hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

for mange gode tanker i hodetFredag, du fine fredag. I dag har vært en skikkelig fin fredag. Jeg skal IKKE på fest i dag, og takk høyere makter (eller bare meg selv) for det. 17. mai-feiringen henger fortsatt igjen i meg, men det trosser jeg så klart - her går det i trening og sunn mat. La meg fortelle dere om min dag! Jeg våknet tidlig av meg selv etter altfor mange rare drømmer i natt, men så holdt to armer rundt meg, hele meg, og det føltes så bra. Herregud, jeg som fablet sånn om hvordan jeg ikke kunne tenke meg å sove med noen hver dag. Det er jo så fint... Jeg er fortsatt glad i å sove alene i blant, men jeg hadde ingen aning om hvor deilig det var å våkne til et kyss på kinnet. Det er nok mye denne lille frøkna skal lære etter hvert, tror dere ikke? Haha, jeg hadde peiling på ganske mange områder, men kjærlighet hadde jeg null kunnskap om. Jeg vet ikke om det er sommeren, den sene kveldssolen på Løkka eller det fine treet i bakgården med babyrosa blader jeg går forbi hver dag som gjør at hjertet mitt gnistrer ekstra mye, eller om det bare er at jeg for første gang i hele mitt liv har begynt å bli ordentlig, ordentlig kjent med et annet menneske. Gudene vet, jeg vet i alle fall ikke. Desto mer jeg får, desto mer vil jeg ha. Det er så sprøtt. Kyssene, klemmene og nærkontakten får meg bare til å crave... enda mer.

Etter en deilig morgen beveget jeg meg over på Pilestredet, hvor jeg hadde time med en coach. Herregud, så spennende! Rart å si det, men jeg følte meg skikkelig smart, intelligent og flink til å reflektere da jeg satt meg ned i stolen. Men dere! Jeg skal fortelle mer om alt dette snart. Etterpå hoppet jeg på bussen til Frogner, og jeg satt så godt i bussetet ved vinduet med musikk på ørene at jeg nesten ikke ville gå av. Så jeg tok bussen videre et par stopp til, og tilbake igjen til Frogner. Haha, snakk om å kose seg glugg ihjel her i livet. Jeg hadde bare så mange fine tanker oppi hodet og så mange nye sanger jeg trengte å høre på, at jeg ikke hadde noe annet valg. Vel! Jeg kom meg omsider frem til min første PT-time noensinne. YAY! Jeg har ønsket meg det i årevis, og nå skal jeg ta dere med på den lille reisen. Jeg er RÅklar for å trene mye fremover, mest av alt min egen helse, men også slik at det blir ekstra gøy å gå i bikini i sommer. Hihi. Jeg føler meg jo allerede sykt bra i egen kropp nå, så jeg gleder meg til å se hva litt hardkjør fremover kan gjøre :) WEEE! Og i morgen skal jeg komme meg avgårde til byen slik at jeg kan kjøpe shakeren jeg har sett på i evigheter, slik at jeg kan lage masse digg smoothies.

Jeg er så glad for at jeg alltid "finner tilbake" til trening og sunn mat igjen. Det er en stor del av meg merker jeg, og nesten ingenting får meg til å føle meg så bra. Kanskje delt førsteplass med kjærlighet, tror jeg :)

Nå skal jeg lage meg ferskpresset appelsinjuice i stedet for å helle i meg 1,5 liter Pepsi Max, hehe. Gjett hvem som har vært uten brus i 1 uke!

32 kommentarer

Hege Kristin

19.05.2017 KL. 20:46

<3 <3

Ida

19.05.2017 KL. 20:47

*holder inne magen*

HVORFOOOOOOOR

Lærer

19.05.2017 KL. 20:53

Hei. Jeg har lest bloggen din en stund nå, rett og slett fordi jeg trenger eksempler på hvordan ikke oppføre seg på nett. Jeg jobber som lærer i en åttendeklasse og vi prater mye om hva som er sunne forbilder, og hvor viktig det er å være fornøyd med den man er, og uten å strebe for det. Jeg er sikker på at du ei nydelig jente, Kristine, men måten du skriver om kropp på er ikke forbilledlig for unge jenter som leser bloggen din. Du har et ansvar når du har en så stor blogg med så mange lesere. Vær forhøyd med den du er, men ikke skryt så hinsides av det, og tenk over hvem som leser bloggen din. Du fremhever ribbeina dine på samtidige bilder, står alltid i bh og legger ut svær seksuelle bilder av deg selv. Det burde du la være med, for å beskytte deg selv og andre unge lesere.

Ønsker deg en fin helg.

Mvh

19.05.2017 KL. 21:33

Preach. Kristine du burde søke opp "ribcage bragging" på google. Er dette det du vil bidra med i samfunnet? Eller vil du bidra med å være ett mer positivt forbilde. Helt supert at du fronter en naturlig tynn og slank kropp men å dra inn magen bare for at beina skal stille ut ekstra bidrar kun til å forfalske naturlige kroppsforbilder. Hvorfor vil du være med på det?

Ingrid

19.05.2017 KL. 21:41

Dritbra og kunne skryte av seg selv fra tid til annen (og du er absolutt veldig flink til det), men hvert eneste innlegg du skriver i det siste er jo selvskryt fra ende til annen. "Jeg er flink, jeg er intelligent, jeg er reflektert, jeg er annerledes" osv osv. Det er flott at du sier disse tingene om deg selv til deg selv for jeg unner alle ett godt selvbilde, men å skrive det i hvert innlegg har litt motsatt effekt spør du meg. Må du liksom skrive det for at det skal være sant? Også blir det ganske monotont i lengden for leserene dine. Om du bryr deg om oss da haha. Kan du ikke heller være litt åpen og ærlig om at alt ikke er sukkerspinn og roser fra morgen til kveld. Vi er alle mennesker. Med mindre man er narsisist så vet man jo at man in reality har sine skavanker og flott er det. Spør du meg hadde du fremstått som sinnsykt mer interessant om du ikke hadde villet gjenta gang på gang at du er intelligent/reflektert/annerledes. Bare vær deg sjæl! Så skinner nok de kvalitetene bedre igjennom uten at du trenger å påpeke det selv.

19.05.2017 KL. 21:41

Jeg liker de positive vibbene på bloggen din! Innleggene du poster gjør meg glad :-) men, jeg begynner å gå lei av gammelt foto-stilen over bildene, som et filter. Tommel opp om du liker det, men du kan kanskje vurdere å tone det litt ned? Føler det tar mye oppmerksomhet fra motivet. Og en annen ting mens jeg allerede kommenterer! Det ser ut som at du drar inn magen og/eller forsøker å fremheve ribbeina på mange bilder. Om det er det du definerer som flott ved kropp er det ok, og det er også Ok om du liker det ved deg selv, men det kan sette et farlig kroppsideal for unge lesere. Jeg vet det har vært varmt i dag, men det er kanskje ikke nødvendig/optimalt å ta bilder i BH og dra inn magen og dermed fremheve ribbeina på bilder. Jeg sier ikke at du skal eller må publisere bilder der du presser magen ut eller sitter med bilringer, men finne en balanse!

Lise

19.05.2017 KL. 21:53

Jeg syns bloggen din blir mer interessant for hvert innlegg! Er kjempe glad for at du embracer kjærlighet, vegansk livsstil og selvskryt. Det er så viktig å bygge seg selv opp i et samfunn hvor de fleste slår hverandre ned...

Keep up the good work! Elsker de positive vibesene på bloggen din nå

Karoline ,comment-116581038

19.05.2017 KL. 21:56

Lærer: Hei. Som lærer burde du vel egentlig vite at du ikke burde vise eksempler av Kristine for klassen din, da dette kan være på grensen til "mobbing" og henge ut andre offentlig? Selvom Kristine er en offentlig person, gir det deg på ingen måte rett til å fortelle klassen din at hun ikke er et sunt forbildet.

I min mening vil det være å si "ikke vær som henne" eller "hun har ikke gode verdier". Og kanskje hun ikke har det etter hva normale normer og verdier viser, men samtidig- det er jo disse to tingene du formidler når du prøver å bevise budskapet til en klasse ved å bruke Kristine. Jeg vil anbefale deg til å tenke litt over at dette kan mistolkes og jeg syns ikke det er så veldig fint gjort ovenfor en ung jente som Kristine på 19. Jeg er selv 19 år, og ville ikke likt å sitte i en klasse å se en lærer brukte en ung jente som la ut leddkledde bilder av seg selv som et eksempel. Ingen voksne burde gjøre noe sånt.

Jeg SER og skjønner veldig godt at de bildene Kristine legger ut er seksuelle, og jeg syns hun har gått over en grense for lenge siden. Jeg er heller ikke noe fan av denne "nye kristine" jeg ikke forstår meg på, som viser nippel og mage i hvert innlegg. Jeg skjønner absolutt hva du vil formidle og poenget. MEN, å bruke hun som eksempel for en HEL klasse, og henge hun ut kun fordi hun poster slike bilder, syns jeg ikke jeg er bra gjort av en voksen lærer..

19.05.2017 KL. 22:25

Er ikke du modell hos Idol Looks? Hvorfor er du ikke på nettsiden demmes da?

comment-116581038#1

19.05.2017 KL. 22:32

Jeg viste jo selvsagt ikke bloggen for klassen, det ville jeg aldri gjort. Men for min egen del, å få eksempler å trekke frem. På den andre siden er det hun som velger å legge ut bilder av seg selv,

comment-116581038#1

19.05.2017 KL. 22:39

Jeg leste bloggen for å finne eksempler på hva man ikke burde gjøre på nett, uten å nevne navn eller vise bilder.

Ungdom er så opptatt av blogg, og det er vårt ansvar å bevisstgjøre dem på at alt du leser på en blogg ikke nødvendigvis er så rosenrødt som det ser ut.

Mona

19.05.2017 KL. 23:53

Nå må du rett og slett slutte med disse bildene av ribbeina dine!! Reflektert er du i alle fall ikke......

Sara

20.05.2017 KL. 00:09

Heiiiii er det mulig om du kan dele opp innleggene dine i flere avsnitt? Det blir fort litt tungt og uoversiktelig, og vil gjerne få med mest mulig fordi du skriver så bra. Tror dette er lurt å ha i bakhodet for å nå fram med budskapet, slik at du unngår ignorante mennesker som dømmer hele deg utifra de tre første setningene i teksten din. Du har så mye bra å komme med :-)

PS: Den læreren lenger oppe, Kristine, hun skal du ta med en klype salt eller ti. Noen har visst valgt feil yrke.

Kos og klem

Sara

20.05.2017 KL. 00:12

Sååå herlig å lese, da. Savner å være forelska jeg nå, haha. Unner deg det så jævlig, nyyyyyt det, babe! Du stråler!

A

20.05.2017 KL. 00:19

Hvor er buksa fra?

comment-116581015

20.05.2017 KL. 00:31

Ida: Sykt å respondere på kritikk pga noe som kan skikkelig påvirke unge jenter svært negativt på en veldig farlig måte med å prøve å provosere.

20.05.2017 KL. 02:36

Tror hun holder inn magen for å prøve å fremheve midja si, men det har helt motsatt effekt.

20.05.2017 KL. 02:43

Hvor er bh'n fra? Den var sykt fin!!

Celine

20.05.2017 KL. 09:02

Hei!

Jeg har lest noen kommentarer over her, og flere av de kommer med valide argumenter. Det er utrolig fint at du viser frem hvor glad du er i din egen kropp, det er kjempe bra! Go for it! Mange jenter hadde drept for å ha slik selvtillit med kroppen sin. MEN, du må huske at du er en offentlig person, med lesere helt ned til 10 års alderen kanskje. Derfor har du og alle andre offentlige personer et ansvar for hva dere deler med oss lesere. Derfor har DU et ansvar for å ikke starte noe i hodet deres som ikke burde være der. Jeg sier ikke at du har gjort det med vilje eller at det har skjedd, men det er flere slike nettsider med diverse spiseforstyrrelser det har dukket opp diskusjoner og bilder fra deg og din blogg. Så det med å alltid skal legge ut sensuelle eller lettkledde bilder, sånn som oftest ikke har noe slags sammenheng mellom tekst og bilde, blir fort misbrukt av internettet.

Jeg har lest bloggen din i en lang evighet og jeg har sett stor forandring fra høst til nå. Noen mener du forandrer deg for å bli mer lik Fabian, sånn at han liker deg best. Før var du veldig rosa og glitter, men fortsatt litt røff. Nå er du bare røff. Jeg mener ikke at du forandrer deg for han, men noen mener det! Det er jo selvfølgelig fint at du syntes selv at du har funnet deg selv. Men synes du har mistet ganske mye kontakt med leserne dine. Utifra det jeg har sett, er det lenge siden du har kommentert tilbake til leserne dine. Både de glade og mindre glade kommentarene som tikker inn.

Du må også huske at vi på utsiden av denne Oslobobla di, ser ting på litt annet perspektiv enn deg. Så f.eks det med at du har blitt sammen med Fabian, så er det mange som har hatt noe ''erfaring'' med han eller kjenner noen som har det. Og meste parten av dem utifra det jeg har lest, har det ikke vært noe bra. Og du synes sikkert at det er for å ødelegge eller noe sånt, men det er rett og slett bare fordi vi er bekymra og vil ikke at det skal skje med deg heller. Skjønner du?

Ikke ment som noe mobbing e.l, men vil bare dele min mening :) Digger det nye preget ditt på bloggen, men prøv å ha mer kontakt med leserne dine, det er veldig viktig med kontakt!

20.05.2017 KL. 10:50

Hvorfor sluttet du å jobbe som modell?

comment-116581722

20.05.2017 KL. 10:54

Anonym: Haha ser helt rart ut

20.05.2017 KL. 12:37

Hvor er buksa fra?

comment-116581015#1

20.05.2017 KL. 13:14

Anonym: Hæ???

Ellen

20.05.2017 KL. 13:28

Hei Kristine!

Herlig å lese at du har det så bra om dagen, og at du trives både med kjærest og hovedstadtilværelsen. Forandring fryder!

Regner med at du har mange baller i luften om dagen og en hektisk hverdag, men jeg lurte på om du kunne tatt deg tid til å skrive et utfyllende innlegg angående kropp og blogg en dag? Ser at det er et tema du får veldig mange kommentarer på, og jeg er lei for at du får så mye hets og stygge ord. Dette er absolutt ikke ment som en slik kommentar, så jeg håper ikke disse ordene virker støtende. Du tar som kjent bilder hvor ribbein og lignende kommer tydelig fram og er ganske sentralt i motivet, og jeg lurer på hva du tenker om hvordan dette kan påvirke lesere negativt? Kropp er flott og ingen kroppstype skal være mindre akseptert enn andre, men ettersom det å være tynn er en trend og for mange et mål i dag, resulterer dessverre bilder av undervekt i mer negativ påvirkning enn andre bilder. Jeg synes det er godt at du har forklart at du er naturlig tynn og at det er viktig å trene og spise, men jeg lurer også på om du ikke er klar over effekten bildene dine kan ha eller om du velger å ignorere det?

Det er veldig synd at kropp skal være et evig tema i kommentarfeltet ditt, men samtidig er det veldig forstålig ettersom kropp har et stort fokus i bloggstilen din. Et innlegg eller en videoblogg hvor du tar opp tema kropp i blogg, lesere og påvirkning, hadde vært veldig interessant og kanskje oppklarende for mange. Ettersom du lever et bloggliv og sannsynligvis har en veldig annerledes hverdag enn folk flest, hadde det også vært gøy med innlegg som viser en typisk uke for deg! Morsomt å se hvordan du jobber. De snikbildene av deg som tok bilder ute synes jeg bare var kule, alle vet jo at bloggere lever av bilder så like greit å få se hvordan de blir til.

Nå som jeg først er i gang å kommentere vil jeg også si at noen av bildene på høykant blir veldig store, så man må scrolle voldsomt for å se. Det hadde vært enklere om det var mulig å gjøre de litt mindre? Litt sent å ta opp kanskje, men er ikke akkurat ofte jeg bruker tid på kommentarfelt: Synes håret ditt ser så mye livligere ut etter at du klippet det! Rålekkert og veldig kledelig :-) Og digger beltet ditt.

Stor klem

20.05.2017 KL. 13:28

Kristine, vi vet allerede at du er naturlig tynn. Du trenger ikke holde inn magen for å fremheve det:(

Nora

20.05.2017 KL. 13:29

Du er helt nydelig <3 hvor er buksa fra?

Ha en god dag videre<3

Julie

20.05.2017 KL. 15:16

Hei! Hadde vert supert om du kunne delt dine favorittøvelser på trening. Leter etter nye, men effektive øvelser - slik som den mageøvelsen du la ut på snap. Klem!

comment-116582656

20.05.2017 KL. 22:09

Julie: knebøy, markløft, toes to bar (Google det), burpees, utfall, pull ups, roing. Reps avhenger av målsettingen din. Google er din bestevenn :-) sjekk Bodybuilding.com, de har mange fine programmer du kan få ideer fra! Ellers er også YouTube bra, sjekk gjerne Heidi Somers, Emily hayden og Amanda bucci.

Erik Løvenbærsj

21.05.2017 KL. 16:20

Er helt impotent nå. 100 prosent,vil jeg si.

21.05.2017 KL. 21:32

Hva gjør denne bloggen på topplista når alt man får servert er: alkohol, hasj, restylan, stringtruser, BH, hud? hmmm

Jeanette

22.05.2017 KL. 03:50

Hvorfor trekker du inn magen så mye? Hvorfor virker du så opptatt av å vise ribbena?

Erik baron Ribsskog

22.05.2017 KL. 09:27

Var det Fabian jeg så, på Vestkanttorget i går, lurer jeg.

Han hadde fin sexy bart, og fast og deilig rompe.

Og jeg hadde mange tanker i hodet, etter at jeg så han, vil jeg si.

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: