hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

en stor forandring i livet mitt skjedde i dag

Det har skjedd mye bak bloggen de siste ukene. Som jeg har sagt fikk jeg plutselig et behov for å gjøre litt store forandringer i livet mitt, og noe av det som er mest sentralt i hverdagen min er jo bloggen. Jeg er klar for å ta bloggen til et helt nytt og annerledes nivå nå, kjenner jeg. Aldri før har jeg vært så motivert. Jeg er inspirert på helt andre plan enn tidligere - og jeg VET med meg selv at dette kommer til å bli mitt beste år noensinne. Det er ufattelig mange baller i luften akkurat nå. Såååå... Hold dere fast - jeg er blitt en av jentene i De Nye! Etter 2 fine år med AdLINK Media velger jeg å gå en annen vei, og det føles som et veldig riktig valg. Jeg er utrolig ydmyk og takknemlig for alt jeg har fått til med AdLINK, og ikke minst alle de fine menneskene jeg har fått jobbet med, men en fugl hvisket meg i øret at jeg trengte forandringer. Selv om det så klart er litt vemodig også, oppi det hele.

Men jeg trenger noe nytt. Åh, gud, hjertet mitt banker fortere nå. Weeeee!

Jeg stod opp tidlig i dag og tok bussen Nydalen, klar for noe helt nytt. Og jeg signerte! Herregud, det føltes SÅ bra. Det store Egmont-huset ble plutselig min nye arbeidsplass, her har jeg min egen pult i et åpent og lyst kontor jeg kan bruke når enn jeg vil - sammen med en gjeng andre søte jenter og kollegaer som jeg gleder meg skikkelig til å jobbe med fremover. Jeg lover dere at det kommer til å skje mye kreativt og moro her fremover! Psssst... Mye mer video blant annet ;-)

Jeg er klar for ALT 2017 har å by på!!! Æææ! Nå skal jeg ut i det fine juni-været, og så skal jeg møte broren min for en pizza-date på Villa Paradiso senere. Gleder meiiii <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: