hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

inni hodet mitt for tiden

WHAT'S GOING ON NOWADAYS?

Så, den siste tiden? Det har vært i likhet med alle andre år på denne tiden... minneverdig. April, mai og juni er egentlig de beste månedene i året spør du meg. Gud, noen ganger føler jeg at livet mitt går i fast motion. Spesielt den siste tiden. Det er deilig å sitte alene i leiligheten nå og bare ta alt innover meg. Tenke på hvor fint jeg har det... Jeg har blitt kjent med et par skikkelig bra mennesker de siste ukene, og denne gangen litt mer enn bare den der møtes for en kaffe en gang annenhver måned. Jeg vil heller dyrke de vennskapene jeg har nå. Og jeg har sikkert glemt å si det, men jeg får ny roomate i juni, faktisk! Det er en gutt, og dere får nok høre en del om han fremover, hihi. Vi har ikke kjent hverandre lenge, men vi har mange felles venner og har allerede rukket å vært på mange fester og eventyr og de siste ukene. Jeg er allerede der at jeg sier love you i telefonen, haha. Elsker vennskap som utvikler seg så naturlig, så fort. I'll tell you more 'bout it. Ææ, det skjer mye for tiden dere. Jeg har på følelsen av at dette blir en eventyrlig sommer... For bare det lille vi har fått som smakebit frem til nå, har vært fantastisk.

Og så tror jeg at jeg er blitt forelsket litt på nytt igjen. Den følelsen jeg hadde helt i starten, da jeg besøkte Fabian de første gangene. Herregud, kjærlighet er spesielt.. Så vakkert, så skjørt, så komplisert. Vi har hatt våre fights den siste tiden, kanskje litt flere enn vi har behøvd å ha, men så føler jeg likevel at vi er sterkere enn noen gang. Og jeg har vel møtt meg selv mer enn noen gang siden vi ble sammen. Wow, ja. Og ja, jeg har forandret meg. Så klart. Det har mest sannsynlig du som leser dette sikkert også gjort i løpet av livet ditt. Jeg kommer aldri til å komme hjem igjen til Førde som den Kristine jeg var da jeg flyttet i august... Men så spør jeg meg selv, er det noe galt, da? Jeg har forandret meg, men til noe mye mer enn hva jeg var. Helt ærlig gleder jeg meg ihjel til å møte bestevennene mine i Førde og henge med de igjen, med et lysere perspektiv på livet, og ikke minst med en større selvsikkerhet. Mer latter. Mye mer latter. Jeg er ikke så alvorlig som jeg var før, jeg klarer å puste helt inn med magen, senke skuldrene og le. Fordi å le er jo faktisk noe av det beste som finnes. Jeg var nettopp på kafé med Julie, etterfulgt av en spontan lunsj på Villa Paradiso fordi vi plutselig ble kjempesultne, og det var så sinnsjukt deilig og befriende å bare... le? Jeg har jo tidligere innrømmet at jeg sliter å slappe av i selskap med andre, men med henne går virkelig alt av seg selv. Takk Gud, for at jeg ikke er gal, haha. Det er håp for meg også.

Jeg leser kommentarene som kommer inn, og mange mener jeg har mistet det helt. At jeg bare har forfalt siden jeg flyttet. Mistet meg selv, i stedet for å finne meg selv. Og det gjør meg litt trist at folk mener det, fordi da skulle du bare vært inni hodet mitt for 1 år siden.

Jeg har i alle fall hatt en fin dag merker jeg. Nå skal jeg tenne stearinlys, lage grønnsaker og dip, sortere klær, vaske rommet mitt og betale regninger :) Og ringe papsen for å gratulere han med dagen! Stor kontrast fra gårsdagen, og det elsker jeg. Og så skal jeg se på Africa før jeg sovner i kveld. Flekk opp Netflix og få det på - FY søren så deilig og meditativt. Naturen og dyrene på sitt vakreste.

17 kommentarer

Elisabeth

13.05.2017 KL. 19:44

Jeg digger deg, Kristine! Du er så braa

Emily

13.05.2017 KL. 20:07

Jeg syns ikke du har mistet det i det hele tatt. For meg virker det som om du har funnet deg selv, du har fått en ro i kropp og sjel. Du ser lykkelig ut, tilfreds, du ser sunn ut og du ser vakker ut.

Alt du har gjort og opplevd det siste året har gitt deg erfaring som kanskje har endret deg, men du har ikke mistet det - du har blitt sterkere, modigere og eldre.

Mari

13.05.2017 KL. 20:21

Du er så sykt digg, Kristine! Og flink til å skrive.

Camilla

13.05.2017 KL. 21:01

Beundringsverdig å være så åpen om alt som foregår i livet og hodet, står respekt av at du holder det gående!

Tror også mange glemmer at i den alderen du er i er en tid mellom ungdom og voksen, og at det er her man vokser og finner ut av hva som gir en glede i livet. Synd folk skal henge deg ut og si at du har mistet deg selv forde ass.. Er det ikke det man kaller nettroll da? Oser jo misunnelse og bedrevitere av sånne folk..

Stå på videre!

13.05.2017 KL. 21:14

Da den elefant moren ble igjen med sin døende unge så begynte jeg å gråte. Africa er en interessant serie. The Blue Planet er også ganske kul!

Pernille

13.05.2017 KL. 23:20

Jeg digger deg! Synes du virker som en utrolig kul jente, også tenker jeg: er det ikke herlig å føle at man endelig begynner å finne seg selv? Det er klart man ikke var samme person for 1 år siden, hvertfall med tanke på alderen. Vi skal utvikle oss og lære oss å kjenne. Vi kan ikke tenke at alt alltid kommer til å være slik det en gang var, positivt og negativt ved det selvfølgelig. Og en kan heller ikke forvente at alle forstår det, så la oss heller fokusere på det som er verdt tiden vår :) klem

13.05.2017 KL. 23:21

Litt rart å rante om bh-innlegget så lenge etterpå? Synes forsåvet heller ikke du er riktig person til å ta oppgjør mot "stakkarsmegkulturen", vi har alle sett deg på Bloggerne der du faktisk klaget på overraskende mye, 90% hadde vært overlykkelig over shoot i Dubai liksom...

Grunnen for at du fikk kritikk for den uttalelsen var jo fordi du i setningen før sa at du synes det var så teit at andre mennesker brydde seg når du hadde bh under sportsbh, for du ga jo selv faen i hva andre har på seg, forså å kritisere folk som går med bh. Kritikken var ikke på selve utsagnet, fpr der er flere enige, var mer hvor selvmotsigende det hele ble.

Mille

13.05.2017 KL. 23:38

Sett på mystoryen din og har bare lyst til å legge igjen en liten kommentar. Jeg er helt enig i det du snakker om angående det at alle blir fornærmet av alt og at folk ikke tåler noen ting lenger. Men jeg tror det er viktig å se på det som litt mer sammensatt enn som så, i hvertfall når det kommer til noen av dine blogglesere. I mange tilfeller tror jeg ikke det handler om at de faktisk blir fornærmet. Det handler om at de er usikre, og at de må "ta" folk med en gang de sier noe som man kan gi kritikk på, og da sånne små ting som det med den bh-stroppen. Noe du mest sannsynlig har skjønt er at mange av dine blogglesere liker å få utløp for den usikkerheten ved å "ta" deg med en gang du ytrer en mening. De fleste bryr seg ikke om det du skriver, men de bryr seg om å rakke ned på noen for å føle seg bedre selv - og perfekt er det ihvertfall når de kan rakke ned på noen anonymt og hvor det ikke får noen konsekvenser. Skjønner du tegninga? Hev det over det, sett det i perspektiv. Det er bare synd på dem.

Troll på nett er usikre, stakkarslige mennesker. Du er et lett "utbytte" for dem fordi du ikke alltid er så politisk korrekt eller skriver det du "bør skrive" - og det er nettopp derfor jeg digger deg. Oss andre litt mer selvsikre, trygge personer skal litt mer til for og krenkes, og heier og blir bare inspirert av mennesker som deg. Stå på ditt, digger bloggen din!

Lisa,comment-116564286

14.05.2017 KL. 00:05

Anonym: amen

Hilde

14.05.2017 KL. 00:42

Hei Kristine! Jeg står sikkert som en motbør mot dine yngre lesere da jeg selv er 31 år gammel og følger med på deg. Jeg har lest bloggen din nå i 1,5 år. Og jeg må innrømme at av alle bloggene jeg leser så er du og din blogg min absolutt favorittt! :-) Jeg er fullt klar over at du for tiden får mye dritt i kommentarfeltet ditt, både om deg selv og om kjæresten din. Nettopp derfor tenkte jeg at jeg skulle skrive de positive oppfatningene jeg har om deg og hva du og bloggen din gir meg:

- Du er ufattelig vakker og de bildene du poster gir inspirasjon, både som modell og på en Kate Moss aktig måte

-Elsker at du er en av de bloggerne som faktisk gidder å skrive om hverdagen sin HELE tiden. Både oppturer og nedturer. Jeg synes at det gir så mye mer enn de bloggerne som kun skriver blogginnlegg fordi de skal reklamere.

- Til tross for at kommentarfeltet ditt til tider er bare crappye kommentarer, så forsetter du å skrive i en positiv stil!

Jeg vil bare si at jeg digger deg og bloggen din veldig mye. Kanskje jeg er teit som er 31 år og er litt hektet på den... men du tilfører faktisk meg veldig mye positiv energi... måten du videoblogger på og skriver innlegg på. Hvis du en eller annen gang kommen til Bergen så håper jeg faktisk på at vi kan ta en kaffe. Selv om du er 20 og jeg er 31. Jeg tror ikke alltid på at det er de eldre som skal lære de yngre noe, jeg tror kanskje at du som er 20 kan lære meg noe. :-)

Fortsett å blogge som du gjør!!! :-) I love it!! :-)

Kaja

14.05.2017 KL. 10:09

Fysøren du virker som en bra jente! Kjenner meg igjen i så mange av følelsene dine og hadde vært helt fantastisk å kunne snakke med deg om slike ting en gang. Takk for at du har fått meg forelska i John Mayer og til å gi slipp på mennesker som ikke unner meg noe!!

TIRIL

14.05.2017 KL. 10:30

Jeg skjønte aldri hva du mente da du sa at your skin is glowing, men nå skjønner jeg det. For nå er min det. Ville bare komme innom å si det og si at du er nydelig og at jeg elsker livet.

Anne

14.05.2017 KL. 10:56

Du er ei flott jente som har funnet din egen stil,som er på vei inn i voksen livet for fullt...levende, sprudlende..og ærlig. Blir overrasket når du skriver at noen sier du har mistet deg selv,hvordan går det an å si?

Vi kan aldri miste oss selv,men vi går gjennom ulike prosesser vi lærer gjennom å våge å leve,på godt og vondt.Så må vi forstå at vi inspirerer hverandre,og noen ganger trigger hverandre. Men det vi kjenner på er vårt eget,og det må vi stå for selv,og ikke skylde på andre utenfor oss selv. Der er dere bloggere en utsatt gruppe,mange synser og skriver de underligste og verste ting til dere.

Til dere som holder på sånn,gå i dere selv,skaff dere et liv.Se mulighetene og våg å gripe dem. Vi kommer lengre med å heie hverandre frem,enn å prøve å trykke hverandre ned.

Stine

14.05.2017 KL. 11:00

Kan du lage et motivasjon / tips til vi som skal ha eksamen?

comment-116564286

14.05.2017 KL. 11:55

Anonym: nettopp

Barbora

14.05.2017 KL. 12:33

I totally understand how new city and new people can change you, but often you become a stronger person and you are able to find who you really are♥ KEEP it up

14.05.2017 KL. 21:52

hvorfor er bloggdesignet ditt helt likt som sophie elise sitt? Du endra det rett etter henne...

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: