hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

5 ting jeg har lært i livet

Hey og god morgen! Jeg sovnet til TIDENES beste ASMR-video i går som ga meg så gåsehud at jeg aldri har kjent makan før. Sprøtt konsept, søk det opp på Google om dere ikke vet hva ASMR er. HER er videoen, jeg sov seriøst som en engel i natt, haha. Så dere kan tro hvem som våknet 07:00 på slaget i dag. Av seg selv! Yup, det er meg! Jeg har allerede jobbet i et par timer, og om ikke så lenge tar jeg turen til treningssenteret for å få blodet til å strømme. Tommel opp for fornuftige søndager! Nå tenkte jeg å fortelle dere 5 ting jeg har lært i livet, eller egentlig den siste tiden. Jeg har lært ufattelig mye om meg selv på kort tid - og jeg elsker å formidle ting videre. Here we go!

♥ Livet er for kort til å ikke fortelle hva du føler overfor en person. Jeg er så sjukt lei av hvordan vi mennesker hele tiden må spille det forbanna spillet som til syvende og sist ikke tar oss noen steder. HVOR mange ganger har ikke venninna di fortalt deg "at du må spille kostbar for at han skal like deg"? Ikke være den som sender melding først, ikke åpne snappen med en gang? Om du må spille kostbar og virke uinteressert for at han skal like deg, er det feil person du dealer med. Sorry å si det, men det er sannheten. Livet er så skjørt, for alt vi vet er vi alle døde i morgen. Ikke kast bort tiden din. 

♥ Noen ganger må du bare la følelsene komme og så må du kjenne på dem. Jeg pratet med en venninne i telefonen her om dagen, det hadde nettopp blitt slutt med kjæresten hennes og jeg så for meg at hun var et vrak - noe man vanligvis er om det blir slutt med noen man har tilbragt flere år sammen med. I stedet var hun helt rolig. Nå vet jeg at det er forskjellige måter å håndtere sorg på, men jeg tror alle har noe å lære her uavhengig av det. Det er noe med det å være avslappet, la alle følelsene strømme gjennom deg og faktisk kjenne på dem. Hva er det jeg føler nå? Hvorfor føler jeg det sånn? Hva kan jeg bruke disse følelsene til? ALT blir lettere å håndtere om man er avslappet til sinns. Jeg vet i alle fall godt med meg selv at det er de gangene jeg har latt følelsene ta over at jeg har angret på ting jeg har sagt eller gjort. Det er SÅ mye enklere å tenke klart om man tar noen steg tilbake. Lettere sagt enn gjort, men om du klarer det tror jeg du vil kunne håndtere kriser i livet ditt 1000 ganger bedre. Jeg ble i alle fall helt sinnsykt inspirert av den telefon-samtalen.

♥ Du må finne ut hva du står for. Hva står du egentlig for, Kristine? fikk jeg et spørsmål om for en tid tilbake. Godt spørsmål. For i lang tid har jeg latt folk definere meg. Latt folk bestemme mine verdier og leveregler. Du må finne ut hva du finner deg i og hva du ikke finner deg i. Kanskje det er ubehagelig, men du vokser på det.

♥ Forandringer er nødvendig. Klipp håret ditt, bytt sminkelook, utvid venne-horisonten din, flytt, gjør noe nytt. Jeg fikk en slags åpenbaring denne uken. Altså, jeg våknet en morgen og innså at jeg må ha forandringer. Livet mitt må omstilles. Jeg har ALDRI kjent på en sånn følelse før, alt jeg vet at det føltes riktig og 100% nødvendig.

♥ Less is more. Jeg vet at alle har ulik smak og noen liker å dolle seg mer opp enn andre, men det LIGGER noe i det ordtaket. Før brukte jeg myyyye sminke, jeg var avhengig av å fremheve kinnbeinene, konturere nesen mindre, lage eyeliner og "bygge" ansiktet mitt, men jeg har med tiden innsett at det er mye finere å jobbe med det man har. Dette er bare min mening: men altså, jeg synes bare ikke det ser noe bra ut med altfor mye sminke i ansiktet. Jeg ser så mange pene jenter hver eneste dag som gjemmer DET fine ansiktet i altfor mye highlighter og løsvipper. Det er bare min personlige mening - jeg har selv vært der så jeg sier ikke at jeg har vært noe bedre. Man trenger ikke å kaste all sminken man eier, men en mer naturlig look ser SÅ mye mer attraktivt og fresht ut. Gi det et forsøk, i alle fall. Det tok lang tid for meg å komme dit jeg er nå, men fy fader så digg det er.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: