hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

ukens spørsmål #93

Hvorfor skal du gå til psykolog når du har et så "lite" problem?
Alle har rett til å gå til psykolog, samme hvor stort eller lite problemet er. Hadde det vært for meg skulle jeg gjerne hatt terapi ukentlig, det tror jeg egentlig alle mennesker hadde hatt godt av. Den ene grunnen til at jeg går til psykolog er privat, og den andre grunnen er at jeg merker psyken min, spesielt når det gjelder sinnet mitt, begynner å gå utover hverdagen min. Det gikk ikke opp for meg før noen måneder siden at jeg faktisk er SINNsykt aggressiv av meg. Man kan le og feie det bort, og det har jeg stort sett gjort hele livet, men jeg vil bli en bedre utgave av meg selv, og da er det hjelp utenfra som skal til. Det er ingen skam å gå til psykolog. Altså, det vitner jo bare til at man har lyst å gjøre en forbedring med seg selv, easy as that :)

Hva synes du om at Anniken kalte typen din "spesiell"?
Plutselig haglet det inn kommentarer om dette for en stund siden, haha. Det er FORTSATT folk som spør, så jeg må bare svare her, jeg. Vel, Fabian er jo spesiell. Jeg har aldri møtt noen som han, aldri. Det er nok derfor forelsket meg... Om hun mener det positivt eller negativt vet ikke jeg, men spesiell er han. Hihi ♥ Jeg tror de fleste som møter han, enten personlig, på fest eller bare i køen på matvarebutikken husker han... veldig godt. Det er noe ved han.Bor du fortsatt med roomaten din Julie?
Ja :-) Hun har bodd her siden jeg selv flyttet inn i november, og flytter ut i slutten av mai.

Har Fabian flyttet inn hos deg?
Nei, hehe! Mange som spør om det ser jeg. Han har bare bodd her en liten periode.

Har du vurdert å stenge kommentarfeltet ditt nå som du er lenger oppe på topplisten og får flere kommentarer, spesielt negative?
Jeg har tenkt tanken, men så får jeg så sinnsykt fine kommentarer oppi det hele også, og de gir meg enormt mye pågangsmot. Enn så lenge kommer jeg til å holde det åpent ja, men om jeg merker at det begynner å gå utover privatlivet mitt så kommer jeg til å stenge det av. Det er så hyggelig å lese de motiverende ordene dere kommer med, 13 år gamle Kristine hadde ALDRI trodd hun skulle bli så heldig ♥ ♥

Hva skal du i sommer?
Jeg har faktisk bare planlagt en ting så langt, og det er en 2-dagers fjelltur i juni. I Ørsta Volda! Jeg vil prøve å gå mye på fjellet i sommer, for det gjør meg seriøst til en bedre, lykkeligere og mer lettbent person - uten å overdrive. Denne gangen skal vi faktisk sove i en dome, det blir første gang for meg. Blir sinnsykt kult, ææ! Ellers må jeg så klart komme meg utenlands og til varme strøk også, det er ikke til å komme utenom :-) Jeg har lyst å reise en del i sommer, kjenner jeg!

Ferietur med mamma i august. Åh, denne ferien var virkelig p.e.r.f.e.k.t

Hvorfor drar du aldri hjem til Førde?
Jeg skulle egentlig hjem i påska, men noen viktige møter dukket opp og så skjedde det i grunn veldig mye her i Oslo, så det fristet mer å bli her. Jeg savner bestevennene mine, familien min og naturen INNMARI mye kjenner jeg, alle de 3 tingene som har formet meg til den jeg er, men ellers kjenner jeg meg litt distansert fra den byen. Sorry at jeg sier det, men det er bare ærlig snakka. Jeg følte meg aldri velkommen der. Og ja, sinna blogglesere kan komme og fortelle meg at jeg aldri kommer til å passe inn her i Oslo heller, welllll, I think I do. Selv om jeg ikke er i noen gjeng så har jeg bygget et enormt stor nettverk på disse 9 månedene jeg har bodd her. Det er SYKT deilig!

Hva synes du om at bestevennene dine henger med eks-bestevenninna di?
Jeg liker at eks-bestevenninne faktisk er et ord folk bruker, haha. Serious business. For to år siden ville jeg brydd meg, men slike ting opptar ikke tankene eller energien min lenger. Det bryr meg oppriktig ikke, folk må få være med hvem de vil :) Så lenge jeg får være med mennesker jeg liker har jeg det helt fint.

Bruker du selvbruning?
Nei, jeg er bare heldig med lyset av og til. Og så soler jeg meg når solen titter frem her i Oslo. Jeg er fortsatt gaaaanske så bleik, altså. Haha, ikke la dere lure av bildene! Men HELLER bleik enn brun og skjoldete. Den heftige selvbrunings-perioden min er nok over... Er dere ikke enige med meg? Uff, jeg så jo ikke ut enkelte ganger. Husker da jeg kom på shoot i Dubai med gammel selvbruning over hele kroppen :-) Glamorøst :-)Hvorfor trenger du å dele med hele verden om vond lukt nedentil? Du tåler jo tydeligvis ikke tilbakemeldinger på det?
Hvorfor skal jeg ikke? Så og si alle jenter opplever det en eller annen gang, det er HELT normalt med ubalanse i bakeriefloraen. Og nei, jeg hadde ikke sopp. Det var ikke infeksjon. Vond lukt nedentil som forsvinner etter 3 stikkpiller. Men om det hadde vært det, so what? Vi er mennesker og vi går alle gjennom mye av det samme. Grunnen til at jeg skriver det er fordi jeg vil at det skal være mindre tabu, slik at vi slipper å føle oss så innmari alene om alt dette. La oss snakke om ting. Være åpne. Hjelpe hverandre. Verden blir IKKE et bedre sted av å shame hverandre. Spesielt ikke jenter... Seriøst, vi må begynne å backe hverandre opp nå.

Har du lyst å klippe deg kortere?
JA!! Jaaaa!! Jeg synes det er rart å se tilbake på meg med langt hår nå, haha. Nå synes jeg nesten håret mitt er blitt for langt igjen, så jeg mååå komme meg til frisøren og få tatt litt av lengden. Føler jeg ser mye, mye mer voksen ut nå enn da. Om du har langt hår og vurderer å klippe deg; go for it. Du kommer IKKE til å angre!

Spiller dere fortsatt inn Bloggerne?
Yes, det gjør vi. Nå nærmer vi oss slutten av sesongen snart, tror jeg. Det første dere får se i den kommende sesongen til høsten er 20-årsdagen min, weeee.

Hvor finner du bukser som lange nok og sitter fint?
Vet du, jeg har ikke et ordentlig svar her.. Jeg finner det bare litt her og der. Bukse-shopping er et herk uten like, men det skjer sånn ca. 1-2 ganger i løpet av året at jeg finner en bukse helt tilfeldig som passer. Jeg tror vi er flere om denne utfordringen, ass!Har dere spørsmål til neste runde? Om dere legger spørsmålene igjen i dette innlegget er det mye lettere for meg å få oversikt 😃

66 kommentarer

09.05.2017 KL. 15:53

du nevnte at du skulle være i "det nye" - når får vi se bildene? og hvilken måneds utgave av det nye er det snakk om?

Anonym

09.05.2017 KL. 15:57

Ahh, er fra Ørsta selv, og vil bare si at det er heelt nydelig her om sommeren😻 Du må bare glede deg!

Hege Kristin

09.05.2017 KL. 16:03

så fine svar <3

09.05.2017 KL. 16:11

men fabian sin forferdelige oppførsel over sosiale medier tør du aldri å svare på. feigheten din provoserer meg. du har virkelig mistet det, og det er synd.

09.05.2017 KL. 16:13

Hvem er eksveninnen din??

comment-116549607

09.05.2017 KL. 16:13

Anonym: Enig, skulle ønske du kunne sagt noe om dette.. Selv om det er noe som han som individ gjør har det innvirkning på folks syn på deg da du er sammen med han og ser ut til å akseptere det.

09.05.2017 KL. 16:14

Hvorfor tror du at noen synes det er greit å legge igjen en ekkel kommentar anonymt på en blogg?

Og hvis du fikk bestemme/endre på 3 ting i verden, hva hadde du valgt?

Heier på deg ❤

L

09.05.2017 KL. 16:19

Den ene grunnen til at du går til psykolog er privat? Spiseforstyrrelser eller?

Anonym

09.05.2017 KL. 16:19

Kunne du tenkt deg å få deg et kjeledyr?<3

09.05.2017 KL. 16:30

Whaaat?! Hvilke fjell skal du gå på i Ørsta og hvem skal du dit sammen med? Hilsen ørsting😍

Ulrikke

09.05.2017 KL. 16:33

Et som om hvordan du føler med at Fabian liker og følger masse porno og nakenmodeller? Som jente hadde jeg kanskje ville reagert men kanskje ikke haha .. hva er dine tips om det? Føler ikke du deg sjalu?

comment-116549607

09.05.2017 KL. 16:33

Anonym: Word

Angående bukser

09.05.2017 KL. 16:38

Er selv 183 cm høy, og buksene fra Carlings har vert min faste følegsvenn fra første kjøp. Now & Then buksene har fantastisk lengde, og de er tettsittende. Holder seg bedre i strikken enn Dr. Denim :-) Anbefales!

Stine

09.05.2017 KL. 16:41

Kan du lage et innlegg hvor du annbefaler forskjellige bøker? har akkurat lånt "Sapiens" på bibilioteket! :-)

anonym

09.05.2017 KL. 16:42

Hvor er den svarte jakka di fra? Den med litt pels/er litt fluffy. Har spurt tidligere men fikk ikke svar:/

09.05.2017 KL. 16:49

Ørsta OG Volda,da det er 2 ulike plasser..

Annie,comment-116549607

09.05.2017 KL. 17:08

Anonym: Dette er jo bloggen til Kristine ikke Fabian. Hvorfor skal hun bruke den til å forsvare han? Kristine kan jo ikke akkurat "kontrollere" hans handlinger (da er det dårlig forhold så fall). Hvis det irriterer dere så innmari mye er det jo bare å ikke følge han. Enkelt og greit. Hvis han ønsker å være barnslig og middelmådig på sosiale medier, la nå det være og ikke bruk all deres energi på det! Hjelpe meg.

09.05.2017 KL. 17:24

Hvorfor vil du ikke si hva du fikk i snitt? Jeg skjønner at du fikk bra på ungdomsskolen men det er jo bare helt naturlig å falle ned i snitt i vgs! Dessuten så tror jeg ikke at du akkurat kommer til å få kritikk om snittet ditt ble dårligere enn du hadde sett for deg ;)

Dessuten så bra at du får hjelp med det private, husker du en eller annen gang skrev sånt innlegg der hvor du skrev at en gang så var psykolog faktisk et valg for deg. Hvis det var spiseforstyrrelser, så ser man i hvertfall nå at du har lagt på deg, slik at du nå ser mye mer sunnere ut ;)

Helene

09.05.2017 KL. 17:25

Et spørsmål! Lurte på om du kunne skrive litt om hva du synes er fordelene og ulempene ved å så og si ha hele ungdomstiden lagret på nett? Tenker det må være gøy å se tilbake til, samtidig litt tøft å vokse opp med andres synspunkter på deg og livet ditt?:))

09.05.2017 KL. 17:28

Hvor høy er du?

Marie

09.05.2017 KL. 17:39

Har du hatt hull i tennene før på grunn av Pepsi Max? Eventuelt hvordan unngår du det mest mulig?

Digger deg, stå på :)

Karoline

09.05.2017 KL. 17:53

Hei Kristine, ville bare si at humøret og sinne "problemene" dine kan ha en sammenheng med p-pillene du går på! Jeg gikk på akkurat de samme, og jeg merket så enorm forskjell i temperamentet mitt og humøret generelt.. ville bare si fra, vet hvor irriterende det er

Litt heavy greier

09.05.2017 KL. 18:03

Hva tenker du om lykke? Kommer det innenfra, er det oppnåelig, hva er det?

Tror du på åndelighet i noen form?

Hva tror du skjer etter døden og er du redd for å dø?

