hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

kaos dagen før 17. mai

Og jeg som trodde 17. mai i Oslo kun var kav og kaos... Det var jo SINNsykt gøy!

Selv om dagen før den store dagen var et eneste stort kaos. Dere skjønner, jeg har ikke rukket å dra hjem til Førde for å hente bunaden min, som var ganske trist i seg selv fordi det er uten tvil det FINESTE plagget jeg eier. Så.. Jeg finner et antrekk. Heldigvis! Løper til byen noen timer før butikkene stenger og kjøper meg en fin, svart blazer som jeg skulle kombinere med den hvite finbuksen min. Denne kostet meg for øvrig 5000 kr, og vet dere - dette er grunnen til at jeg hater å kjøpe dyre klær: tror dere ikke at når jeg skal ta den ut av vaskemaskinen kvelden før så er den gått fra en fin hvitfarge til GUL?? Beige?? Tissefarge??? Hele stoffet er ødelagt og jeg kan ikke annet enn å le. Selv om det gjorde vondt langt inn i hjerteroten så måtte jeg bare være løsningsorientert, for jeg hadde jo tross alt bare noen timer på meg.

Det endte likevel med å bli den beste 17. mai jeg noensinne har hatt. Jeg kan ikke beskrive følelsen av å komme hjem 20:00, hive seg i dusjen og spise Cheese Doodles. Halleluuuuja.Bildedryss kommer i et eget innlegg!

Gratulerer med dagen som var, kjære dere ♥ Hadde dere en fin dag?

6 kommentarer

18.05.2017 KL. 11:54

Hvis du vasket den etter anvisning og ikke med noe som farget av, så er det gyldig reklamasjon :)

Pernille

18.05.2017 KL. 12:23

Kan du legge ut bilde av blazeren? Og hvor kjøpte du den hvite buksen? Har ønsket meg noen som er lange nok i beina leeenge.

18.05.2017 KL. 12:25

Legg den i klor, så blir den hvit igjen

Marit

18.05.2017 KL. 20:35

Om det er lin, silke, polyuretan eller polypropylen og du vasket med blenda hvit (vaskemiddel med blekemiddel generelt), så blir plagget gult om det er hvitt. :-(

Helene

18.05.2017 KL. 21:00

Den kan være det ikke gikk an å vaske buksen... Idiotisk? Ja. Jobber selv i en klesbutikk og har opplevd at vi et par ganger har hatt dødsfine HVITE kjoler til rundt 4000 - men som ikke går an å vaske :) Ganske upraktisk når den er hvit i tillegg.

Eller så husker jeg at du fikk en rød flekk på den...? Kanskje den bidro til å gjøre fargen annerledes?

Hvis det ikke er noe av dette og du vasket buksen etter anvisning uten noe annet som kunne farge av, så er det selvsagt en reklamasjon - gå tilbake til butikken! Enhver profesjonell butikk er veldig behjelpelig og serviceinnstilte når det gjelder sånt. Lykke til! :-) Den buksen var jo såå fin på deg.

Anonym

18.05.2017 KL. 23:57

Kjøp nylonvask 👍

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: