hits

et nydelig sted å løpe trapper!

Ah, for en deilig start på uken! Jeg spiste en lett frokost før jeg tok på meg treningsklærne i dag tidlig - i det siste har jeg ikke hatt så stor matlyst tidlig på dagen (noe som egentlig er veldig uvanlig meg), og da er den nye blenderen min fra Nutribullet helt perfekt. SÅ glad for at jeg kjøpte den!! I dag laget jeg meg en smoothie bestående av avokado, banan, kokosmelk og litt kakaopulver, mm. Etterpå føyk jeg ut døra og møtte Fabian på Majorstua - vi hadde nemlig en avtale om å løpe trapper i Frognerparken. Jeg er så glad for at han finner like mye glede i å stå opp tidlig, trene og ikke minst være i naturen slik som meg ♥

Vi løp en strekning hvor det var 4 trapper på rad, og dette repeterte vi 10 ganger. DÆVEN så tungt, men så deilig!! Jeg elsker å kickstarte uka på denne måten! Enda mer elsker jeg at jeg har kommet inn i en god flow igjen med treningen. Trappeløp er utrolig bra for både kondisjonen og rumpa. Sistenevnte liker vi - hihi! Og så er det så klart dødsbra for sinnet - jeg blir den Kristine jeg vil være mentalt :-)

Frognerparken har blitt HELT nydelig nå!! Det er så deilig å løpe omringet av fargerike blomstrer. Sykt mange turister her, men jeg synes det bare er koselig jeg, haha ♥

Nå kom jeg nettopp inn døra etter å ha shoppet på Sandvika Storsenter med Fabian og Martine, vi tok først en kaffe etter treningen og plutselig løp dagen avgårde. Hvaaa skjedde med alle de somrene jeg ville at tiden skulle gå fortere... Nå løper jo dagene fra meg. Det er i alle fall et tegn på at jeg koser meg og har nok å gjøre :-) Nå får jeg besøk av Julie som skal låne noen klær av meg før hun drar til Amsterdam i morgen, wii!

21 kommentarer

Jenny

Fine bilder, så deilig ut. Men trener du med løst hår? Blir ikke det veldig varmt med alt det tykke håret ditt

Kristine Ullebø

Jenny: Nei, jeg trener vanligvis ikke med løst hår :)

Hege Kristin

så herlig :D

Kristine

Heei! Kunne du kanskje laget et innlegg om de forskjellige "bydelene" i Oslo? Litt som en liten guide som tar for seg de forskjellige stedene? Virker som du vet om mange kule plasser/restauranter/butikker osv og kan jo være veldig fint om man skal ta en tur til Oslo eller for oss som skal flytte dit og studere! Jeg for eksempel vet ikke helt hvor jeg har lyst å bo siden jeg ikke vet noe om Oslo haha. Det hadde vært utrolig nyttig og helt sikkert flere som hadde satt pris på det!:-)

Tina

W0W, bilde nr 3, av deg! herregud så fint!! you look amazing giirl <3

Er den Kristine du vil være en som mobber andre på Snapchat? Fint å vite. Pleide å elske deg og bloggen en gang i tiden men nå blir jeg bare kvalm av hele greia. Hvis dette er ditt sanne ansikt er jeg glad jeg nå vet sannheten.

Rikke

Ååh elsker å løpe i trapper, eller det er et skikkelig elsk-hat forhold; så utrolig tungt, men får alltid den beste følelsen etterpå! Men bare lurer på om/hvordan klarer du å løpe med løst hår når du har så langt og tykt hår? Blir ikke det veldig varmt og klamt?

Ha en fortsatt fin kveld, og kos deg masse videre i sommer!

Hvor kjøpte du nutribullet'en?

Jeg var en tur i Førde i helga og jeg må bare si FY SØREN så heldig du er som har vokst opp der. Den fine naturen jo! 😍😍

Kristine Ullebø

Anonym: Jaaaa ikke sant!! Naturen er helt fantstisk i Førde <3

Ynge

Kan du ikke svare på kritikken du fikk på innlegget ditt om røyking?

Fiffi

Det er godt å se at du har funnet veien til Frogner! Måtte le da du hadde "oppdag-løkka-perioden".

I morgen (tirsdag) kommer jeg til å bestille minst 5 dildoer som jeg ikke har råd til. Jeg burde kanskje heller ha slettet de tusenvis av navn og epostadresser m.m til uskyldige mennesker som jeg har lagt ut på bloggen min, men jeg er jo ikke smart nok til å tenke så langt. Så sånn er det. Mer da. Men men.

Renate

Hvor er den olabuksa til veninna di fra som du la ut bilde av på snapchat i går??? MÅ HAAA😭

Kristine Ullebø

Renate: Den er fra Zara <33

Hei, jeg har lest kommentarfeltet ditt og synes du får veldig mye kritikk. Kritikk kan være en utrolig bra ting, for det kan få deg til å vokse. Men hugs at man kan ikke ta kritikk fra hele verden, alle mener forskjellige ting og du kan aldri tilfredsstille alle. Ta kritikk fra noen få utvalgte personer i livet ditt som du ser opp til og stoler på. Spør dem hva de synes om feks at du tar bilde av folk og legger ut på story eller det med røykinga, men ikke bare spør Fabian. Spør moren din, broren din eller noen gode venninner.

oki

Per,comment-116752191

Kristine Ullebø: Hva med å flytte tilbake? Oslo har altfor mange innflyttede selvopptatte mennesker som tror de er midtpunktet i en verdensmetropol. Kom deg tilbake til fjøset om du ikke klarer å oppføre deg, ref. mobbing på Snap.

Kristine

Kom du inn på profesjon?😃

Anonym

Beundrer at du har funnet deg selv. Du stråler.

Renate Kasin,comment-116752261

Kristine Ullebø: ÅÅÅÅ♥️♥️takk kjære deg!!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
bloggdesign_no