Marie

09.05.2017 KL. 18:05

Okei, jeg ELSKER at du er åpen om problemer nedentil, og er veldig nysgjerrig på hva slags stikkpiller du tok??

H

09.05.2017 KL. 18:24

Digger deg virkelig Kristine! Kjenner jeg ler over de negative kommentarene du får, altså, hvilke mennesker gidder å bruke av tiden sin på å sitte å skrive dritt, virkelig. Heier masse på deg! Elsker at du er så åpen med leserne dine, det viser modenhet og selvsikkerhet! Mye mer interessant å lese en blogg som ikke er så overflatisk, elsker bloggingen din om dagen! Stå på masse videre!<3 ønsker deg en fin dag og uke! Stor klem

09.05.2017 KL. 18:34

Du ser SÅ mye bedre ut nå! Ansiktet ditt var perfekt i den videoen sånn som det også er nå, men kroppen din så veldig stiv ut. Du er vakker. :) Jeg gruer meg til det blir varmere, hater å gå i sommerklær. Jeg er like høy som deg men veier 74 kg.

Marie

09.05.2017 KL. 18:43

Den videoen fikk meg i skikkelig sommerstemning. Og sangen du har lagt til var så behagelig, hva heter den?

Også ser du helt fantastisk nydelig ut, håret ditt er amazing :)

09.05.2017 KL. 18:46

Veldig fint at du tok opp dette med lukt nedentil, så derfor lurer jeg på hva du brukte mot det? :-)

09.05.2017 KL. 18:58

gjøre vond lukt nedentil mindre tabu? da får du svare på spørsmålene du får om det da! Ikke si at folk er frekke når de spør deg om akkurat det! Glad at du er i terapi.....noe har skjedd deg! Du er helt forandret på en negativ måte. Du ser ikke det som er realiteten lenger. Du lever i din egen verden og tror og tenker på mye som ikke helt stemmer. Bra at du vil at jenter skal backe hverandre opp...men da må du stå for det og.

Maria,comment-116550171

09.05.2017 KL. 19:12

Anonym: For det første så ser vi kun en liten av Kristine på bloggen, så om hun har forandret seg som person eller ikke er vanskelig for deg å påstå. For det andre, kan det du ser på som noe negativt være noe som andre ser på positivt. Kan ikke seriøst folk slutte å være dritt på nettet og gjemme seg bak anonym????????

Martemeomamma

09.05.2017 KL. 19:48

Kjempe fint innlegg <3

Martemeomamma

09.05.2017 KL. 19:49

Kjempe fint innlegg <3

09.05.2017 KL. 20:00

Hva synes du om plastiske operasjoner som foreksempel silikon osv.?

Helene,comment-116549607#2

09.05.2017 KL. 20:26

Annie: det handler jo ikke om å kontrollere noen? Og det blir ikke automatisk til et dårlig forhold om man skulle si i fra at man ikke liker noe ved partneren sin? Selvom man er to selvstendige individer i et forhold, så kan man likevel utvikle seg videre og forbedre seg som person ut i fra hva kjæresten din tenker og føler. Hvis man har et problem med å konfrontere kjæresten sin, eller kjæresten din har et problem med konfrontasjon fra deg, så er det kanskje ikke en perfect match. Tenker nå jeg da :)

Hilde,comment-116549647

09.05.2017 KL. 21:01

L: Hva er det du ikke forstår med ordet "privat"???

09.05.2017 KL. 21:06

Så du tok ut restylanen, men har nå tatt keyhole lips?

L,comment-116549647#1

09.05.2017 KL. 22:34

Hilde: Hahahah, oi så aggressiv, ro deg ned. Lov til å lure når hun sier A, men ikke B ;) spesielt når alle tegn peker mot det. Syns det bare er fint om folk er åpne om slikt jeg. ;)

L,comment-116550171#1

09.05.2017 KL. 22:37

Maria: For du er jo ikke anonym "Maria"

Siri

09.05.2017 KL. 23:07

Hvor er den grå toppen/sportsbhen fra? :)

10.05.2017 KL. 00:16

Du har snakket så mye om at du angret på at du begynte med restylane, og det har virket på deg som at fjerningen skulle være permanent... men så var det bare fordi du ville fylle på en annen måte? Ikke meningen å fremstå frekk, lurer genuint!

K,comment-116549983

10.05.2017 KL. 00:51

Marie: Hadde samme greia og fikk Dalacin. (Stikkpiller) Er antibiotika så man må få det på resept.

comment-116550171#1

10.05.2017 KL. 02:08

L: Spot on!

I

10.05.2017 KL. 08:51

Hva skjedde med "innlegget" du skulle være med på på God kveld Norge?

10.05.2017 KL. 10:26

Jeg elsker hvor mye tryggere du er blitt på deg selv det siste året! Bare fortsett og aldri begynn og ta inn over deg de fæle kommentarene som av og til ramler inn!

Uansett, jeg har også et spørsmål (eller flere, hehe) --> Har foreldrene dine møtt Fabian, og hva syns de om at han er så mye eldre enn deg?

Og broren din, hva syns han om Fabian?

Hvem skal overta for hun venninnen som flytter ut?

Og sist men ikke minst; hva driver egentlig broren din med i Oslo? Studerer han?

Jeanette

10.05.2017 KL. 10:32

Synes det er utrolig fint at du er åpen og søker hjelp :) Men synes ikke så mye om "ribcage bragging" som (om ubevisst) flashes på bloggen din ukentlig. Det går som en farsott på andre sosiale medier, og er ikke noe et voksent forbilde bør drive med.

comment-116549942

10.05.2017 KL. 11:43

Karoline: Dette tenkte jeg også på! Mener å huske at det ikke er så lenge siden du startet på nye piller, og du sier jo selv at du ble klar over det med sinnet for et par måneder siden. Det er mange som får slike bivirkninger av forskjellige hormonelle prevensjonsmidler!

10.05.2017 KL. 12:01

Hei, jeg har ikke lest bloggen din fast, men lest den litt inni mellom i mange år. Ville bare si at jeg syns du har blitt skikkelig flink, det er gøy å lese om personlige ting, alle har sin egen greie og det er flott at du deler dine ting. Det gjør deg til et menneske det er lettere å relatere til. Fortsett å stå på, for du har en skikkelig god greie på gang :)

Sofie

10.05.2017 KL. 12:04

Syntes ikke det er annet enn fantastisk at du skriver om emner som angår målgruppen til bloggen din! Alle slags nettforum, TV-programmer o.l får lov, så hvorfor skal ikke du?

For det andre er jeg veldig for at du skal klippe deg kortere! Som du selv sier, ser man fakisk mye mer voksen ut :-)

Fortsett å være som du er Kristine. Gjør det du føler for, jeg vil i hvertfall aldri slutte å være en støttespiller på ditt lag.

Stine,comment-116549698

10.05.2017 KL. 15:08

Angående bukser: Takk! Trenger å prøve ut noe nytt, skal sjekke ut disse! :)

Maria

10.05.2017 KL. 16:21

Har du tenkt til å ta med Fabian til Førde og vise han stedet du er vokst opp? :-)

Anonym,comment-116549647#1

10.05.2017 KL. 20:01

L: Det er jo ikkje alt kristine har lyst å dele heller, så litt må ho kunne få ha for seg selv. slik er det for alle og kristine bestemmer selv hva ho vil holde privat og hva ho vil dele.

F

10.05.2017 KL. 21:12

Hei på deg! Jeg pleier ikke å skrive på kommentarfelt, men nå klarte jeg ikke dy meg. Jeg må bare si at du er en helt herlig person...! Det fortjener du virkelig å høre. Du åpner deg så mye, og det er sykt modig gjort. Jeg har så respekt for det. Du er bare menneskelig, og er ærlig om det. Det er ikke mange nordmenn som har guts til det. Det er ekstremt mange dømmende folk, men jeg tror virkelig ikke de vet bedre.. Og når jeg kommer bort i folk som deg får jeg faen meg håp for Norge og verdenen. Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, og kommer til å fortsette å gjøre det, for jeg føler at jeg snakker med en god venninne, som er så åpen og snill og god. Jeg håper du har det bra og har et fantastisk liv, det synes jeg du fortjener og skal nyte. Haters gonna hate forever, hva skal man gjøre.. Du kjenner ikke meg, men bare vit at du har en alliert her borte! :) Jeg heier som faen på deg!!!

10.05.2017 KL. 21:33

Har alle rett på å gå til psykolog? Hva mener du?

N

11.05.2017 KL. 02:56

Hvor er den svarte bikinitoppen du hadde på deg fra? Den i Skiathos :-)

Anette,comment-116549740

11.05.2017 KL. 10:37

Anonym:

Skulle til å si det samme, haha!

Bruk enten Ørsta og Volda eller Ørsta/Volda. Det er ingen steder som heter Ørsta Volda. Det blir like dumt som å si Oslo Ås f.eks. Det er tross slt to forskjellige kommuner :-)

Hilde

11.05.2017 KL. 14:00

Hei, hvorfor har du forandret deg så mye etter du møtte Fabian? Du er en helt annen person virker det som, både på snap og på bloggen?

Anna

11.05.2017 KL. 15:09

Inter slår Sunnmørsalpane på ein solfylt dag. Kjem sjølv frå Volda, rop ut om du treng tips, triks eller guiding da! Ej blir å sjå i fjellet iallefall:)

Mariana

11.05.2017 KL. 16:02

Bruker du trusa til 1000kr ofte, eller pleier den som regel å ligge i skuffen? Tror nesten jeg hadde brukt den som en fancy "bikini" truse, dersom jeg bare hadde solt meg, fordi dødsfin - det er den!!

Du har tidligere sagt at før du begynte på p-piller, så hadde du veldig flate bryster. Hvilke bikinitopper anbefaler du for at de skal se størst ut mulig hvis de er pretty much non-existent?

Anonym

11.05.2017 KL. 16:42

Hei!

Syns du tar tak i mange "tabu"-belagte temaer og emner:)

Jeg lurer på om brynene dine er så fyldige naturlig, eller om du har gjort noe med de?

Lurer også på om du har prøvd iGlow, og om det funker?

Stine

11.05.2017 KL. 19:18

Hvorfor sa du at du hadde tatt ut restylanen, når du skulle ta ny Restylane hos Egers skin clinic rett etterpå? Nå har du jo fått en sånn key hole lip-behandling hos dem, de la ut bilde av leppene dine på instaen deres etter at du fikk nye fillers hos dem... teit å skrive her og på snap at du har "tatt ut all restylanen" da, uten å nevne at du skulle fylle på nytt

Kiah

11.05.2017 KL. 21:03

Må bare si at jeg liker bloggen din fordi du er så brutalt ærlig, det gjør deg og bloggen så ekte. Det med lukt nedentil er bare morsomt, det er sånne ting alle jenter sliter med av og til;) Du er dessuten nydelig vakker. Hilsen en voksen jente på 29:)

anonym,comment-116549740

12.05.2017 KL. 02:04

Anonym: skulle skrive akkurat det samme,haha

12.05.2017 KL. 04:29

Hva slags filter bruker du på bildene når de har retropreg? Veldig kult!

Marte Fiolette

12.05.2017 KL. 11:28

Du er så fin og søt og vakker!! I mine øyne er du også en god person som ønsker andre vel og prøver å bruke bloggen til å endre atferd i samfunnet ikke bare promotere deg selv. Dette er utrolig viktig, ref: vond lukt nedentil. Utrolig bra at du snakker om det og står for det etterpå. Heia Krissy!!

Håper alt er bra med deg og Fabian <3 Størst av alt er kjærligheten og jeg håper han prissetter deg!! Og gjør han ikke det og ting går til helvete så mener jeg,, fader heller det er en del av livet. Om folk ønsker å hetse deg for hans atferd så blir det veldig feil. Det viktigste er at du har det bra og står for dine valg, også vil livet gå sin gang. Din epoke med Faban er viktig og fin for deg tror jeg! åå jeg føler liksom at du er lille jenta mi som har vokst opp siden jeg har fulgt deg i så mange år hahaha herregud. Stå på! We love u

Sofie

12.05.2017 KL. 17:56

åå, digger deg!!

Trine

13.05.2017 KL. 16:04

Har du tatt silikon?

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: