hits
12 kommentarer

Siri

Hei fining!

Du stråler så inderlig om dagen! Skulle ønske du kunne se deg selv fra andres øyne.

Jeg så Fabian på bussen i dag, og alt jeg har hørt om han (via kommentarfeltet ditt på bloggen) ble bare dårlige/tomme ord. Makan til flott, kul, etchy, strålende og varm person skal man lete lenge etter!!!! Heier på dere to, kjærligheten og alt annet som er i fremtiden for deg.

Klem

Hege Kristin

fint bilde <3

Hei, jeg går på isotretion tablettene. Jeg lurer på hvor mange måneder du gikk på dem, og hvor mange tabletter du tok totalt? Har tatt 300 tabletter nå å har masse arr enda. Håper på svar, trenger en liten oppmuntring nå!

Maren

Men hvorfor legge ut bilder av deg i undertøy? Flott du er fornøyd med kroppen din, men hvorfor i alle dager ? Jeg er utrolig fornøyd med min kropp, men har ikke behov å legge ut bilder av meg selv i undertøy.

Cel

Hei søte!

Hvor er den kule skjorten din fra?:-)

ingrid

kan du plis fikse slik at man bla helt ned i arkivet ditt? får ikke opp alle gamle innlegg når jeg kikker i arkivet, og det er litt irritrende.....

Celine

ÅÅÅhh gud, kjæresten din ser jo bare så HARRY ut. Og jeg må være ærlig med deg: snapchat videoene hans er enkelt og greit mobbing og viser en utrolig dårlig side av han. Blir litt flau... hvordan kan du leve sammen med det ekle mennesket der? Et av verdens mange ubesvarte spørsmål, si!

Such a shame.

Synes du og Fabian kler hverandre veldig godt, og du er så fin med den makeup looken der!

comment-116498109

Maren: fordi hun liker det og ikke du vel!? Dette spørsmålet er søren meg så ekstremt lite gjennomtenkt. Noen liker fisk, andre ikke? Noen spiser kjøtt, andre ikke? Hvorfor det?? Vet ikke jeg, kanskje fordi alle er forskjellige

comment-116498191

Celine: du er MYE eklere enn Fabian. Makan til mangel på folkeskikk og selvinnsikt.

Celine

Hvilken stil kjører du nå? Vet at i Førda så var det veldig jentete og rosablogger. Nå ser det ut som du går i like fotspor som anniken? Litt sånn grunge/tomboy? Kunne du ha skrevet om det?

https://www.youtube.com/watch?v=rIE6SxH-JuM

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no