hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

jeg skal si deg noe du vil få bruk for i livet

Processed with VSCO with b5 preset

So many feelings

Sommerfugler i magen. En kopp kaffe. Enda flere sommerfugler. Jeg har en tendens til å lage problemer når alt endelig går bra. Spesielt når det går kjempebra. Redd for at det er for godt til å være sant, redd for fallhøyden. Men skal ma være redd for livet, da? Herregud, jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg om dagen. Jeg sitter fortsatt i undertøy og drikker kaffe. Heyyyyy, det var digg det. Lenge siden jeg har drukket kaffe. Mm.. Skal jeg si deg noe du kan få bruk for i livet ditt? Aldri bruk det å true noen som våpen. Ikke med venninna di. Ikke med foreldrene dine. I alle fall ikke kjæresten din. "Om du gjør ditt og datt slår jeg opp", aldri gå den veien. Si hva du føler, bli ferdig. Hey, jeg elsker deg og bryr meg om deg, that's all. Så kan man legge det fra seg.

Det var egentlig bare det jeg ville si. Haha. Vi mennesker er så kompliserte. Går alltid omveien. I stedet for å konfrontere mennesker når noe irriterer oss, går vi rundt og er passiv-aggressive. Ignorerer vedkommende kanskje? Eller så er man bare frekk. Vær direkte. Du har så mye å tjene på det. Jeg har slitt mye med det opp gjennom årene, men nå i det siste har det begynt å løsne. Vet du hva, akkurat det der irriterer meg kan du si. Ferdig. Move on. Så man kan nyte sola, drikke kaffe og elske livet. Og hverandre.

Æh, jeg er glad i dag. I går fikk jeg en veldig kul beskjed som jeg gleder meg til å dele med dere. Dere kommer til å elske det, hihi. Hater når bloggere sier A uten å si B, men jeg må bare liksom, på samme måte som jeg må ringe mamma når noe gøy skjer.

30 kommentarer

kaja

01.06.2017 KL. 18:07

hei! må bare si at jeg digger deg, du er en av mine favorittbloggere.

jeg lurer på hvilke planer du har for sommerferien? kunne du ikke lagd et innlegg om det?

01.06.2017 KL. 19:14

Gud for noen ensformige innlegg du skriver når du skal være "poetisk". Kaffekopper og undertøy er visst alt livet ditt handler om. Blir du ikke lei av å prøve så sinnsykt hardt?

01.06.2017 KL. 19:26

Du skriver bra, men er også litt lei av å lese om kaffe og undertøy. Håper du tar dette litt til deg, så blir bloggen din mer spennende å lese :)

Ida

01.06.2017 KL. 19:35

Hvorfor først skrive et innlegg om at du var altfor tynn før, og ikke så frisk ut, for så å nå legge ut et bilde hvor du presser ut ribbein?

Vær så snill, les bloggplakaten og følg den!

Lise

01.06.2017 KL. 19:39

Helt enig i tankegangen din, men synes det blir feil å si at "vi mennesker er så kompliserte". Noen gjør det vanskeligere for seg selv ved å gå rundt og være passiv-aggressive, men mange er sånn som du beskriver at er best og har alltid vært det.

01.06.2017 KL. 19:59

Gjesp. Har du virkelig et så lite interessant liv? Herlighet, skaff deg interesser.

01.06.2017 KL. 20:05

Helt enig Kristine :-)

Det er to mennesker jeg kjenner som sier ting rett ut, det er ei venninne fra Litauen og en kompis fra Syria. Om det har betydning at de er fra utlandet vet jeg ikke, men det et ingen norske jeg vet av som tør å si akkurat hva de mener. Tror nordmenn generelt er veldig redd for å såre andre eller å bli såret, rett og slett. Sannheten er skummel, så vi unngår den. Jeg vet ikke hva som er best jeg.

01.06.2017 KL. 21:44

Hva gjør man når personen det gjelder, personen du blir sint på eller som sårer deg, ikke vil prate om det? Ikke vil høre på det du har å si og helst bare vil late som alt er fint? Og han skylder meg ikke noe heller, fordi han blir jo sint på meg og, og jeg gjør jo også dumme ting, men så vil jeg jo få sagt unnskyld, og jeg vil også få ut det jeg synes er dumt. Men hans måte å løse det på er å bare legge det fra seg. Uten noe mer. Og det funker ikke for meg. Bare godta. Hele tiden. Dette er ikke en kjæreste jeg bare kan slå opp med heller, haha, det er en person som er i livet mitt og som jeg er nødt til å forholde meg til. Hva gjør man? Hvordan gjør man det enkelt?

01.06.2017 KL. 22:38

var mye kjekkere da du brukte å svare leserene dine

Erik Ribsskog Olsen

01.06.2017 KL. 23:21

Lenge siden du posta noen sexy bilder av Fabian.

Han er utrolig deilig og er lekker, vil jeg si.

Noe sånt.

Han har ei rumpe som jeg ville rimme, hvis jeg fikk sjansen, mener jeg.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

01.06.2017 KL. 23:26

Du skrev ganske nylig at du ikke lenger røykte, det hadde du sluttet med for lenge siden da det ikke passet din nye "livsstil". Hvorfor kan vi da se bilder av deg med opptil flere nye sigaretter på MyStory-en din i skrivende øyeblikk?

01.06.2017 KL. 23:28

Dere må slutte og skrive så jævlig mye dritt i kommentarfeltet. Bare fordi det ikke blir slått ned på, betyr ikke det at det ikke merkes. Og det tas kanskje ikke så alvorlig akkurat nå, men det skal bare en dårlig dag til, så blir alt dette unødvendige, som regel usanne og ekstremt lite konstruktive veldig virkelig, og det kan virkelig bryte et menneske helt sønder og sammen. Har dere lyst til å være en del av det? Har dere lyst til å sitte og vite at dere gjør noens liv verre enn det trenger å være? Skjønner meg virkelig ikke på det.

comment-116619242

01.06.2017 KL. 23:40

Ida: Dette reagerte jeg også på... Synes blir litt merkelig at du skriver om hvor fornøyd du er med å ha lagt på deg, men så presser du likevel inn magen på bilder for å se tynnere ut. Det trenger du virkelig ikke å gjøre :)

Malene

01.06.2017 KL. 23:48

Hei!

Du er en så vakker person!. Bloggen din har blitt en av mine favorittblogger nå den siste tiden. Jeg mener ikke at jeg er noe for at folk skal endre seg for å bli likt, men tror ikke at det er det du har gjort. Du bare viser flere sider av deg selv og utvikler deg og det gjør også bloggen mer interessant! Jeg synes også mange av bildene er veldig fine, spesielt de i bakgården i Oslo. Det ser veldig idyllisk ut! Jeg er for å vise det man vil av kroppen sin og gå med det man vil, men en konstruktiv tilbakemelding kan være å svare på dette alle skriver om: ribbeinene. Jeg vet at mange har ribbein som er sånn naturlig- så det er jo ikke noe problem. Kanskje du bare kunne ha skrevet om det? Om å være glad i kroppen sin uansett størrelse. Bare et eller annet, pga bloggen din har mange unge lesere som lett kan påvirkes.

Line,comment-116619322

02.06.2017 KL. 00:02

Anonym: Helt enig-... !

Ida,comment-116620415

02.06.2017 KL. 00:41

Malene: Word!

Benedikte

02.06.2017 KL. 07:49

Du er tydeligvis veldig stolt over at du fikk tatt noen bilder sammen med Anniken og typen hennes på festen i går! Er du stolt over at de ville være med på et bilde med deg og Fabian? Du prøver så hardt, men du får det helt enkelt ikke til. De liker hverken deg eller typen din, så det blir så trist å se deg være så desperat.

Anja,comment-116619322

02.06.2017 KL. 11:33

Anonym: hvis det er så lite interessant, hvorfor leser du bloggen hennes? Er vel ikke bare henne som må skaffe seg interesser ;)

Kristina

02.06.2017 KL. 12:00

Haha til de som kommenterer at hun røyker.. kanskje hun var litt full og tok seg en fest røyk som NOEN (ikke alle) gjør til tider. Take a chill pill haha.

Stakkars jente, hun får daglig dritt kommentarer og fortsatt så kommer hun med positive blogginnlegg og har ikke stengt kommentarfeltet grunnet feige anonyme nettroll. Jesus christ, hvorfor i alle dager gidder visse folk å gå inn på bloggen til noen å skrive direkte slemme kommentarer? Har du ikke noe hyggelig. å si, så ikke si noe.

Og en siste ting, slutt å sammenligne bloggere! Faen altså, selv om Kristine skriver om følelsene sine og dype ting, etc så betyr ikke det at hun kopierer Anniken Jørgensen. Alle mennesker kan være dype, det betyr ikke at man er wannabe noen.. huff.

La jenta skrive om det hun ønsker uten å bli forsøkt trykki ned i dritt hver fuckings dag.

YOU DO YOU, KRISTINE! Støtter deg. Måtte bare legge igjen denne kommentaren siden jeg er lei av all den dritten du får, føler vi som trofaste lesere bør stå opp for deg.

Emilie Mountain

02.06.2017 KL. 12:17

Det er så sant! Og du ser heelt fantastisk ut <3

comment-116619202

02.06.2017 KL. 12:53

Anonym: hahhaha dette er så SYKT sant. Dette er også jodel materiale. #filosofiskekrissy

Helene

02.06.2017 KL. 12:58

Jeg kommenterer egentlig aldri blogger, men må bare legge igjen en liten hilsen her. :)

Har lest bloggen din fast siden du flyttet til Oslo, og jeg må bare si at jeg synes du er helt fantastisk! Du skriver helt sinnsykt bra, du er åpen, ekte og ærlig, og du får meg til å FØLE noe med tekstene dine. Jeg digger deg. Møtte deg også på en fest for en stund siden, og da jeg sa at jeg leste bloggen din reagerte du på en skikkelig ekte og ydmyk måte, jeg så at du ble oppriktig glad og det gjorde dagen min :) Så ja, fuck alle haters, det er så tragikomisk å se at andre faktisk gidder å bruke tiden sin på å legge igjen negative kommentarer til noen de ikke engang kjenner... altså... nei, det er bare supertrist egentlig, stakkars mennesker. har ikke noe bedre å bruke tiden sin på stakkars:((( lol.

STÅ PÅ Kristine, du har så mange der ute som elsker deg og bloggen din!!!! <3 <3 <3 <3 <3 stor klem

Hanna

02.06.2017 KL. 15:38

Bare fordi DU er passiv-aggressiv og ikke direkte og ikke tar opp ting med en gang betyr det ikke at hele menneskeheten er sånn da vettu

anonym

02.06.2017 KL. 16:44

vil bare si at du ikke skal tenke over de negative kommentarene du får, ingen på nettet som skal ødelegge dagen din med feige anonyme kommentarer. det er ditt liv og du gjør som du vil. stå på kristine, du er RÅ !!

02.06.2017 KL. 18:14

Kan ikke alle bare være snille med hverandre...

02.06.2017 KL. 19:04

ærlig bloggen din har blitt såååå kjedelig, du er sinnnnsykt wannabe anniken med dine deep talks off!

Anonym

02.06.2017 KL. 20:11

Du stråler!

comment-116620723

02.06.2017 KL. 20:26

Benedikte: Hva vet du om dette? Og Anniken er en mye mindre kjent blogger og mye lenger ned på listen. Folk flest vet ikke hvem hun er.

comment-116620723

02.06.2017 KL. 20:32

Benedikte: Anniken ble litt kjent fordi folk var sjokka over at ei på over 20 ikke visste hvor lenge damer går gravide. Det er en så elementær kunnskap som at trærne blir grønne om våren.

comment-116621112

02.06.2017 KL. 20:38

Kristina: Jeg skjønner ikke alt maset om Anniken her inne stadig vekk. Hvorfor går hennes fans inn her og sier Kristine kopierer? Alle har sine ups and down og hvorfor skal Kristine kopiere en så kjedelig blogg som hennes?

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: