hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

en kultur jeg vil dykke dypere i

Herregud, FOR en opplevelse jeg fikk i går. Jeg er en veldig åpen person. Tilpasser meg lett og er alltid nysgjerrig på utvide horisonten. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det før, men jeg har danset i 5 år. Først ballett, så jazz moderne. Jeg sluttet da jeg ble 13 år, noe jeg egentlig angret litt på i ettertid. Men altså, det er jo aldri for sent for noe, så det er ikke noe å grave seg ned for :)

I går ble jeg invitert til Don Quixote av Den Norske Opera og Ballett. Jeg ELSKER det nye prosjektet deres Ung i Operaen, som har som mål å interessere flere ungdommer. Operaen er liksom en greie vi unge glemmer litt av. Og så er det noe å omgi seg med folk på samme alder - det var nemlig UTROLIG hyggelig i går, fordi det var så utrolig mange på min alder der.

Så ja, la meg fortelle om en av de fineste kveldene jeg har hatt på LENGE! På vei til forestillingen i går fant jeg ut at broren min også hadde bestilt billetter med vennene sine, så vi tok følge dit sammen :-)

TEAM ULLEBØDet var dessverre ikke lov å ta bilder i salen, og det gjorde litt vondt inni meg, fordi da jeg satt der hadde jeg SÅ lyst å vise dere hvor bra det var. (Haha, HVOR bloggete av meg) Dere har sikkert hørt om stykket? Don Quixote? Altså, woooooow.... Jeg var og er helt målløs. Det varte i 3 timer, og før det begynte var jeg litt redd for at det skulle bli for lenge for meg, men 3 timer har aldri gått så fort før. FOR ET SHOW! De vakre kostymene, den storslagne musikken og de elegante danserne. Fy flate, jeg bøyer meg i støvet. Ballett må være noe av det vakreste man kan sette øynene sine på. Og etter den tøffe uken jeg har hatt var det helt fantastisk mediterende å sitte der, senket i skuldrene og med behagelige bevegelser og musikk på scenen fremfor meg. Jeg tør faktisk å påstå at å se på ballett er en form for meditasjon. Hvordan i alle dager klarer mennesker å danse så fint? Jeg hadde lyst å gråte og le på samme tid. Livet føltes så fint der jeg satt, det var ikke noe vondt i tankene mine, bare deilige bevegelser, nydelige kjoler, tåspissko og live musikk som sang i ørene mine.

Dette er definitivt noe jeg vil dykke dypere i. Operaen, jeg kommer tilbake! Det er noe med det å være omgitt av vakre og ordentlige mennesker. Formell, men deilig atmosfære var det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: