hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

så langt kommer du med å være et godt menneske

Okey, dette har jeg gledet meg til å skrive om. Det hender av og til at jeg møter mennesker som gir meg skikkelig, skikkelig troa på menneskeheten. For ja, det finnes mennesker som er tvers gjennom gode. Jeg sier bare det til deg først som sist: aldri mist håpet på menneskeheten, uansett hva du møter på. På vei hjem fra butikken går jeg alltid forbi en butikk på Løkka rett ved Olaf Ryes-parken. Gjennom vinduet spotter jeg stadig fine belter med unike detaljer, råflotte boots, elegante kåper av skinn og en haug av smykker. På vei hjem fra butikken denne dagen, valgte jeg endelig å ta turen innom. Nesten gjennomvåt etter å ha trasket gjennom regnet. Som jeg i et innlegg i går har jeg lært meg gleden i å være mer åpen mot fremmede, så jeg går rundt i butikken med store, fascinerende øyner mens jeg begynnr å småprate med den eldre mannen som står i kassen og jobber med et lær-stykke. Han har jobbet i butikken i 10 år! Altså, han ER så flink, han kan lage hvilket som helst belte til deg, liksom. Jeg begynner han å fortelle om hvor glad jeg er i skinn og belter med detaljer på - noe så og si halve butikken hans består av.

Etter litt tilbyr han meg en kopp kaffe, og han forteller meg om arbeidet sitt. Herregud, det var SÅ koselig. Før fant jeg ingen interesse i å prate med mennesker jeg ikke kjente og som var totalt fremmed, nå finner jeg så utrolig mye lærdom og inspirasjon i det. At jeg kunne tenke slik før... Vel, jeg lærte mye av denne mannen, og han litt om meg. Jeg fortalte at jeg var blogger og elsker mote, men han hadde ikke peiling på sosiale medier siden han var en del eldre - likevel velger han å gi meg det FINESTE beltet i butikken som gave. Fordi han synes jeg var så søt og kledde beltet så godt <3

MENNESKER, ass!Haha, han ville ta noen bilder av meg!! Denne kåpen satt som et SKUDD på meg.

Skiiiiikkelig western vibe over dette beltet, jeg elsker det. Han sa det med en gang jeg tok det på meg: "Det er perfekt for deg". Beltet har brunt skinn med noe semsket her og der, og sølv-mansjetter rundt hele midjen. Jeg har brukt det hele helgen allerede, haha!

Dette kommer jeg ha som minne resten av mitt liv. Virkelig. Jeg ELSKER ting i garderoben som har en historie bak seg. Det gjør det mye gøyere å bære ♥

Jeg vet faktisk ikke hva butikken heter, det står "Skredder" på vinduet og ligger i Markveien rett ved Olaf Ryes-parken. Skal sjekke navnet etterpå når jeg skal ut på løpetur :-)

TUSEN takk til denne dyktige sjelen som ga meg verdens vakreste belte! Jeg er så ydmyk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: