hits

tenk så ufattelig små vi er

the sky is so tragically beautiful...

a graveyard of stars

Finally Sunday.... No hangover. Just a big smile, lots of coffee and books.

Om du vil ha et bokstips; kjøp denne. The Book of Symbols. Det er boken som tar for seg alle verdens symbol - SÅ sinnsykt spennende og nyttig å lese. Jeg begynte å lese om stjernene da jeg satt på trikken på vei til Frogner i dag morges, og det fikk meg til å tenke på hvor stort universet er. Hvor symmetrisk, presist og sammenhengende alt er. Visste dere at det som skyldes solformørkelse er at sola er 400 ganger større i diameter enn månen, og når solformørkelsen oppstår, er sola 400 ganger lenger borte fra jorda enn månen? DET er presist, det. Damn. Jeg husker da jeg var yngre og lekte Spark på boks (haha, pleide dere også det??) på sommerkveldene med guttene i nabolaget mitt. Vi pleide å legge oss ned i gresset og se opp på stjernene da vi var ferdige. Det var som om jeg forlot jordkloden i et par minutter da jeg så på universet over meg. Stjernene som prydet himmelen over meg ga meg en skikkelig vakker følelse innvendig, en følelse jeg ikke klarte å forklare da jeg var 10 år. Heller ikke nå, som 20-åring. Det er bare vakkert, tvers gjennom. Plutselig innser man hvor liten man er. Å leve i 90 år er seriøst ingenting i forhold til hvor lenge jeg skal ligge i graven. Tenk det. Uendelig... For ja, hva søren er da uendelig? Jeg HAR så lyst at noen skal finne et svar på det, men det finnes ikke. Det bare er... uendelig. Evig. Jeg kan tenke meg helt ør på dette om kveldene. Alt jeg vet, er at 90 år på denne jorden er utrolig lite satt i et større perspektiv, og at det får meg til å innse hvor viktig det er at jeg bruker tiden min riktig. 

Time is ticking, honey. Jeg må ut og oppleve alle de fine inntrykkene og følelsene som finnes der ute, før det er for sent.

Jeg sørger alltid for å få meg vindusplass på kafé. Akkurat nå er denne søte hunden utsikten min. Awwwwiii!Jeg kan ikke huske sist jeg dykket i sminkemappa mi. Og deilig er det. Herrefred så mye tid jeg sparer. Det går i perioder, da. Plutselig er jeg tilbake med red lips og liner. Balance! Akkurat nå er det bare så digg vær ute at jeg har lyst å få fregner og kunne gnikke meg i ansiktet.

30 kommentarer

Silje

Hei :) hva er spark på boks? er det som boksen går? :D hvis du vet hva det er

Kristine Ullebø

Silje: Hei! Trooor det er det samme som boksen går, ja :D

Asstree

Tror du virkelig universet har blitt sånn av seg selv? Nope. Jesus is alive!

Kristine Ullebø

Asstree: NOE er det. Men ikke Gud. I alle fall ikke den guden som blir fremstilt i kristendommen. Mener jeg, da... :)

Anonym

Hvor er øredoblene fra?

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg vet faktisk ikke hvor de er fra, har hatt de leeeenge :/

C

Husk at du er nydelig, og at ingen har rett til å si noe annet. Husk at du av alle kjenner Fabian best, og kjærlighet vinner alltid! Ikke ta deg nær av små hjernevaska 14-åringer som vokser opp i instagram-generasjonen. De lever med konstant press om å være perfekte, og dersom de ikke føler de er det selv tar de det utover andre. Har fulgt bloggen din siden tidenes morgen, og det er ingenting som heter "Jeg savner Førde-Kristine". Alle vokser, alle blir påvirket av miljøet rundt seg, og alle endrer seg, du har endret deg til å bli et bra menneske, virkelig. Stå på Krissy, du er genuin :)

Helena

Hvilket kamera bruker du? og hva redigerer du bildene dine med?:-) Du er så flawless assss!

Paula

Slutt med den patetiske filosofieringen. Er rett og slett så påtatt og "wannabe" som overhodet mulig. Jeg tror vi alle har forsått at du elsker vin, poesi, tanker, kunst, dusten fabian...

Fiolosofinerd

Som filosofinerden jeg er, har jeg riktig ord for deg: sublime. Beskrevet av Edmund Burke. Bare søk etter det, så finner du fine beskrivelser på hvorfor vi liker å føle oss små og ubetydelige noen ganger :)

Du kler så ufattelig bra og ikke bruke sminke!!

Anonym

tror du har det åpne personlighetstrekket, noe som kan gjøre at du tror du er introvert men du trenger bare tid alene for å prosessere tanker. se arikkel:

http://www.businessinsider.com/the-personality-trait-that-drives-creative-achievement-2014-7?r=US&IR=T&IR=T

Anonym

Haha Paula fikk sagt det, du prøver så ekstremt hardt altså

Anonym

Pleide også alltid å legge oss ned å se på stjernene etter å ha spilt spark på boksen, eller "boksen av" som jeg sier, pleide jo som regel å spille det når det var mørkt. Stjernene har virkelig vært en stor del av livet mitt, alltid hatt noe for stjernene. Går alltid med hodet bøyd opp slik at jeg kan se på stjernene når jeg går, og ikke i bakken. Har ført til en del krasj, haha, men de stjernene altså de gjør alltid at jeg tenker så mye

Nå må du gi deg med de poesi innleggene dine, det blir for mye iblant

Sophie

Vakker uten sminke!

Anonym

Å joda Kristine, God is real. Men ja nei ikke som en mann med skjegg i himmelen som passer på oss.. Gud er riktignok bare et ord made up by humans, men "gud" er THE energysource som har skapt alt alt alt. Alt er energier. Absolutt alt. men det er mye mer enn det og jeg kan ikke forklare det for vi har ikke hjernekapasitet til å forstå en slik bevissthet, intelligens, eller vibrasjonene og frekvensene. Så "Gud" er energikilden som skapte alt annet ;) som er full av lys og kjærlighet, og kjærlighet er den mektigste kraften som eksisterer. Enten i universet, her på jorda eller andre planeter, spiller ingen rolle. Kjærlighet er sterkest

Anonym

Hei :)

Så sykt fin hud du har, og jeg lurte på hvilke produkter du bruker i ansiktet? Rens, krem, daglig produkter og så videre? :D

EK

Hvor er ringene dine fra? Så sykt fine!

Du er vakker uten sminke! Som de fleste unge er. Skjønner ikke poenget med å se ut som et maleskrin i ansiktet - det ødelegger det naturlige og fine og alle ser like fake og kunstige ut. Du er helt nydelig uten sminke! Og håper leserne dine også skjønner at man ser bedre ut uten lag på lag med alt mulig rart som bare ser dumt ut. Det naturlige er det beste!

Elin fra Sukhi

Elsker slike blogginnlegg! Og elsker slike tanker. Det er såå spennende. Selv har jeg ei venninne som frykter døden mer enn noe annet, og hun nekter å snakke om slike ting. Mens jeg nesten - på en sær måte - gleder meg, fordi jeg er så spent på hva som er i vente. Om det gir noen som helst mening! haha :-)

Tror du ikke at det ligger noe bak det utrolig finjusterte og nøyaktige universet? Det kan ikke bare ha blitt til av seg selv...

KostholdsBloggeren

Ja, er det tilfeldig at solen er nøyaktig like langt unna månen som den er større enn månen i forhold til jorden? Det er ganske vanvittig. Eller er månen egentlig et romskip som er plassert der av utenomjordiske? :P

Anonym

hva redigerer du bilder med? hvilke filtre bruker du? <333

Anonym

Hvor kjøpe du boka? Digger deg btw❤️

Nå må dere gi dere med de gudegreiene. Naturen har nok skapt seg selv. For hvis et såkalt overhode har bestemt hvordan universet skal være, hvem faen har skapt dette geniet??

Hele denne greia, spesielt oss mennesker, er helt absurd. Skulle egentlig ønske jeg aldri opplevde å komme hit. Så mye styr for ingenting.

Anonym

Hei! Jeg bare lurer da jeg selv har slitt med hudproblemer, og din hud ser så fin ut om det med p.piller har hjulpet og isåfall, hvilket p.pille merke bruker du ? :)

Kristine Ullebø

Anonym: Hei! Jeg går på SKINREPAIR :)

v

Synd det ikke er så "søtt" med hunder som står fastbundet utenfor butikker, caféer etc. det er faktisk forbudt av lov. Flere grunner til det: den kan skade andre og mange er redde for hunder og syns det er ubehagelig, selv om hunden er verdens snilleste. Det kan også skje at andre plager eller skader hunden.

V

Skulle virkelig ønske at du gadd å svare på dette, for det er så viktig! Min far jobber i mattilsynet innen dyrervern og du aner ikke hvor mange saker de får inn om ay hunder har angrepet forbigående eller selv blitt skadd...

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no