hits

i dag har vi tryllet!

Jeg elsker å gjøre nye ting. I dag var jeg i studio i Nydalen med Christian fra Norske Talenter som viste meg og Morgan Sulele litt trylling som oppvarming før morgendagens semifinale. Trylling er SÅ fascinerende! Jeg er en fasit-person, jeg trenger konkret svar på ALT. Det kom til et punkt der jeg måtte spørre han: "Er dette magi?", for jeg skjønte ikke hvordan det kunne være et logisk svar på det. Plutselig hadde jeg en rød liten ball i venstre hånden min. Det GIR ikke mening, og jeg kommer ikke til å få sove i natt på grunn av det kjenner jeg. Han viste oss også en del illusjoner som riktig nok var et veldig enkelt svar på, man må bare være veldig bevisst og ha øynene på riktig sted til riktig tid for å få hemmeligheten med seg. Jeg tror det kommer live i morgen - kommer til å dele klippet her med dere :)

Nå fikk jeg lyst til å sette på "Tryllekunstnerens hemmelighet" som jeg hele tiden så på da jeg var yngre. Det var sååå gøy! Haha. Flere som så på det?

4 kommentarer

Signe Jørgensen

Hvis du liker tryllekunst, eller hvis du vil ha en ny film å se på, så anbefaler jeg "Now you see me". Den er sykt bra!! :-))

Thea

Hvor er skinnjakken fra? :)

Kristine Ullebø

Thea: chiquelle.se <3

Caroline

Den svarte jakken du har på når du flytter siste gang i oslo, hvor er den fra?:) super fin<3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no