hits

målrettet men ustrukturert

Lady in red. Jeg kjøpte denne kjolen i forbifarten på Zara, og da jeg kom hjem satt den plutselig utrolig fint på. Stoffet er helt utrolig deilig og jeg følte meg skikkelig fin i den :) Før husker jeg at jeg "ikke kunne bruke rødt fordi jeg var rødhåret", nå i etterkant skjønner jeg ikke hvorfor jeg laget så mange begrensinger for meg selv. Apropos hår, jeg er blitt SÅ lei av håret mitt nå! Jeg vet jeg har sagt det en stund, men nå føles det altfor langt, plutselig. Så langt at jeg ikke føler meg vel om dagen, haha. Luksusproblemer, herregud. Ja ja. Jeg skal komme meg til frisøren asap og få kuttet på lengden, jeg føler meg så utrolig mye mer voksen når jeg er kort i manken.

En som er klar for mat, weho!

Chains

Jeg MÅTTE ofre en liten bit av burrito'en for dette blinkskuddet. (Og ja, jeg rev så klart av den biten etterpå) Men se så vakker den er?!

Burrito for lunch

Frogner er så fint. Jeg ser på leiligheter her ♥

På kvelden endte vi opp på Hanami for bursdagsmiddag fordi jeg ikke hadde booket noe, jeg lever nemlig i troen om at faste tidspunkter ødelegger flyten og friheten i hverdagen - men av og til ender det bare med at alt blir utrolig ustrukturert... Haha, uff. Typisk meg. Som person er jeg SYKT målrettet, men struktur er jeg dårlig på. Så ja, etter et par drinks hos Noah ser vi at alle de potensielle restaurantene vi hadde i hodet var ferdig med mat-servering for kvelden. Hanami ble vår reddende engel, selv om jeg egentlig synes hele restauranten er litt oppskrytt. Locationen er fin, da! Vi fikk se solnedgangen mens vi spiste sushi :)

Fabian & Noah

Sushien her er helt OK. Hit drar jeg gjerne for å ta en drink, fordi det ligger fint til på Tjuvholmen og det er et koselig sted å henge med venner i noen timer. Men ikke noe mer enn det. (Nå følte jeg meg skikkelig negativ her?! Men jeg har en tendens til å skryte så hensides mye over de stedene jeg elsker, så jeg føler jeg må være ærlig andre veien også, haha)Vil dere vite hva jeg ga i gave?! Haha, jeg føler ofte det er for personlig, men jeg vet ikke...? :)

23 kommentarer

Hege Kristin

så koselig! ja, vil gjerne vite hva du ga i gave :D

Oda

Jaa vil gjerne vite hva du fikk. Kanskje lage video om det?

Tenkte bare å si at det er ingenting som heter hensides, er hinsides :)

jaa, vil gjerne vite gave :)

Hei! Lurer på hva du drikker her på nederste bilde? Ser du ofte drikker en oransje ''drink'', og lurt så veldig på hva det er!

Kristine Ullebø

Anonym: Hey! Det er Aperol Spritz :) Sykt digg sommerdrink!

Kristine

hvor er solbrillene dine fra? superlekre!

Else

Jaaa, vil veldig gjerne vite hva du ga i gave! Liker personlige innlegg:-)

Jenny

Jaa veldig gjerne! Så ut som en koselig bursdag, Fabian er heldig :)

Hva gjorde du da du fikk tilbakefall etter iso-kuren din? Tok du en ny kur eller hvordan løste du det? <3

hei. fugler skal ikke ha noe slags mat som vi mennesker spiser, og helst ikke noe brødmat. det kan de dø av. de skal kun spise frø osv :)

Synne,comment-116748265

Anonym: svar dinna jenta for guds skyld

Lucie

The picture of the bird eating the burrito is so pretty! *o*

Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/

comment-116748265#1

Synne: Om man får tilbakefall etter iso burde man se det an, kanskje er det bare et lite tilbakefall som går over etter litt. Men hvis problemene blir akkurat like ille som før, får man gjerne en ny kur hos hudlegen.

Jaaa plis fortell hva du ga i gave! Typen har bursdag snart og trenger virkelig inspirasjon 😉

Ja, vil gjerne vite! Trenger inspirasjon til hva jeg skal gi til min kjæreste, hehe

comment-116748265

Anonym: Jeg ble ferdig med iso-kur for en uke siden. Etter et par dager fikk jeg et "tilbakefall", men det gikk over etter et par dager igjen. Nå er jeg helt fin, så jeg tror det bare var sånn kroppen min reagerte etter å ha slutta på tablettene som jeg i et halvt år har gått på. Så hvis dette også har skjedd med deg, så ville jeg kanskje prøvd å vente noen dager for å se om det går over:)

Hanami er veldig god sushi, men vanlig laksemaki gjør jo opplevelsen litt begrenset! Be kokken sette sammen et brett til deg. Det koster, men er verdt det en gang i blandt! Jeg har prøvd mye sushi og brettet kokken på hanami satt sammen til meg stiller fortsatt overlegent høyt over alt annet som er prøvd :)

"tidspunkter ødelegger flyten og friheten i hverdagen"

Vært litt for mye med Fabian eller? Tror ikke å bestille bord på resturant tar fra deg inspirasjonen til hvilken nye nakenbilder du kan ta

Pia

Jeg føler akkurat det samme. Jeg kan ikke forholde meg til tid og klokken.. det stopper kunsten. Når kunsten ikke får utløp blir jeg ulykkelig. Det er så godt å kjenne seg igjen i deg, når ingen andre er opptatt av flyten og friheten! Du som lever bohemlivet vil alltid møte fordommer fra folk som ikke forstår at du er helt unik og tenker helt ulikt andre jenter på din alder.

Mari,comment-116748265

Anonym: Ingen grunn til panikk, selv om jeg fikk det selv. Mitt tilbakefall varte i ca. fire uker, men så ble det gradvis helt borte! :)

Jaa vil høre hva du ga! Kjæresten har bursdag snart og trenger inspirasjon:))

Maria

Yerba mate :)

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no