hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

en genial måte å behandle huden på

annonse

I dag skal jeg fortelle dere om et genialt hud-produkt som jeg faktisk fikk prøve for første gang hos en hudklinikk. Jeg har, som dere kanskje vet, et lite arr i ansiktet etter å ha fjernet en føflekk i fjor. En måte å behandle dette på, er å stikke mange nåler i huden for at huden skal fornye seg innenifra. Mulig dere har hørt om det før? Jeg har visst om denne metoden i en stund, men jeg prøvde det ikke ut selv før nå nylig. Man "ødelegger" huden på en måte, for at den skal helbrede seg fortere. Det høres kanskje farlig ut, men det er det absolutt ikke - tvert imot er det BRA for huden din. I stedet for å bruke mye penger på å dra til klinikken, har Swiss Clinic utviklet dette produktet til hjemmebruk - og jeg har fått lov å teste. Weee!

HJELPER DEG Å FJERNE ARR - BESKYTTER DEG MOT ALDRING - GIR JEVNERE HUD

Skin Renewal er en hudbehandling som består av en Skin Roller og Rejuvunating serum. Behandlingen stimulerer produksjon av kollagen, strammer opp huden og gir en jevnere hudtone.

Det høres kanskje vondt ut å stikke nåler i huden? Tro det eller ei, det er faktisk ikke vondt i det hele tatt. Nålene er såpass små at du så vidt kjenner at det er nåler - men du vil kjenne en slags prikking i huden. Dette betyr at huden din starter å jobbe! Behandlingen utføres 5-7 dager etter hverandre. Rett etterpå blir man litt rød - dagen etter føler jeg meg som en BABY i huden. Etter de 5-7 dagene med behandling lar du huden hvile slik at du den kan repareres igjen, før du starter på ny behandling igjen.


 

RABATTKODE TIL DERE

Rabattkoden "KRISSY200" gir dere 200 rabatt på Skin Renewal! Kjøpes HER

12 kommentarer

13.06.2017 KL. 20:52

Det er bevist at nålene i disse hjemmeproduktene har null effekt mot arr og de strammer ikke opp huden. Du som er så dyp og reflektert burde vel klare å google etter bevis for det du påstår her?

Kristin

13.06.2017 KL. 21:20

Holder det ikke med Skincare tabletter? Troverdigheten din er liten... kjøpt og betalte meninger.

13.06.2017 KL. 21:55

Fungerer den?

13.06.2017 KL. 22:11

Har du åpnet kommentarfeltet igjen? Endelig

maren

13.06.2017 KL. 22:20

Tv2 hjelper deg gjorde nettopp en test av denne sammen med fagfolk innen området og de kom fram til at den hadde ingen effekt, man trenger faktisk lengre nåler for å kunne stimulere hudlagene som ligger dypere. Hva er dine tanker rundt dette? Har ingenting imot sponset innlegg, men syntes det er feil og anbefale produkter man selv og vitenskapelig ikke har bevist effekt for.

Thea,comment-116657725

14.06.2017 KL. 01:15

maren: Jeg hadde tidligere mye kviser i ansiktet, men da jeg brukte denne rulle-dingsen, ble kvisene mye mindre og huden jevnere. Kan være det er individuelt hvordan resultatene blir etter behandling, men dette er min erfaring og jeg trenger ikke noe vitenskapelig bevis for det.

maren,comment-116657725#1

14.06.2017 KL. 03:15

Thea: så bra! :)

maren,comment-116657725#1

14.06.2017 KL. 03:17

Thea: Mot arr og rynker hadde det veldig lite synlig effekt i denne testen, da de tok før etter bilder på en maskin som ser på hudlagene, men det er bra og høre at man kan få andre resultater !

Nora

14.06.2017 KL. 10:25

Jeg brukte denne og fikk svært liten forbedring i huden i tillegg til at huden ble veldig ømfintlig for sol og har fått store pigmentflekker i ansiktet. Anbefaler alle som vil prøve dermarolling å gå til en profesjonell hudklinikk og få det utført der. Det er ikke noe som bør gjøres hjemme og som det er skrevet over her, så er nålene for korte og vil ikke være istand til å stikke dypt nok ned i huden til at det har noen særlig effekt. Flaut at du reklamerer for dette, Kristine...

Sara

14.06.2017 KL. 11:15

Jeg har selv brukt denne og brukte den i flere mnd. Jeg har også prøvd skincare som du og alle andre bloggere snakker så fint om. INGEN av disse ga noe som helst resultat, og SkinCare gjorde huden min faktisk berre mye verre. Jeg er så lei av at dere bloggere lyver og skryter disse opp i skyene for å selv tjene penger på det. Et par klikk på google så finner man fort ut hvor lite troverdige disse produktene er. Vær litt ærlig for engangsskyld Kristine, og slutt å kom med sånt bullshit som det her.

Anna

14.06.2017 KL. 17:15

Kjøpte denne selv for cirka 3 år siden. Brukte den hyppig i starten, og jevnlig etter det. Vil bare si én ting, og det er at dette FUNKER. Hadde kjempe mange kvise arr, så mye at jeg ikke kunne gå uten sminke. De ble mindre synlig etterhvert, og er nå helt borte. Så lenge man bruker denne på riktig måte og rengjøres riktig, så vil det gi resultater :)

Nora

15.06.2017 KL. 17:47

Merkingen av annnonse i dette innlegget var latterlig lite i forhold til resten av innlegget?

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: