hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

det er slitsomt å tenke på hva jeg spiser

God dag! For en kveld det var i går... Festene jeg har vært på i det siste har vært så bra. Skikkelig minnerike, jeg vet at mange av kveldene og øyeblikkene kommer til å sitte i hjertet mitt i lang tid fremover. Jeg tror det har noe med sommeren å gjøre, alt blir plutselig litt... magisk? Hihi. Jeg viser dere bilder fra kvelden senere i dag :)

Tusen takk for alle tips angående magen, forresten! Dere er en fin gjeng. Jeg har blitt henvist til mage-spesialist, så jeg venter bare på å få time der egentlig. Men allerede føles det bedre! Det er bare så slitsomt å måtte tenke på hva jeg kan spise og ikke kan spise hele tiden... Før kunne jeg spise alt - gluten, melkeprodukter, løk, kål, alt av frukt og grønt, alkohol og så videre. Jeg merket ikke NOE på magen. Virkelig, jeg tålte alt. What happened? Men det ordner seg nok - vi får sjå hva som skjer når jeg får time hos de som faktisk er spesialister på dette. Gleder meg faktisk veldig til det! Jeg var på Helsekosten i går og han som jobbet der var SÅ dyktig, så jeg fikk masse god hjelp. Har blant annet kjøpt loppefrø, knuste linfrø og enzym-tabletter :)

Og så drikker jeg MYE vann. Væske er så viktig! Og ikke bare for magen, men også for hele kroppen.Her er hotellfrokosten vi spiste på Diplomat i Stockholm. Halellujjjjah, så mye snacks. Juice shots, fersk frukt, massevis av fargerike grønnsaker og baaaare digg mat. Mmm!I dag skal jeg ha en rolig lørdag, og jeg har gledet meg SÅ mye til det!! Jeg skal se på Africa i kveld, ta ansiktsmaske, rydde rommet, blogge, skrive og bare gjøre mine greier. Ah, Holy Saturday! Nå skal jeg ut på Løkka og møte Julie for en kaffe :) Søteste jenta - jeg er så glad vi ble kjent med hverandre!!

26 kommentarer

trine

13.05.2017 KL. 12:44

hva er greia med at du alltid skal ha stringen så jævli langt opp på hoftene?

13.05.2017 KL. 12:47

Kan du svare på hvorfor du løy om å ha fjernet restylanen? Det gjelder jo ikke når du fjernet det bare for å kunne sette inn nytt.

Ida

13.05.2017 KL. 12:58

Hvor kjøper du undertøy? Nelly? H&M? Har du link til noe fint/det du har på?

Men altså

13.05.2017 KL. 13:12

Hva skjer med mangel på sammenheng mellom bilder + tekst?! Jeg har mageproblemer på grunn at matintoleranse. La meg vise dere hvor sensuell jeg føler meg ved kjøkkenbenken.

13.05.2017 KL. 13:26

Får du ikke gnagsår både her og der når du drar trusa så langt opp i rattataen?😂😂

Tips!<3

13.05.2017 KL. 13:38

Hei! Ville bare gi deg et tips med tanke på mageproblemer osv! Alle i min familie sliter litt med det samme og det vi har lært er at vi aldri må starte dagen med juice! Tom mage og juice= hellvette! Ville bare si det til deg for jeg vet hvor mye det kan hjelpe! :)

Ingrid

13.05.2017 KL. 13:39

Jeg blir helt forbauset over hvor negative kommentarene er. Hvorfor må de fleste alltid lete etter det som er negativt og prøve å finne noe å pirke på. Kan ikke alle få være seg selv og at andre setter pris på det positive som alle har å tilby? Leter man etter noe negativt vil man alltid finne det. Det er lett å sitte bak en skjerm å kommentere negativt på de som faktisk er der ut og tør å være seg selv og vise seg fram.

Nå høres jeg vel ut som tidenes hippie, men egentlig er dette bare vanlig folkeskikk og common sense. Hva får dere ut av å kommentere negativt? Dere får det neppe bedre selv, heller motsatt ved å vite at dere rakker ned på andre.

Stå på Kristine! Jeg heier på deg, og ikke glem at det er så mange som støtter deg og digger deg.

13.05.2017 KL. 14:09

Hvorfor i alle dager må du absolutt trekke inn magen når du er fullt klar over at unge jenter ønsker å bli så tynne som deg og at det er livsfarlig? Hva i helvete liksom, kan du skjerpe deg. De røykegreiene og å holde inn magen så ribbeina synes og alt mulig - er det så syyykt viktig at du framstilles som edgy og kul at det er verdt all den negative påvirkningen du 100% har på folk?? jesus

13.05.2017 KL. 14:41

Hvorfor er du plutselig blitt den største løgneren blant bloggerne? Du sa jo selv at du kom til å være åpen om å fikse på utseende. Du er blitt sååå fake. Er vel bare å skrive i et innlegg at du har tatt Restylane igjen?

Anonym

13.05.2017 KL. 15:08

Det kan hende at siden du har spist "alt" du ville tidligere, så har magen endret seg og blitt mer "kresen" på mat, fordi du rett og slett har ødelagt tarmtottene med all mulig slags mat! Dette er ikke hat, men råd fra en som har hatt liknende problem tidligere :-) Spis så rent som mulig og kroppen vil takke deg, det tar bare litt tid desverre...

Pernille

13.05.2017 KL. 15:09

Søstrene mine og mamma har alle cøliaki. De prøvde ut glutenfri kost og merket straks bedring. Problemet var bare at for at legene skal kunne se om det var det som var problemet var man nødt til å spise normalkost. Ved cøliaki blir tarmtottene nedbrutt pga skade av gluten. Det er slik legene ser om en person har cøliaki, ved at tarmtottene er nedbrutt. Unngår man gluten vil tarmtottene gradvis vokse ut igjen og da vil ikke undersøkelsene være til noe nytte. Vet ikke om det er sånn med alle former for intoleranse eller allergier, men tenkte det var greit å vite at selv om det gir bedring i nuet kan det være nødvendig å finne ut av hva det er først. Før man eventuelt kutter det ut. Håper du finner ut av det snart :-)

Veronika,comment-116562380

13.05.2017 KL. 15:26

trine: det lurer jeg å på! Husker det var populært med miss Sixty bukser for mange år siden🤣

Elina Martine

13.05.2017 KL. 18:34

Skjønner så godt hvor frustrerende dette er og har et tips til deg om du ikke allerede har prøvd det ut! Før hadde jeg nemlig aldri noe særlig til mageproblemer, men det siste året har jeg slitt så mye med spesielt forstoppelse og oppblåsthet. Følte heller ikke at noen av tipsene og "løsningene" der ute var noe særlig til hjelp, men nå har endelig funnet noe som virkelig har effekt. det er linfrø som ligger i vann/melk (kokosmelk i ditt tilfelle, hehe) i kjøleskapet over natta. Jeg har et glass med dette stående på en hylle i kjøleskapet mitt og svelger omtrent en teskje hver dag (ikke tygg, det er det ekle slimet som dannes rundt som hjelper). Prøvde linfrø i yoghurt og annen mat tidligere etter å ha lest at dette frøet er bra for mageproblemer, men uten noen som helst effekt. Var derfor litt skeptisk, men dette har gjort hverdagen SÅ mye bedre de siste ukene. billig er det også.

Forskjellen på deg og meg er at jeg vet så inderlig godt hva mine problemer kommer av, og det er spiseforstyrrelser (sier virkelig ikke dette fordi jeg tror du har sykdommen, men for å forklare min situasjon og fordi det dermed ikke er sikkert det vil fungere på deg, ettersom mageproblemene dine kommer av noe annet enn mine ;). Skjønner den kommentaren kan virke uheldig her, ettersom du blir beskyldt for å ha spiseforstyrrelser så ofte, men tror på deg når du sier du ikke har det).

Håper du finner en løsning! Og kos deg masse i finværet, så skal jeg kose meg innendørs her i Bergens regnvær.

comment-116562599

13.05.2017 KL. 18:39

Anonym: Blir du virkelig så forbannet over at en blogger trekker inn magen på bilde? Skjerp deg selv

Elle

13.05.2017 KL. 19:01

Reflekterer du ikke rundt det at Pepsi Max og andre sukkererstatninger kan gi store mageproblemer. Du drikker jo mye. Selvom man har tålt det før så kan man plutselig reagere veldig på det.

13.05.2017 KL. 19:42

Noe som har funket bra for meg er et kosttilskudd som heter Visiblin fra apoteket! Har hjelpt veldig på magproblemene mine. Anbefaler å gi det et forsøk :)

13.05.2017 KL. 19:46

Akkurat som vilde i skam fikk beskjed om når hun trodde hun var gradiv; det var bare at hun drakk alt for mye light brus og tyggis

Linn

14.05.2017 KL. 11:09

Har hatt mageproblemer så lenge jeg kan huske, med vekselvis forstoppelse og diaré. De siste årene har det bare forverret seg og har ofte blitt så forstoppet at jeg ikke har klart å stått oppreist fordi det har vært så vondt, jeg har til og med blitt sendt hjem fra jobb ved et par anledninger. Legene har ikke villet ta det seriøst da blodprøver jeg har tatt har vist at jeg ikke har cøliaki -og/eller laktoseintoleranse, men ble tilslutt henvist til koloskopiundersøkelse for å se om jeg hadde noen andre sykdommer som kunne forårsake problemene mine (som f.eks. betennelser som chrons/ulcerøs collit). Det fant de heldigvis ikke, men jeg fikk istedenfor påvist irritabel tarm. For å lindre symptomene må jeg klarlegge hva jeg tåler og ikke tåler av mat, i tillegg til gluten og laktose, og det har hjulpet meg veldig. I tillegg går jeg på reseptbelagte medisiner som skal hindre de verste forstoppelsene.

Håper de finner ut av det, og husk; hvis du skal til legen og ta blodprøver for matintoleranser, må du spise mye av både gluten og laktose for at de skal kunne se det.

Lykke til! :-)

S

14.05.2017 KL. 11:57

Hva faen er greia med trusa??? 😂

Ingvild

14.05.2017 KL. 12:35

Jeez, stop med the hate. Ikke les bloggen hennes om dere ikke liker det hun skriver om! Kristine er en herlig, sprudlende jente. You rock girl!!

14.05.2017 KL. 13:17

sikkert aknemedisinen du tok? Har lest mye på det selv...og det er en grunn til at den som var liksom ''the first one out'' Accutane ble nedlagt.....fucka opp kroppen til de som tok den. Den var i kategori X...som er den verste kategorien man kan få når det gjelder medisin. Noen får ingen bivirkninger, andre hele dritten! Håper vel at det ikke gjelder deg og at det er bare mangel på et eller annet! Så ja, bare les om accutane og medisinene som er i samme kategori....skremmende hvor mye fælt som er i disse medisinene!

comment-116562380

14.05.2017 KL. 13:20

trine: når man ikke har nok former for at trusene skal sitte normalt, må man dra dem dit de er...selve hoftebeina!

Marie

14.05.2017 KL. 13:58

Håper du får god hjelp hos spesialist! Jeg måtte gjennom noen meget ubehagelige undersøkelser for å finne ut hva som var galt, men det var virkelig verdt det! Hva man tåler er sykt individuelt. Av den menyen din kunne jeg spist avokadoen og salatbladene. Haha. Lykke til!

14.05.2017 KL. 14:23

hvorfor har du ikke blitt henvist til gastroskopi tidligere?

14.05.2017 KL. 23:02

Det er sååå 9. klasse å ha stringen over buksen for å være "sexy"! ;-)

Kristine,comment-116565545

15.05.2017 KL. 19:40

Anonym: ja, det er garantert isotretonin kuren. Jeg har gått på mange runder over flere år med bredspektret anibikotika pga kviser og har også masse problemer med magen. Utrolig kjipt. Gjennoppbygging av en normal tarmflora er nok det som må til.men det tar laaang tid

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: