hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

promodag med bloggerne! Hei og hopp! Tralala! Det er tirsdag, dagene flyr avgårde. Jeg har ikke helt følelsen av sommerferie enda, men det tror jeg at jeg får når jeg lander i litt varmere strøk på fredag. Føles ut som lenge siden sist jeg var i tropiske omgivelser. Vel, før den tid har jeg helt enormt mye på agendaen... Jeg stod opp tidlig i dag og sminket meg for første gang på lenge - for i dag var det nemlig promodag på TV2 som stod for tur. Tjooohei! Jeg skulle egentlig slenge ut dette innlegget før jeg dro, men så løp tiden fra meg og jeg ante ikke hva jeg skulle ha på meg før i siste liten. "Ta på deg noe som representerer deg" fikk jeg beskjed om, og det burde jo egentlig være en enkel sak, men jeg må liksom være 100% fornøyd i det jeg går i. Vi tok gruppebilder og filmet ulike snutter - det ble utrolig bra alt sammen. Og det var jo så koselig å se teamet igjen!! Jeg føler meg utrolig godt ivaretatt av Bloggerne, hele gjengen er så sykt støttende og bryr seg virkelig om meg. Det setter en liten bygdejente i storbyen pris på... ♥

Nå er jeg hjemom for å spise, før jeg stikker en tur til coach for å følge opp etter uken som gikk. Hodet mitt er på et mye bedre sted enn det var, og slik skal det fortsette. Stole på seg sjæl tror jeg er nøkkelen for meg akkurat nå.

Vi snakkes etter timen min - så skal jeg dele noen bilder fra dagen med dere :-) Det er SÅ lenge siden jeg har gått med sminke nå at jeg føler meg helt annerledes, haha. Xx!

2 kommentarer

13.06.2017 KL. 22:11

Hei

13.06.2017 KL. 22:19

du er så inniihampen pen! Herregud. er det muuuuulig..

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: