hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

denne turen skulle bloggerne vært med på

IN THE STREETS OF STOCKHOLM

Sweeties! I'm home! Fooooor en tur til Stockholm det har vært. Jeg har masse bilder jeg skal vise dere, men jeg blir alltid så stressa når det går lang tid mellom hver gang det er oppdatering her, så jeg ville bare titte innom kjapt og si at jeg lever. Så vidt. Nei da. Jeg lever faktisk mer enn noen gang, ansiktet mitt gløder i alle fall... Fytti rakkern så lykkelig jeg har vært det siste døgnet. Selv da vi våknet i hotellsengen 07:30 i dag tidlig og var fyllesyke til månen og tilbake, haha. Ja, selv da. Dere har sikkert fått med dere litt av opplegget på Snapchat, men jeg har mye å fortelle og mange bilder å vise! Jippi!

Jeg tenkte bare i går: "DENNE turen skulle Bloggerne vært med på, ass". Knoll og tott på tur. Hahaha. Får ta med kamera-teamet neste gang.

Ellers er det deilig å være tilbake igjen, hverdagen er jo den aller beste. Jeg GLEDER meg faktisk til å stå opp grytidlig i morgen og dra til legen 08:00, det forteller litt. Og så var det den magen da... Takk Gud for at jeg er hjemme igjen. Jeg må faktisk spørre om det er noen av dere som har seriøse tips mot reisemage? Så KLART fikk jeg forstoppelse i Stockholm, haha herrejesus. (Kanskje noen synes det er ekkelt å prate om, men bare scroll forbi dette isåfall, er ikke verre enn det!) Det ER så irriterende med kranglete mage når man er ute og reiser, altså hallo?? Helt grusomt å gå å bære 5 måltider i magen. Jeg tror (eller jeg vet) at grunnen er at jeg stresser så mye at kroppen ikke får slappet av... Oooog så tror jeg ikke det hjelper at jeg er den typen som kun går på do hjemme. Om jeg skal reise en del fremover MÅ jeg klare å endre på det - er det noen som har tips? Jeg tar gledelig imot, haha!

20 kommentarer

Nina

11.05.2017 KL. 18:26

Hei Kristine! Du er så flott, btw hva slags app bruker du for å redigere bildene dine slik "gammeldags"? Digger d

11.05.2017 KL. 18:39

Du får ikke forstoppelse av å ikke ha avføring en dag eller 2, hvis det blir mer enn 3 og nærmere 4, ja da er du forstoppet. Du føler deg sikkert bare forstoppet.

June

11.05.2017 KL. 18:41

Vil absolutt anbefale deg å ta Probiotika kapsler! Finne blant annet for helsekost, har hjulpet masse!!

Anonym

11.05.2017 KL. 18:41

Prøv movicol :) det kjem frå ei med IBS som ofte har forstoppelse i 10 daga...

11.05.2017 KL. 19:36

Her ser det ut som om du var full når du skrev dette :)

11.05.2017 KL. 20:48

Har du prøvd laktulose? Det er jo til og med reseptfritt. Da jeg dro til fastlege var jo det første jeg fikk beskjed om at jeg burde ta laktulose, overrasket over at du ikke har fått anbefalt det? Siden du både har hatt allergitester og til og med har prøvd deg på FODMAP dietten?

Gina

11.05.2017 KL. 21:27

Kjæresten min må pent høre på høy musikk når jeg er på do.. får noia. Hjalp litt å flytte i kollektiv :p men litt drastisk kanskje :p

11.05.2017 KL. 21:37

Probiotika hjalp meg masse også må jeg være veldig nøye på å få i meg nok mat. Alle måltidene. Er så fort gjort at man spiser en heftig hotellfrokost, også blir det noe snacks et eller annet sted også middag på kvelden. Da blir magen min SÅ treg. Også DRIKK masse VANN. Selv om det betyr at man må løpe på do på hvert hjørne 😅

11.05.2017 KL. 22:28

Jeg går som anonym fordi jeg slet sinnsykt med dette før. Hva som virkelig hjelper meg er mange av tingene du allerede gjør. Jeg ramser opp under:

- Jeg drikker kaffe med koffein hver eneste morgen, før frokost, før noe, og tømmer meg altså da. Koffeinet setter igang alt.

- Drikker jeg kaffe resten av dagen, er dette decaff. Husk at kaffe/te er vanndrivende, og tømmes du for væske blir avføring hard

- Drikker derfor gjevnt over med vann hver dag

- Jeg trener bra hver uke

- Sørger for å få kvalitetssøvn hver natt

- Spiser også så lite prosessert som mulig. Altså holder jeg brød og lefser og slikt til det minimale. Men spiser mye potet, ris, bønner osv. Lett fordøyelig. (Hjalp også sjukt å kutte kjøtt)

- Sist men ikke minst tar jeg udos choice melkesyretabletter.

Hope it helps! Åh! For stressende perioder pleier jeg å lytte til meditasjonsguider. Da sovner jeg fortere, sover bedre, og takler stresset bedre. Finnes på YouTube og i apper. Just from one girl to another.

Nana

11.05.2017 KL. 23:02

Frukt og fiber. Ikke noe du må gå på fast men kan taes ved behov. Finnes både i tabellett form og i form av terninger som består av tørket frukt. Det funker sånn: man tar tabelett eller terning før man legger seg og drikker et stort glass vann. Dagen etterpå er det fart på sakene. Dette har hjulpet meg mang en gang. Sliter også med reisemage. Forstoppelse kan være sykt belastende. Kroppen bruker også mye energi på å holde det som er inne i tarmen varmt (derfor de i militæret får beskjed om å tømme seg hver dag ;-) )

Anonym

12.05.2017 KL. 08:33

Prøv ei skje med kokosolje i kaffen om morgenen. De første gangene må du ha toalett i umiddelbar nærhet, men etterhvert blir effekten mindre drastisk (men fremdeles god). Sunt for magen, men også får hår, hud, negler, osv. Google it. :) Hilsen ei med IBS med forstoppelse.

Kristine Ullebø

12.05.2017 KL. 10:40

Anonym: Tusen takk for tips! Er kaffe OK å drikke med IBS da? :S

12.05.2017 KL. 10:14

Et lite tips om du synes det er ukomfortabelt å gå på do andre plasser enn hjemme, og om rommet er lytt : legg litt dopapir nedi skåla før du går på do! En helt genial lyddemper, haha!

Herregud, første gang jeg gir et do-relatert tips, hahaha!

12.05.2017 KL. 10:58

Anbefaler en type avføringspille, funker gull. F.eks pursennid eller durlolax. Har selv slitt med det, men dette fikk virkelig fart på sakene. Pursennid er hakket sterkere, såå jeg ville gått for den. Håper det ordner seg!

Anonym

12.05.2017 KL. 11:38

Hahaha ikke ekkelt å prate om, jeg sliter med det samme. Og fortiden har jeg det slik hjemme også, utrolig plagsomt å se gravid ut på jobb med trang t skjorte. Men over til rådet, prøv fysio terapi og fortell akkurat hvordan du opplever det. De kan hjelpe med stresspunkt i kroppen og hjelpe deg med pusteteknikker når du merker du blir stresset. Huske å puste rolig med magen :)

Mine "tips" som egentlig ikke var så mye men når det er Pga stress så er det ikke så mye mer man kan gjøre føler jeg.

12.05.2017 KL. 12:58

Probiotika tabletter har hjulpet masse!:)

12.05.2017 KL. 16:29

For forstoppelse, som varer i flere dager. Altså mer enn to. Har jeg drikket MYE biola, laxoberal dråper, duphalac, også selvfølgelig movicol. Ikke en pose movicol, typ seks poser movicol. Det som tilsvarer mellom 1.5-2L. Men min forstoppelse var sykdomsrelatert. Men disse tingene fikk fart på sakene.

K

12.05.2017 KL. 18:26

Er som du selv sier, man blir forstoppet om du ikke går på do når du må. Er ikke lurt å holde det inne.. Ville absolutt vendt meg til å kunne gå på do andre steder enn hjemme :)

Nurse

12.05.2017 KL. 22:13

15 ml laktulose morgen og kveld i en stund fremover . Fås kjøpt reseptfritt på apoteket (selges sikkert som duphalac der, men det er der samme) dette er forebyggende . Men movicol pulver som du blander med vann hjelper når du er forstoppet da..

Samtidig er det veldig viktig å spise fiberrikt og drikke mye vann om du er forstoppet :) Stress er jo heller ikke bra , men det tror jeg du vet ..

Anonym

26.05.2017 KL. 12:59

Et tips for det å gå på do i offentligheten: legg papir ned i doet før du går, så høres det nesten ikke! Og dersom du trekker ned med en gang lukter det heller ikke!

Hilsen ei som alltid må på do når hun ikke er hjemme :-)

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: