hits

så enkelt er det å ikke spise kjøtt Ah! I går var det dekket for Pad Thai Tuesday igjen, og det passet virkelig helt perfekt å spasere bort til Rodeløkka for deilig middag og deilig selskap med fine mennesker etter en lang kontor-dag. Når jeg blir voksen og får barn skal jeg sørge for å ha regelmessige sammenkomster jeg også - det er jo så innmari koselig. Familie er gull verdt. Selv har ikke jeg veldig nært forhold til slekten min (utenom kjernefamilien som står meg utrolig nærme, så klart), så jeg håper at det går an å forandre på det i den kommende generasjonen i slekten vår... ♥

Over til maten! Herregud, dette er virkelig et av de største høydepunktene i løpet av uka. Det er egentlig litt kylling-biter i denne retten, men jeg bare sørger for at jeg ikke tar det på fatet mitt - så enkelt er det noen ganger, haha! Pad thai er jo en sinnsykt god vegetar-rett. Helt siden jeg begynte å kutte ned på kjøtt har ikke jeg cravet kjøtt en eneste gang. 

21 kommentarer

Maud

Det så utrolig godt ut! Kan du legge ut oppskriften? <33

Marte

Vel, så enkelt er det nok ikke for de fleste som er vegetarianere. Er klar over at du ikke er det altså, men jeg kunne aldri funnet på å spise noe som inneholder kjøtt. Dette helt uavhengig av om jeg får kjøttbiter på tallerkenen. Mater er jo fortsatt kokt/stekt sammen med kjøttet, og da er det jo kjøttkraft i all maten.

Meeen uansett. Syns det er fint at du har blitt så bevisst på å kutte ned på kjøttet, veldig bra :-) Stå på Kristine, du er råååå!!

Anonym

Kan du ikke si hva du fikk i snitt i vgs? Hvorfor vil du ikke si det?

Henriette Thorkildsen

Både enkelt og suupergodt!

Hege Kristin

det så godt ut :D

Anonym

Jeg er vegetarianer, og kunne ikke brydd meg mindre om det har vært kjøtt i matretten jeg spiser. Mye av poenget med å være vegetarianer er å ikke støtte kjøttbransjen, og det gjør man jo ikke når maten likevel er kjøpt og betalt for, og hadde vært det uavhengig av deg. Skal man heller da bare la være å spise, også la maten som gå i søpla, kun fordi man ikke kan spise mat med bittelitt "kjøttkraft"? Det er bare tullete.

Så lenge man ikke støtter bransjen med sine egne penger, og ikke oppfordrer andre til det har det ingenting å si.

Husk å få i deg B12.

Sophie

Ser sykt godt ut! Kan du dele oppskriften?

Ha en fin kveld!

Kristine Ullebø

Sophie: Det er ikke jeg som har laget maten så har dessverre ikke oppskriften <3 Fin kveld til deg også!

Anonym

Dammit! I wish it was as simple as that!

I am trying the best as I can. I am failing, again and again. Trying to be a vegetarian. But my hunger to meet, always fails after a while. :(

BUT ANYWAY: I am very slim and thin, and that what matters in life. :) You are my Thinspo, Kristine Ullebø. I love you. :)

R

Men du la jo nettop ut av at du spiste en burger med kjøtt i på Snapchat??

Det ser ut som du ikke velger en vegetar alternativ.

Og uansett, det du kunne gjort bedre hvis du ikke vil støtte kjøttindustrien, så kunne du spørt om retten UTEN kjøtt. Da hadde de tatt det til seg og evt begynt med kjøtterstatninger!

Kristine Ullebø

R: Det var ikke min mat:)

Anonym

Å nei. Hvem sin mat var det da?

Kristine Ullebø

Anonym: Sofie Kvelland :)

Kine

Blir det vanskelig å få tak i oppskriften?

Maria

Kan du spørre om oppskrift?:)

Anonym

Du la jo også ut retter fra Adams matkasse som inneholder kjøtt? :)

Lise

Hei! Jeg vil bare anbefale deg å se brennpunktdokumentaren "den siste reisen" på nrk nett-tv!! Tror du kommer til å like den. Utroøig rørende, interessant og engasjerende om liv, sykdom og død! :)

Ida

Vil bare si at jeg liker veldig godt mentaliteten din når det kommer til det å spise mindre kjøtt! Har aldri tenkt på det slik du gjør før, at poenget ikke er å kunne kalle seg 100% vegetarianer, men at det å så og si kutte ut alt kjøtt (bortsett fra noen få ganger innimellom) gjør en stor forskjell det også.

Selv er jeg verken vegetarianer eller tenker spesielt over kjøttinntaket mitt, men denne mentaliteten du har, har jeg overført til andre deler av livet mitt. For eksempel:

- bedre å tenke positivt og lære meg halve pensum i et fag før tentamen enn å gi opp fordi jeg ikke har tid til å lære alt.

- om man ikke klarer å trene 4 ganger i uka, er det godt nok å trene 1. Ingen vits i å føle seg mislykket, men heller feire og være stolt av den ene treningsøkten.

Er så mange som har mentaliteten "alt eller ingenting!", og jeg var en av disse tidligere, før du inspirerte meg til å innse at dette absolutt ikke gir mening!

Sara

Lite tips: kjøp soya-kjøttdeig fra rema/meny og lag deg taco eller pizza med det - super digg! Familien min merket ikke at det ikke var ekte kjøttdeig engang.

Anonym

Pad Thai inneholder fiskesaus, så det kan i grunn ikke kalles en vegetar-rett, kylling eller ei. Dessverre, for det er sinnsykt godt ja!XD

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no