hits

video: uken som gikk

FOR BEST KVALITET: trykk på tannhjulet -> velg 1080p

Denne videoen var gøy å lage! Vil dere at jeg fortsetter med det? Kanskje litt lenger, elleeeer? Let me know! :)

39 kommentarer

Du må lære deg å ikke bruke ordene "Eeeeeehm" og "Lizzm" hele tiden :-P

Cecilie

Likte videoen veldig godt! Gjerne også lenger :D En ting jeg har lurt på er om du har kontakt med besteforeldrene dine eller om de fremdeles lever? Hører ikke så mye om familien din utover "kjernefamilien", hilsen en nysgjerrig bloggleser :P

I sengen, med bh og buksa åpen. Jeg klarer bare ikke å ta deg seriøst...

Silje

Må bare si deg at du har jo blitt så pen og flott!! Husker jeg synes du var så pen før (og det var du, absolutt), men nå er du så smashing!! Liker også bloggen din veldig godt nå:) Kjempe interessant å lese hva du tenker om og hvordan du opplever ulike ting her i verden! Klem

Line

du må oppdatere oss om du finner ut av mageproblemene dine Kristine! er oppblåst hele tiden sjæl ass

S

Men her ser man jo godt at du ikke har sånne utstående ribbein som du har når du trekker inn magen på bilder hvor du poserer? Du har jo helt sinnsykt vakker kropp uansett. Skjønner ikke hvorfor du må trekke inn for å vise ribbein som ikke er der naturlig. Ser bare ut som du er enda tynnere enn det du er. Jeg tror ikke det er det du vil? Eller er det?

Camilla R.

Deilig å se at du også har valker! You go, girl:)

hilde

vil gjerne høyre ei oppdatering angåande dette med mageplagene dine. Kjenner meg så godt igjen i dette med mageplager. Slit med det same sjølv. Bra du får en skikkelig utredning, det har eg aldri fått sjølv om eg har mast og mast på min lege i fleire år.

Julie

Vil gjerne anbefale deg en forfatter, og alle hans unike bøker;

Paulo Coelho, en helt fantastisk forfatter. En av tidenes største intellekt, spør du meg (og veldig mange andre mennesker). Gjør litt research om han på nett for å få en dypere forståelse av hvem denne forfatteren er, da dette jo er vitalt for å forstå hvor bøkene hans "kommer fra" mener jeg.

Men den boken jeg vil på det aller, aller sterkeste anbefale deg å starte med, er Alkymisten. Meget mulig du allerede har hørt om den før, da ekstremt mange mennesker (og spesielt mange kjendiser) har lest denne boken. Men anbefaler deg å lese minst mulig om den i forkant, og la deg bare oppleve den helt organisk. Makalaust. :)

Deretter kan du jo bare peile veien din videre gjennom hans mange verk, og kanskje har du lest alt av han allerede. :)

Anbefaler deg disse fordi det virker, utifra bøker du tidligere har skrevet om, som at dette er bøker som kommer til å virkelig gi deg noe.

Mvh Julie. :)

Hilde

Magen din er jo helt normal jo, når du ikke trekker den inn så ribbeina stikker ut. Mye finere sånn :)

comment-116516101

Anonym: Det er ikke en bh, men en helt vanlig topp som kan brukes til skjørt, shorts og bukser. Og når man sitter sånn som henne kan det fort bli vondt og ha smekken igjen:)))

Flere videoer som denne! Du er flott <3

TJ

Liker videoblogger hvor du bare prater : ) og er det bare meg som synes jeg hører litt mer innslag av oslodialekt eller noe når du prater nå?

Og antrekk on fleek btw.

Thea

Hadde vært sykt gøy om du lagde en video der du snakket østlandsk/bokmål (vet at bokmål er et skriftspråk, men du skjønner hva jeg mener)!

Hen

Hei Kristine.

Har fulgt bloggen din i en liten periode nå, og er min første kommentar. Jeg tenkte bare på dine helseproblemer og ville komme med ett lite tips! Hvis legen din ikke har sjekket ditt stoffskifte ville jeg ha gjort dette. Dårlig energi, vanskeligheter med magen og andre plager kan være tegn på høyt stoffskifte. (Mange leger vet ikke at høyt stoffskifte gir lignende symptomer som lavt, og at det kan ofte være varierende symptomer). :)

A

Hvilken str har du i buksen og hvor kjøpte du den? Kjempefin!<3

Hei! Hvor kjøpte du buksen? Og vet du hvor den evt. kan kjøpes på nett? Hvilken str. har du? Har såå lyst på den selv :D

Astri Elise,comment-116516221

S: Preach! Ble så lykkelig av å se armene til Kristine i denne videoen, vektøkningen hennes gjør at hun serr så utrolig mye sunnere ut! Du slipper kommentarer om at du må legge på deg om du viser hvordan kroppen din egentlig er, Kristine. Og du slipper det styret du snakket om forrige uke; om at du ikke kunne legge ut undertøysbilder men det kan større jenter; problemet er at hvordan kroppen din var før; (uansett hvor nydelig du er naturlig) er for den store majoriteten ikke et sunt kroppsmål fordi vi ikke kommer oss dit på en sunn måte. Vis hvordan kroppen din _egentlig_ er på undertøysbilder av deg selv, og la oss alle kjenne på det friske pustet av det. Så kan både du, og alle oss leserne puste lettet ut.

lovise

Enig med flere over her. Ribbeina dine stikker IKKE ut naturlig. Kan du nå svare leserne dine på hvorfor du velger å gjøre deg tynnere enn du er? Og igjen, kle deg! Vi er lei av å se deg i undertøyet!

Liz,comment-116517251

lovise: Og jeg er lei av folk som ikke skjønner at hvis de ikke liker innholdet i en blogg er det enkelt nok bare å la være å klikke seg inn... Jeg synes hvertfall det er ganske enkelt, og jeg har bare en bachelor ;) Men denne bloggen liker jeg!

Lovise,comment-116517251#1

Liz: Og jeg har en master!

Denne buksa hadde du aldri kjøpt om det ikke var fordi den minte deg om Fabian ;-) samme stil, men du kler det!

Men ikke vær så try hard i videoene, det er slitsomt å se på ...

Jeg bruker å blande spirulina med eplejuice isteden for vann. Mye bedre :)

Sara

Du er så skjønn!

Hold oss gjerne oppdatert med magen, ja, visstnok sliter rundt 30% av nordmenn med irritabel tarm! Så tuuusen takk :-)

Btw har jeg også prøvd minifom kapsler for oppblåst mage, og det var som en annen veeerden! Har tatt det sammen med melkesyretsbletter, hør med legen din! Anbefaler!

Ooog en siste ting, da magen min var på det verste og jeg spiste gluten og mye jeg nå holder meg unna (fodmap) utviklet jeg angst, hadde mange dager jeg var nede, og var veldig forvirra. Fikk høre senere at dette har sammenheng! Og merker selv stoor forskjell med perioder jeg er streng på hva jeg spiser og ikke, ift generell sinnsstemning. Er blitt forsket mye på det og, "magen&hjernen" look it up!

Amalie

Eg hadde akuratt samme problem med magen som deg og fant det ut etter ca 3 år ka det var. Eg var på utredning, gastroskopi og coloskopi(!!) men legane fant ingenting. Derfor oppsøkte eg ein alternativ lege sjølv og han fant ut at det var candidasopp i magen. Det einaste eg trengte å gjere va å gå på "floracin" som dreper denne soppen og skiller den ut av kroppen. Også melkesyrebakteriar som du går på no for å bygge opp igjen ein bra flora. Alt dette er helsekost uten bivirkninga, så eg ville prøvd det før du evt skal ta skulemedisin som har langt meir bivirkningar osv. Du skal også kutte ut blant anna gjær, frukt, alt av søtningsmiddel osv. Eg følte meg AMAZING etter berre 2 veke og har aldri følt meg så flat i magen, haha! Eller, at magen har vert så flat heiter det vel;) Give it a try vertfall, google det :)

klem amalie

Du burde prøve å kutte ut kaffe en periode, det er ikke bra for oss med irritabel tarm :)

Hanne

Spirulina er et overpriset trendprodukt på lik linje med annen "supermat". Effekten man får av spirulina o.l kommer enten av placebo, eller at man rett og slett ikke får tilstrekkelig av disse vitaminene gjennom kostholdet. Spirulina vil selvsagt da være en lettvin måte å få i seg noe av dette på, men det er jo helt sykt å betale så mye for noe man kan få gjennom helt vanlig hverdagsmat! Mitt tips er å utnytte smoothien til å lure inn det man sliter med å spise til vanlig. Her går alt fra grønnkål (kutter opp og fryser ned), linfrø, gresskarkjerner og brokkolistilker i smoothien. Her er f.eks. en sammenligning av spirulina og kål, som koster 1-2 kr på butikken... :-)

Vær kritisk!

https://www.nrk.no/viten/lurte-bloggere-med-kal-1.11888506

Hanne

Forresten, sykt gøy å høre at du har fått skikkelig tydelige østlandske innslag i dialekten. Synes det er så fascinerende hvordan man blir påvirket når man flytter til et nytt sted! Det samme skjedde med meg.

Kristine Ullebø

Hanne: Hææ? Det føler jeg ikke selv, men kanskje lettere for andre å høre :)

Videoblogg i bare bh? klarte ikke se på😂

Du snakker så evig fort til tider, og da er det ikke lett å få med det hva du sier

Anonyme blogglesere

Yo! Nyx sin bryngele kan være et alternativ til YLS, jeg syns den er knall!

Ettersom du er sugen på å lære ting, så tror jeg serien Folkeopplysningen på NRK er noe du vil synes er kult! Spesielt med tanke på Spirulina. https://tv.nrk.no/serie/folkeopplysningen/KMTE50007112/sesong-2/episode-1

rag

jeg skriver aldri i kommentarfeltet

jeg føler det er tungvint

men nå følte jeg at jeg måtte

svaret er: JA du må fortsette med videoer!!!!

og tipsene dine til bøker og andre nødvendigheter: ELSKER DET

jeg elsker videobloggene dine og jeg skulle ønske du lagde videoer flere ganger i uken

synes du er veldig flink foran kamera og liker at du ikke har de standardvideoene som "chubby bunny"-challenge o.l.

veldig kjekt å følge med deg

ha en fin lørdag

klem rag

henri

Hva heter "merket" på melkesyrebakteriene du tar? :)

Har problem med opplåst mage etter hvert eneste måltid selv. Værste er sommeren og bikinisesong + mat. Spiser så og si ikke mat før jeg skal på stranden/er i syden. Fantastisk om melkesyretabelletter fungerer for meg og.

Så kleint herregud, du må ta å finne deg selv snart

Line

https://www.nrk.no/viten/lurte-bloggere-med-kal-1.11888506

Ja

Kål er billigere og mer effektivt enn spirulina :) supermat-produsentene tjener rått på vår uvitenhet

Marie

Shiiiit dialekten din!!! Okei dette gjør at jeg MÅ spørre: kan du plis lage en video på bokmål? Hører du allerede har "mistet" litt av dialekten, eller at den iaf er påvirket. Vet ikke du synes det er dumt å høre, men det er veldig fascinerende! Kan du lage en bokmålsvideo? Hadde vært kult!

Martine

Hva er greien med at du bruker push up HELE TIDEN? Du sier kropp er kropp, gå som du er, du er bare deg selv.

Skjønner ikke helt hvorfor du da skal bruke push up i en helt annen level og presse ribbbeina ut!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no