hits

trondheim!

A perfect song for a calm morning: Never on the Day You Leave

Brekkie! Favoritt-måltidet mitt uten noe som helst tvil. Jeg stod opp grytidlig i dag for å rekke morgenflyet mitt til Trondheim, men det stopper ikke meg i å lage ordentlig frokost så klart. Samme om jeg står opp midt på natten eller sent, frokost MÅ jeg ha. Og jeg er så glad for at jeg har den vanen! Det er superbra for kropp og helse. Om du leser dette og er en av dem som kommer på skolen på tom mage; prøv å endre på det. Jeg vet at enkelte blir kvalm av tanken på mat tidlig på morgenen, men det er bare tilvenning som skal til som oftest :) Jeg lover deg at kroppen din kommer til å rooooope av glede! Før spiste jeg ofte søt frokost, som yoghurt med honning/syltetøy/sukker osv, men nå har jeg gått over til salt frokost. En sikker vinner er knekkebrød med speilegg, det er så og si det eneste det har gått i den siste tiden. Mm!

Processed with VSCO with b1 preset

THINKING ABOUT YOU.. OF COURSE

Om noen vet hvor jeg kan få tak i bukse i lakk, slik som dette skjørtet, please let me know. Ser for meg det, kombinert med en lang kåpe og noen elegante hæler. Aahhhh!

Og så har jeg endelig lært meg å trakte kaffe! Jeg er flink på kjøkkenet, men kaffe har aldri vært min spesialitet, haha. (Refererer til i høst da jeg blandet kokt vann med HELE kaffebønner og trodde det på et mirakuløst vis skulle bli til kaffe. Jeg er fortsatt flau)

Hvor nostalgisk er vel ikke disse kjeksene? Jeg fikk dem alltid da jeg var syk som liten, så jeg kjøpte de til Fæbz da han var syk i helgen. Forresten, HVORFOR har de sluttet med den gøyale leken i pakningen? Det var jo halve moroa...

Disse knekkebrødene er sååå gode! Både de med Chia og de som er laget av surdeig, sistenevnte er kanskje aller best. Hamstret med meg da vi var i Sverige for en stund tilbake siden :)

Nå sitter jeg på Starbucks på Gardermoen og drikker kaffe. Flyet mitt til Trondheim er forsinket, men for første gang synes jeg det er deilig. Jeg er glad i rolige morninger, så det gjør meg ingenting å sitte her en times tid til. Jeg har forresten ikke vært i Trondheim siden jeg var liten jente, så det blir moro. Gleder meg til å jobbe, være kreativ og ikke minst møte Erica and my ladies igjen! Kameraet er med xx

18 kommentarer

Mike

http://www.slinkystylez.com

Kjøpte min lakkbukse fra missguded for ca 20£!

Karine

De har en del kule alternativer på nakd!

Mike

https://weightless.no/klaer/wr-upr-shaping-pants-skinny-mid-vegan-leather-black

Sofie

Sjekk ut Mango og Zara, de har mange kule varianter!:) Hvis ikke kom jeg over denne på eBay: https://www.ebay.co.uk/p/?iid=361593153475&&%26var%3D630959510196&adgroupid=44594567914&rlsatarget=pla-364032871117&abcId=1088856&adtype=pla&merchantid=9593354&poi=&googleloc=9044965&device=c&campaignid=805978797&crdt=0&chn=ps

Stine

http://m.hm.com/no/product/64662?article=64662-A

Nå kjenner jo ikke jeg deg, men du virker ganske nedlatende mot andre, spesielt om de har et annet synspunkt enn deg. I tillegg virker det som om du ikke tåler konstruktiv kritikk, er det sånn eller bare at ting du sier kanskje kommer ut på en litt feil måte?

Jeg liker bloggen din utrolig godt, og enda mer nå enn jeg gjorde før! Men en ting jeg ser mye av er unødvendige nedlatende kommentarer som du og kjæresten din virkelig ikke fortjener.. Kanskje det kunne vært en idé å stenge kommentarfeltet, eller ha en person som kan se gjennom hvilke kommentarer som blir publisert? Synes det er trist med så mye unødvendig negativitet som ikke på noen måte er konstruktiv kritikk.

Ida

Er det ostebiter på egget? Lurte veldig på det når jeg så bildet på Snapchat :)

Isåfall en veldig god idé. Nam.

Kristine Ullebø

Ida: Jaaa, er supergodt med ost på :D

Anonym

What, hvorfor kjøper du glutenfri knekkebrød når du spiser vanlige kjeks? Har du glutenallergi?

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg spiste ikke kjeksene, de var Fabian sine :) Jeg spiser ikke gluten, er til utredning for irritabel tarmsyndrom.

S

Baker Hansen har noen supergode salte glutenfrie knekkebrød! Spiser de selvom jeg ikke er allergisk, for de er så gode!

Nina

Hei!

Hvor har du kjøpt glasset du har kaffe i?

Veldig fint :-)

Anne ,comment-116499837

Kristine Ullebø: Hei Kristine! Husker deg kjempegodt fra da jeg bodde i lille Førde hehe , husker da jeg pleide å møte på deg på Halbrend! Husker godt da jeg pleide og møte på deg og venninnene dine på kjøpesenteret når dere tok bilder og hadde det gøy!! Husker da jeg og mine venninner tok bilde med deg på Handelshuset, finner dessverre ikke igjen bildet.. Må si du er en inspirerende blogger og person!!! All ros til deg , flyttet fra Førde og til Oslo, ser du trives der! Så glaad for det! Du og Fabian er kjempefine sammen og dere ser begge lykkelig ut!

Jeg har prøvd så mye for magen, jeg skal ha en tverrfaglig undersøkelse og er også til utredning for akkurat det samme !! Jeg greier nesten ikke skolen fordi det er så irriterende og kjempe vondt! Forstår hvordan du har det. Jeg flyttet til Ålesund fra Førde for noen år siden og vet hvordan det er å bo i en helt ny by! Oslo kler deg! Og det at du er deg selv er fantastisk!! Du stråler av sol og glede Kristine! Keep it up girl!

Be yourself sunshine!! :)

Klem fra Ålesund PS: Kos deg i Trondheim`kjempeflott by og kjempeflotte mennesker. Jeg har begynt å reise mer fordi det er det som gjør livet mitt komplett og reise og oppleve!! Jeg skal med EF til Los Angeles i Juni! Hadde vært supert kult å møte deg igjen!

Anonym

Haha, morsomt det med kaffebønnene! Elsker bloggere som kan le litt av seg selv! Ha en flott dag!

De knekkebrødene selges på kiwi :)

Nina

Hei!

Hvor har du kjøpt glasset du har kaffe i?

Veldig fint :-)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no