-)

Til anonym: han er hvertfall 15 år i hodet

Anonym

hehehehe kunne du fått kjæresten din til å barbere seg? tror han hadde blitt mye søtere uten pedo-barten

Anonym

Fy Fabian, han der Fabian virker ikke helt god :( Det var litt kjipt å se hvordan han oppfører seg på bloggerne

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no