hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

hvordan går det på modell-fronten?

YESSSS!! Jeg elsker når jeg får bruke klær som matcher min stil på shoot. Det er jo aldri en selvfølge, men i går gjorde jeg test shoot med en fotograf fra New York - så da prøvde vi oss frem og tilbake med ulike looker. Mange av dere lurer på hvordan det går med karrieren jeg jobber meg mot. Nå bygger vi portfolio, vi har jo allerede en del både fra New York og tidligere i år, men jeg trengte mer. Neste uke skal jeg på catwalk-kurs hos Idol Looks, vi tar nemlig sikte for Oslo Runway til høsten - JIPPI! Og så trener jeg mye og spiser riktig mat for å være akkurat der jeg vil være kroppsmessig. Gud, det er gøy å ha noe å jobbe mot merker jeg. 

På slutten var jeg så sulten, sliten og trøtt etter å ha fartet rundt siden 08:00 på morgenen, men vet dere hva? Jeg var likevel FULL av energi. Nettopp fordi jeg gjør noe jeg elsker og jeg jobbet med en fotograf og stylist som var SÅ fete. Sykt bra team! Det er så viktig å opptre profesjonelt.

Vi tok mange av bildene på Blå, og her kom jo folk for å feste utpå kvelden, mens jeg stod og hang i stiger og trapper med de fete antrekkene. Haha!

Zayira Ray tok bildene, og wait for it... HUN ER 17 ÅR GAMMEL. Hvor inspirerende er ikke det!! Jeg møtte henne og trodde hun var i midten av 20-årene minst, og så får jeg vite at hun er 3 år yngre enn meg. Tenk å være 17 år gammel og allerede profesjonell fotograf. Hun fløy fra New York for å gjøre oppdrag her - før hun drar videre til London og Paris. Paris, forresten? Jeg må dra dit. Det er mulig jeg tar turen i oktober, for et veldig fint prosjekt som jeg skal fortelle dere om dersom det går i boks. Ah, jeg trenger å spise croissanter til frokoster, danse rundt i en rød kjole og skrive brev hjem til kjæresten min på en vakker bakgate-kafé. Klisjé, jeg vet, men jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det. Vi hadde så mange fine samtaler om byer rundt om i verden, og ikke minst om drømmene og ambisjonene våre.Så, det var litt av dagen min i går. Fy, som jeg koser meg om dagen. Nå sitter jeg i stua til Martine og skriver til dere - jeg og Fabian har vært på overnatting her. Altfor kos. Martine er en venninne av Fabian som jeg etterhvert har blitt kjent med - vi er en skikkelig fin duo. Og dere? Sleepovers med film, popcorn og Smash er undervurdert, ass. Jeg viser dere bilder i neste innlegg, det er så koselig her ♥

9 kommentarer

Guro

08.07.2017 KL. 12:36

Kristine, du er rå!! Har gjort litt modelloppdrag selv og det er virkelig såå gøy å se hvordan du utvikler deg. Jeg elsker den nye looken, heier på deg og har troa! goood lørdagsklem fra meg til deg <3

08.07.2017 KL. 12:40

Det var mye skrivefeil i dette innlegget.

Sofie

08.07.2017 KL. 13:13

Bilde nr.2 var så nydelig!

08.07.2017 KL. 13:18

Kjempe fine bilder!!<3

miki

08.07.2017 KL. 14:32

lovely! but what are the bodygoals you mean? loose more weight, or gain?

ur awesommm!!!

08.07.2017 KL. 16:50

Hvorfor ligger ikke porteføljen din på idollooks sine sider?:)

Hege Kristin

08.07.2017 KL. 22:31

så spennende!

09.07.2017 KL. 07:18

Fantastiske bilder, du er så flink!! Vet du hvor buksen med sleng på bilde nr 2 er fra? Den var dødsfin!

Frida

09.07.2017 KL. 12:57

Sykt fine bilder, Kristine! Du inspirerer meg såå mye! Stå på videre ;)

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: