hits

bukseløs på legevakten

Jeg regner med at dette ikke kvalifiseres til clickbait når overskriften faktisk er reell...? Haha.

Ja... Her endte jeg i går kveld. Plutselig satt jeg med buksene nede hos legevakten rett før midnatt. Hvis dere følger meg på Snapchat fikk dere kanskje med dere at jeg ble stukket av en HUMLE av alle verdens ting for to dager siden. Det gjorde skikkelig vondt akkurat da, men jeg tenkte ikke noe mer over det. Plutselig begynner jeg å bli rød og hovne opp, men jeg reagerer sterkt på stikk fra insekt generelt (bare sjekk hvordan ét vanlig myggsitkk på meg blir HER), så jeg antok at det ville gå over slik det alltid gjør. Etterhvert begynner det og spre seg og HALVE låret mitt er rødt og hovent. Igjen tenker jeg... Det går nok over. Jeg stikker og løper litt, jeg. Etter å ha sendt bilde til mamma får beskjed jeg om å dra til legevakten i tilfelle det er betent, 

Så der satt jeg, da.

Damn, det er ganske svært område? Jeg fikk ikke frem på bilde hvor hoven og hard huden var.

Heldigvis var det ikke alvorlig, bare en veldig sterk reaksjon. Jeg har fått Eurax og det har allerede blitt bedre! Gleder meg fortsatt til sommer, selv om det betyr mygg og kløe til månen og tilbake. Haha. Jaaaa ja! Kunne vært mye verre :)

21 kommentarer

Sophie

Bra at du dro inn til legevakten! God bedring:-)

Etter hvert

Bella

Oj vilket märke! Hoppas att det blir bättre snart, kram.

Rebecca Engeli

Du blir vel egentlig brent av humle, og ikke stukket... Men ja, det er en bagatell. Haha. Uansett da, det så ikke godt ut! Huff. Men bra det ikke var farlig.

Hei!! Kjapt spm, skulle se bloggerne nå, men det går ikke? Var det siste episode på tors?

mia

skal du operere underbittet ditt? står liksom ikke i stil med selvtillitten?:)

Joda, humlene stikker

Jeg fikk en veldig lignende reaksjon på et vepsestikk. Det som virkelig reddet meg fra kløa var et produkt fra apoteket som heter MYGGA. Det hjalp ikke sånn veldig på langsikt men hjalp helt utrolig der og da. Tenkte jeg bare skulle tipse deg om det :)

Anonym

Mia, du er et rævhål, rett og slett. For en jævlig stygg kommentar å komme med!

ingagilberg.blogg.no

Huff.. Er ikke noe særlig med bitt og stikk.. Har fått store utslett av kleggen jeg.. Håper det går seg til :-)

Marthe

Åh det så IKKE godt ut! Så kjedelig å reagere på stikk og sånn..

Forresten! Vet ikke om det er fordi du egentlig skriver nynorsk (synes jeg å huske?), men i stedet for å skrive ét myggstikk så er det mer korrekt å skrive ett, når det er snakk om tallform. Man skal vel egentlig bruke et kun som artikkel, og ett når det er snakk om noe i tallform (som jeg regner med du mente med at ett/1 myggstikk gjør så stor skade). Tror egentlig ikke ét er et ord?? Huff, jeg føler meg så fæl som gidder å kommentere på sånt, men tenkte kanskje det er fint for deg å få høre når det er sånt småpirk som kan gjøre språket ditt bedre! Er iallefall skrevet i beste mening :)

Håper du har en super kveld!

Bloggerne er slutt, til du som spurte! Starter igjen til høsten da :-)

Anonym

Mia, kan du poste et bilde av deg selv? :)

Hege Kristin

uff :( jeg hater humler!

Hva faen, mia

Eirin

Ett lite tips til deg; på ebay får du kjøpt en krem som heter snail recovery gel, dette er koreansk kosmetikk (noe som er helt trygt, de ligger 10-15 år foran Norge på forskning innenfor disse tingene) den er fantastisk på såre områder som solbrent, stikk eller brannsår. Billig, og er gull å ha i skapet. Den demper så ekstremt fort

Veronica

Rebecca: sjekk faktaene dine før du kommenterer "bagateller" - humlene stikker de også, men det har en brennende følelse.

KostholdsBloggeren

Au. Det så skikkelig ondt ut!

Du legger ut mye rart.

Rebecca Engeli

Veronica: Jeg skrev bare det jeg hadde hørt fra før. Jeg har derimot lest om det nå. Og ja jeg skrev feil :) Beklager. Noen humler har brodd, men ikke alle. Men det er beskrevet som en brennende smerte, og derfor er det ofte omtalt som om at de brenner. Men som du sa, og jeg sa, så var det var en bagatell. Tror Krisssy hever seg over det.

Anonym

Jeg reagerer på samme måte, som deg på bitt/stikk. Hvis jeg tar zyrtec like etter å ha blitt bitt/stukket, så slipper jeg en så stor reaksjon.

Funker sikkert hos deg også. :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no