hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

hva liker du å gjøre en lørdagskveld?

NÅ SKAL JEG FORTELLE DERE NOE KULT
 

Min lørdag. En terrasse på Uranienborg med 3 fine folk. I altfor mange timer, haha. Vi lekte en sykt interessant "lek", eller skal jeg kalle det lek? En test. En test som heter "The Desert Test". Aleksandra stilte oss spørsmål en og en, og første spørsmål lød slik: "Hvordan ser økenen din ut?". Jeg skjønte ingenting, og det var nettopp det som var poenget. Så jeg skildret ørkenen som kom opp i hodet mitt. Etterpå stilte hun disse spørsmålene: "Det er en boks i ørkenen. Hvordan ser den ut?", "Det er en stige i ørkenen. Hvordan ser den ut?", "Du har en hest i ørkenen. Hvordan ser den ut?", "Er det blomster i ørkenen?" etterfulgt av det siste spørsmålet: "Det er storm i ørkenen din. Forklar meg hvordan det er."

Jeg hadde som sagt ikke peiling på hva vi gjorde og hvorfor vi skulle svare på alle disse spørsmålene, men jeg svarte likevel, like detaljert som bildet oppi hodet mitt var. Ørkenen min var beige, med masse sandtopper, store og små. Uendelig. Boksen min var så stor som jeg klarer å holde ut hendene mine, og den var lukket med en lås. Stigen var plassert på en palme, en grønn, stor, fin palme, og stigen var laget av gammelt tre - den manglet noen steg her og der. Hesten min var en araber, den hadde skinnende pels og var vakker. Utrolig vakker. Jeg svarte ja på spørsmål om det var blomster i ørkenen min. Da stormen kom satt jeg på hesten min, vi hadde en fin rytme og vi galopperte mot stormen. I det uendelige.

Okey, og så til det morsomme: ørkenen symboliserer livet ditt og veien du går. Boksen er deg som person, hvor enkel eller vanskelig du er å komme innpå. Stigen er karrieren din. Hesten er partneren din, eller en person som betyr veldig mye for deg. Om du har blomster i ørkenen din kommer du til å få barn. Og stormen? Det er hvordan du takler motgang. Så du kan jo lese avsnittet mitt over her om igjen og tenke deg svarene :)

Beige ørken med masse sandtopper? Beige symboliserer nøytralitet, jeg er nøytral og tilpasser meg mennesker og situasjoner veldig lett. Livet mitt har mye ups and down - de store og små sandtoppene som symboliserer alle oppturene og nedturene. Boks med lås på? Det er svært få mennesker som får komme inn på den ekte Kristine, den hele og fullstendige Kristine. Jeg er kanskje ekstremt åpen og utadvent, men det er ytterst få som slipper helt inn. Stormen? Vel, jeg lar meg aldri knekke. Aldri aldri aldri. Selv om jeg tror jeg ikke orker mer, så går jeg mot stormen. Uansett hvor stor den skulle være.

Neste gang du er på jentekveld; test dette på venninnene dine! Og sørg for at de ikke vet om den allerede, for poenget er jo at man skal teste underbevisstheten :)

11 kommentarer

10.07.2017 KL. 14:20

Hei! Hvor mye penger måtte du bruke i alt i forbindelse med isotretinion kuren? Jeg lurer på om jeg skal gå til en hudlege og høre, men jeg vil gjerne høre hvor mye du brukte på hudlege-timer og selve kuren? Og hvor lenge du brukte den?

Kristine Larsen

10.07.2017 KL. 14:34

Åh så herlige bilder!

Hege Kristin

10.07.2017 KL. 14:37

hørtes ut som en gøy lek :D

Lisa B x

10.07.2017 KL. 15:11

I know this mind game!! My boyfriend played it with me years ago when I just got to know him. It's very interesting, the facts and how it reflects your personality/state of mind. I love this game. Your blazer is amazing, I am looking for one exactly like his since ages!! Would you mind to share where it's from? 😍 You look stunning! Xx

Thea

10.07.2017 KL. 15:24

Skjønner meg på alle svarene dine, bortsett fra det med karrieren og stigen! Hvordan tolker du det at stigen mangler trinn med tanke på karrieren din?

CECILIE FUHR

10.07.2017 KL. 16:48

Shit, jeg fikk gåsehud når jeg leste siste avsnitt.. Den er nå notert på telefonen og jeg gleder meg til å prøve den på noen jeg kjenner!

kathrine

10.07.2017 KL. 17:40

åå for et interessant innlegg!!! elsker deg

comment-116731545

11.07.2017 KL. 00:30

Anonym: 2205 kr, 6 mnd på kuren, legetimer og kontrolltimer osv. Etter at man har brukt over 2205 kr får man resten gratis med frikort. Så ja, du må regne med å bruke den summen om du skal ha iso

11.07.2017 KL. 16:25

Jeg var helt sikker på at det var Sondre Lerche og Linnea Myhre på det ene bildet, men så stå det at hun het Aleksandra :O 😂😂

13.07.2017 KL. 09:26

https://www.buzzfeed.com/juliapugachevsky/this-cube-personality-test-will-absolutely-blow-your-mind?utm_term=.etAjNPAmea#.cfYEgw0pDP

denne linken beskriver den testen litt bedre. :) Veldig fin, men med litt andre poenger enn det du beskriver. Prøv den, Kristine. Den gir kanskje mer utfyllende svar :)

Agnes

15.07.2017 KL. 12:24

Fy fader, du er smashing. Digger bloggen din Kristine! Selv om jeg ikke alltid er 100% enig i meningene dine er det så godt med unge jenter som står på seg og ikke tar dritt.

Skriv en ny kommentar

Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar: