hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

bror og søster date

For en mandag! I dag har det skjedd mye. En slik mandag jeg liker. Det var på tide å møte brodern igjen, så mamma vippset 400 kr slik at jeg og Håkon kunne gå ut og ta en middag sammen. Slikt setter man så enormt stor pris på. Jeg merker jeg savner å bo med Håkon, haha. Virkelig. Sånn hjemme hos mamsen og papsen, uten så mange forpliktelser og bare litt sånn betingelsesløst. Haha, skulle satt mer pris på det. Vel, jeg gjorde jo det. I hvert fall lørdagskveldene da mamma og pappa var på fest, og vi passet Ingeborg-snuppa mens vi laget Ullebø-pizza og så på Criminal Minds til langt på natt med altfor store mengder godteri. Jeg BER til Gud om at jeg og Håkon får dratt hjem til Førde på samme tid i sommer, slik at vi an gjenleve noen slike kvelder. Alle kveldene vi satt oppe til langt på natt i stua og pratet om alt og ingenting. Jeg tuller ikke engang, vi satt i timesvis. Haha. Akkurat nå innså jeg faktisk at jeg ALDRI hadde vært så flink til å reflektere og resonnere som jeg er i dag hadde det ikke vært for de kveldene. Takk, Håkon!!! Du er best!!

Seriøst, det var gode tider.

Men dette er også tider! Jeg har for første gang på lenge (noen gang?) begynt å stole ordentlig på meg selv. Nå vet jeg hva jeg vil ha, og det har jeg egentlig ikke vært så veldig bevisst på tidligere. Jeg vet hva jeg vil ha og hvordan jeg skal få det. Det er slitsomt å ikke kunne stole på sin egen magefølelse, kanskje enda mer slitsomt for broren min som jeg ringer konstant. Han er den jeg ringer for å høre om det jeg føler er... "riktig". Eller om jeg er blitt helt gal. Haha. Som oftest er han enig med meg, og jeg tror egentlig jeg har svaret selv nesten hver gang. Jeg trenger bare å finne den styrken i meg selv. Dit er jeg på vei nå!

Mangler bare litt brunfarge i ansiktet og så er jeg happy! Og forresten, så stikker jeg til Kroatia på fredag. Haha, har ikke glemt å fortelle det, turen ble nemlig nettopp bestilt. Jeg gleder meg til å ta dere med. Og ikke minst F <3

Okey... Jeg klarer ikke å skrive bare "F"!!! Hahaha, jeg ser mange andre bloggere bare bruker forbokstaven når de omtaler kjæresten sin, men jeg føler det blir feil. Haha. Fabian!

Nå er jeg hjemme i leiligheten, godt mett etter nok en digg pizza. I morgen er det mye gøyalt på planen, så i dag skal jeg komme meg i seng tidlig.

4 kommentarer

Silje

14.06.2017 KL. 09:09

Så du hadde ikke tatt deg råd til å spandere middag på broren din du da? Du som tjener råfett, så er du så grådig at mora di må vippse deg penger for at du skal ta deg råd til å spise ute. Mennesker som er gjerrige har dårlig aura.

benedikte

14.06.2017 KL. 21:08

Du er så fin Kristine. Kan jeg få spørre hvilket kamera du bruker?:-)

Kristine Ullebø

14.06.2017 KL. 22:52

benedikte: canon eos 500d + 50mm f/1.4 <3

Elena

16.06.2017 KL. 00:10

Mennesker som slenger dritt anonymt på nett har en aura som er til å spy av, Silje

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: