hits

sengetrekket jeg sover som en engel i

MESSY BED BECAUSE IT IS SUNDAY

Bare de små tingene som gjør hverdagen litt bedre. Jeg kom meg ikke opp før klokka 10 i dag, til tross for at jeg våknet av en melding to timer tidligere og var lys våken. Det nye sengetrekket i lin mitt er farlig deilig! Jeg.kommer.meg.ikke.opp! Haha. Til gjengjeld sover jeg som en engel hele natten, spesielt med de nye duftlysene mine som frisker opp hele leiligheten. Åh, jeg må ta meg en runde til på Granit. Interiør-butikken jeg pratet om her forleden, som ligger på Løkka. Check it out om dere er i byen, de har så utrolig mye fint som fanger øynene med en gang. Neste steg er å fylle leiligheten med massevis av planter! Jeg trenger mer grønt!

Jeg ble invitert med ut i går og hadde egentlig veldig lyst, men så... så kjente jeg bare på kroppen at jeg trengte å være alene hjemme en lørdagskveld. Før var det helt normalt for meg, jeg satt ofte hjemme i helgene og spiste hjemmelaget pizza med familien etterfulgt av geeking på Mac'en og rydding av rommet og i livet mitt (lol) til langt på natt - jeg koste meg sååånn. De kveldene er så viktige for meg. Alt i balanse så klart, jeg blir gal av å være for mye hjemme, men samtidig kjenner jeg det er ekstremt viktig å ta vare på den delen av Kristine som styrer på hjemme alene. For akkurat det får jeg så utrolig, utrolig mye inspirasjon og energi av.

Hvordan er deres søndag så langt, da? ♥ Jeg har shinet hele leiligheten, vasket klær og skal nå hoppe i dusjen!

9 kommentarer

Hege Kristin

deilig med kvelder hjemme også :D

Sofie

hvor er sengetøyet fra?😍

Litt skuffa, innlegg om sengetøy og ingen dristige bilder

Har du fortsatt roomie?

comment-116747548

Sofie: er jo det innlegget handler om

Habbe

Kult

Hva skjedde med roomien din, Daniel?

Michelle

Herregud, kanskje sykt random spm, men hva er den grønne flaska du har i vinduet??

Jeg er nemlig på utkikk etter en slik grønn flaske i akkurat den størrelsen (ikke spør, haha...) og lurer på hvor du har kjøpt det. om det er sitronjuice fra matbutikken, noe fra polet eller hva??? I NEED IT <3

vilde

hvor kjøper man sånt sengetøy? har lett sååå lenge

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no