hits

hvordan starte uka?

sett på Always On My Mind av Elvis - lag en kopp kaffe - ha mobilen på lydløs (ikke sjekk varslene med en gang du våkner... la mobilen ligge litt) - ta deg tiden til å lage en deilig frokost som gjør deg mett og full av energi i flere timer

Jeg liker å ha morgenen for meg selv. Derfor lar jeg mobilen ligge litt... For som oftest er det ingenting som haster. Right? La morgentimene være dine. Jeg føler i alle fall at jeg får sinnsykt mye igjen for det. Resten av dagen flyter liksom litt mer, når du har fått litt tid for deg selv på starten av dagen.

Jeg elsker de store vinduene på rommet mitt. Kom forresten på at jeg ikke egentlig er ferdig å innrede rommet mitt!! Enn så lenge bruker jeg de store skuffene under sengen min til oppbevaring, men det begynner å bli litt trangt. Og ikke minst upraktisk. Så det store spørsmålet er: orker jeg å dra til IKEA og kjøpe PAX-skap (igjen), og montere det (igjen)? JA. Jeg må bare. Jeg burde benytte meg av den høye takhøyden på rommet mitt. Det kommer til å bli SÅ fint!

Good morning sunny Monday! Jeg våkner som vanlig med et skikkelig positivt sinn mandags morgen... Det har nok mye med å gjøre at jeg liker livet for tiden. Det er mange gleder i hverdagen min. Note to self: nyt det. Nyyyyyt.

I dag har jeg faktisk sminket meg for første gang på sikkert en uke. Det føltes skikkelig annerldes, haha! Baaam, plutselig var jeg veldig glam. Her er den nye genseren min fra Acne, forresten. Suuuperdigg. Jeg bor i den, haha...Nå har jeg kommet meg til Kaffebrenneriet og sitter i solen blant folkemengden med en stor kopp påskekaffe. Jeg elsker å sitte alene blant andre mennesker mens musikken fra øreproppene synger inn i ørene mine og tanken mine flyter uten at jeg trenger å prate med noen. Haha, Gud så glad jeg er i å være alene. Jeg tror nesten det bare blir "verre" med tiden. Jeg VIL så gjerne være den vennen du kan henge med en hel dag, men jeg sliter med å slappe helt av. Jeg sliter skikkelig med det, faktisk. Så dere? Akkurat det er noe jeg har tenkt å jobbe med fremover. Øve meg på selv som person i selskap med andre mennesker.

31 kommentarer

Anonym

Du er kjempepen- men tenkte bare å si at du kanskje har overfylt leppene dine nå? Du hadde sett mye finere ut hvis du ikke hadde blåst ut neseborene på den måten og (sier ikke at du ikke er pen på bildet- for det er du så absolutt- men bare et lite tips ;))

Ha en fin mandag videre <3

Du slikker deg så jævlig mye på leppene på videoblogge, intervjuer etc. Stop it

Kristine Ullebø

Anonym: Fordi jeg er suuuupertør på leppene mine, haha. Blir ikke bedre å slikke så jeg prøver så klart å stoppe :)

Anonym

Fine bilder!

Martine

Åh så fint innlegg. Og WOW jeg må bare kommentere det.. Dat ass?? Hahha føler meg sjukt teit nå men du var virkelig digg på disse bildene.

Kristine Ullebø

Martine: Haha! Thank YOU! Har trent litt squats i det siste :D

Mariell

Veldig rotete innlegg! Men kjempe fin genser :-D

Tuva

Hvor har du kjøpt "The Book of Symbols"? Etter du skrev om den i forrige innlegg fikk jeg kjempelyst til å lese den! :)

Kristine Ullebø

Tuva: Du, det vet jeg faktisk ikke, det er Fabian sin kompis sin :( Søk på nett!

Anonym

Håret ditt ser så sunt og friskt ut nå! Nydelig farge

Anonym

bor du alene?

Kristine Ullebø

Anonym: Nei :) Bor med en jente!

Mille

Må bare si, hands down, norges diggeste rumpe. Fabian er en heldig fyr. Gi lyd når du skifter over til jentelaget <3

Kristine Ullebø

Mille: Haha, skjønn du er Mille!!! Xx

Marte Berge

Har du en favoritt spilleliste som du kan dele? :D

Kristine Ullebø

Marte Berge: Spillelisten min "Thoughtful" er den jeg stort sett hører på <3 <3 https://open.spotify.com/user/krisssy/playlist/6Wk8MCPNSo446qynSgkn63

Silje

Kanskje ikke lurt å kjøpe PAX skap hvis du hadde planer om å kjøpe en ny leilighet på frogner? eller mente du om noen år? haha tenkte siden det tar jo litt tid å sette det opp og er jo ikke bare-bare å montere det ned heller :)

Hvor er undertøyet fra?

Kristine Ullebø

Anonym: Kjøpte underdelen På Lindex :)

Barbora

Really nice earrings and the Acne sweater is super stylish too!

Have a nice week

Anonym

Det er veldig lett å finne ut av hvor du bor (om man er kjent i området) når du legger ut sånne bilder. Bare en tanke.

Eli

Daaaamn gurl!! Video/innlegg med øvelser for bein og rumpe? Pls😍😍

Enig med Eli! Hvordan trener du rumpe??

Vigdis

Hva er en vanlig frokost hos deg? Hva bruker du å spise for en bra start på dagen? :)

Anonym

Hvor er disse øreringene fra?? De er såå fine!

Lucie

Love your sweater a lot, it looks so comfy!!

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Anonym

hvordan trene du rumpe og har du noen bra øvelser som gir resultater? min rumpe er helt falt og ønsker en form og mer "fylde".

Marie

steike kristine, rumpen din er dritnice, jeg er sjalu!!!!

Rebekka

Du ser såå godt ut for tiden, Kristine! Tenker det må være gøy å lese kommentarene over, når du sikkert har fått millioner av kommentarer som sier at "du må legge på deg". Jeg har selv venninner som ikke begynte å få "kvinnelige former" før i 20års alderen, og jeg vet hvor mye de har slitt med det. Digger deg!

Sååå fint at du har lagt på deg litt!!! Merker du forskjell selv?:D du er dødsfin!

Jessica

DAT ASS, Kristine! :O #Misunnelig

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no